Aby ochránili čistotu a věrnost svých manželek, převzali někteří Římané orientální zvyk navlékání kovového kroužku skrz prořízlé otvory v malých stydkých pyscích, takže žena mohla močit, ale ne souložit.

Pany a dívky které nesměly mít pohlavní styk, často hledaly sexuální uspokojení v masturbaci, spojené s drážděním močového měchýře. Posunutí pocitu intenzivní slasti z genitálií na močový aparát se nazývá močový orgasmus.

Ulpívání močového pudu je termín ražený Hansem Christoffelem zatímco Freud mluvil o uretrální erotice. Podle Christoffela se ulpívání močového pudu nevztahuje jen na močovod, nýbrž na močový měchýř a symbolickou hodnotu moči a močení. Christoffel cituje jednu ženu, která popisuje rozkoš ze vzájemné onanie ve věku sedmi až devíti let, kdy masturbující děti prožívaly podobné pocity jaké měly při zadržování moči. Prý tomu říkali "být v úzkých”. Onanie spojená s překonáváním nucení na moč vedla k prožívání intenzívní pohlavní rozkoše.

Odedávna je také známá masturbace do močové trubice. Protože se však do ní nevejde ani prst, používají se přitom různé nástroje a předměty. Jeden čas vešlo manipulace s močovou trubicí natolik "do módy”, že chirurgové museli často odstraňovat cizí předměty z močového měchýře. Roku 1926 napsal Magnus Hirschfeki ve své knize o pohlaví, že opakovaně pozoroval, jak si děti i dospělí zaváděli do močovodu nejrůznější předměty jako hrách, fazole, stébla slámy jehlice, dráty, tužky, klasy, párátka, sondy, zápalky a pryžové trubičky. V roce 1826 byl tak hojné rozšířen zvyk onanovat pomocí vlásniček do močové roury, že jeden chirurg vynalezl speciální nástroj na odstraňování vlásniček z ženského močového měchýře.

Ještě v roce 1942 se poukazovalo na různá poškození vyvolaná masturbací do močové trubici a močového měchýře. Jako nástroje většinou sloužily pletací jehlice, teploměry a násady štětců. V tantře se dráždění a rozšiřovaní močové trubice vyskytuje dost často. Zrovna tak dráždění močového měchýře, ať už množstvím zadržované moči, napouštěním různými tekutinami nebo nafukováním vzduchem.

Freud tvrdil, že dětský sexuální pud je zamřen na močový systém, což vede i k pozdější touze po močovém orgasmu a vylučování moči místo semene.

Noční pomočování se prý v podstatě rovná poluci. Zrovna tak enuréze neboli bezděčné pomočování má mít sexuální význam. Projevuje se samovolným únikem moči nebo neodolatelným nutkáním k močení při vzrušení.Pokud se člověk před pohlavním drážděním napije, způsobí genitální vzrušení rychlé naplnění močového měchýře. Urofagie je touha po pití moči. Správně by se mělo mluvit o uropotii. Na celou řadu mužů působí vzrušivě, když mohou pozorovat krásnou nahou dívku, jak močí do nočníku a potom pije svou moč.

Urofilie znamená doslova lásku k moči, neboli močový fetišismus. Bývá spojena s fascinací z močení, zvláště, když se týká obdivované bytosti opačného pohlaví. V bordelech existovaly takzvané tabouret de verre, skleněné záchody, pod které se dalo lehnout a pozorovat prostitutky při močení.

Urolognie znamená rozkoš z močení a z nutkání na moč.

Pití moči se prý vzpírá jakékoliv terapii. Člověk, který si zvykl pít moč, se svého zvyku vzdává jen nerad. Možná to souvisí s urinoterapií, kdy je moč používána jako lék. Při partnerské urinoterapii jde o dárcovství moči. V tantře je popsáno požívání moči dětí i dospělých. Moč mladých dívek se doporučovala pro zachování mládí. Zvláště, když se pila přímo od pramene.Existuje však také masochistická forma uropotie, kdy pacient pije moč cizích osob a přitom zažívá slastný pocit vlastního ponížení.Masochistické tendence vedly k pozoruhodným praktikám, například při ženské masturbaci ženy zadržovali v naplněných měchýřích moč a přitom se šlehaly přes genitálie kopřivami. Semeno kopřivy je afrodisiakum a působí otevírání dělohy. Při tření stydkých pysků listy kopřivy, přejde pálení v orgasmus.

Nočníkový fetišismus se projevuje pozorováním sexuálního partnera při močení do nočníků. V těžších případech může nočník sloužit jako náhrada sexuálního partnera. Rozkoš je spojena s vyprazdňováním měchýře do oblíbeného nočníku. Je zajímavé, že služkám v 17. a 18. století se přezdívalo "nočník pána domu”. Vycházelo se z toho, že služka musela být pánovi k dispozici při ukájení jeho sexuálních potřeb stejně jako nočník k močení. Když takové děvče otěhotnělo, říkalo se, že nočník přetekl. Nočníkový otrok má zvláštní zálibu v pití moči své partnerky. Zdatnými pijáky moči jsou močoví upíři, kteří nechávají od svých partnerek čůrat přímo do pusy.

Sebekatetrizace je zavádění cizích těles do močové trubice a močového měchýře. Katétr je lékařský nástroj k odvádění moči z močového měchýře. Může se stát sexuálním symbolem, má tvar dlouhého tenkého penisu, uvnitř je dutý. Masturbačními technikami se dá močová trubice značné rozšířit, údajně až do stavu, kdy může dovolit pohlavní styk. Zavádění cizího tělesa často až do močového měchýře spadá do velké skupiny takzvaného vtělování, neboli introjekcí do nichž patří klystýrománie, výplachy měchýře, ale i polykání jehel nebo narážení na kůl. Vzrušovat se nad představou narážení na kůl není nic nenormálního. Jde o symbolickou představou soulože. Aktivní narážení na kůl spočívá v touze napíchnout obět buď análně nebo genitálně na nějaký ostrý předmět. Narážení na kůl naštěstí zůstává u většiny lidí pouhou fantazijní představou.

Takzvaná injektománie je rozkoš ze vstřikování kapalin do lidského těla. Je zajímavé, že tato forma sexuálního vzrušování se často (dokonce i v sadistické podobě) vyskytuje u lékařů a zdravotních sester. Zdánlivě nevinné píchání injekcí třeba u lidí, kteří potřebují inzulín, protože mají cukrovku, souvisí s podvědomou touhou po "píchání“ jako sexuálním styku.

Urinální fetišisté si z rozkoší zavádějí cévky do močových měchýřů a napouštějí se různými kapalinami. Je otázkou, jestli se vždy nutně jedná o úchylku, když cévkování a napouštění měchýře převážné vodou a různými odvary je popisováno v tantře jako jeden ze stupňů zasvěcení do tajů zvláštních (ne však nenormálních) sexuálních technik.

Rate this post
Močení jako součást sexuálního aktu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..