David a Paul se znali už od mala. Bydleli v malé vesnici na venkově. Jejich rodiče byli dobří přátelé, proto se často navštěvovali a postupem času se z kluků stali ti nejlepší kamarádi.

Byli stejně staří, měli společné zájmy, společné koníčky, bavily je stejné věci. Prostě jako dva bratři. A jejich rodiče je v jejich kamarádství jen podporovali. Jednu sobotu šel Paul, jako každých čtrnáct dní, k Davidovi na návštěvu. Ten den měl zrovna David narozeniny. Bylo mu patnáct. Oslava se trochu protáhla a Paul tedy zavolal domů, jestli by mohl u Davida přespat. Samozřejmě, že mohl. Vysprchovali se a šli spát. Už se chystali si zhasnout, když v tom se Paul Davida zeptal: “Už sis ho někdy honil?” David nevěděl, co tím jako Paul myslí. Paul hned poznal, že David netuší, o čem mluví. Sundal si tedy kalhoty a během chvilky mu jeho pták stál. Když to David uviděl, v mžiku se mu ten jeho postavil taky. “Nejdřív ti musí vocas takhle houpnout, jasný?” řekl Paul. Pak si svůj nadrženej ocas celou rukou chytil a začal s ní posouvat nahoru k žaludu a zase zpátky ke kulkám. Když ho tak David viděl, byl nadrženej ještě víc. “Dělej to stejný jako já!” přikázal mu Paul.

David ho tedy poslechl a hned ucítil něco, co ještě nikdy nezažil. Byl to nádherný vzrušující pocit. Při každém pohybu kůžičky na svém penisu to byl nádhernější a nádherně! jší zážitek. Bylo to nádherné. Vzrušující. Příjemné. A najednou se Davidovi něco stalo. Něco nepopsatelného. Něco perfektního. Něco co ještě nezažil. Najednou se s jeho tělem začalo cosi dít. Celé tělo začalo jakoby pulzovat, začal potichounku sténat, jeho svaly se začaly napínat a v tom to přišlo. Nejnádhernější okamžik v Davidově životě. Alespoň prozatím. Uprostřed toho nádherného pocitu začal stříkat. Nejprve se lekl, co se to děje, ale když uviděl, že se s Paulem děje to stejné, nebál se a začal se poddávat tomu nádhernému pocitu. Bylo to neskutečné. David poprvé v životě poznal, co je to orgasmus. Bylo to nádherné. Poprvé v životě stříkal. Bylo to vzrušující. Poprvé. Ale rozhodně ne naposled. “To byl ten nejhezčí dárek, jaký jsem kdy dostal, “řekl Paulovi. “To bych řek, “odpověděl mu. “Já jsem ten pocit zažil poprvé asi před měsícem. Bylo to skvělý. Vod tý doby si ho honím každej den a někdy i víckrát. Chtěl jsem ti to říct a ukázat, ale nevěděl jsem jak ti to mám říct. Až dneska byla dobrá příležitost. Bylo to skvělý, co?” “To bych řek!” Zalehli do postele a hned usnuli. Byl to jeden z nejhezčích dnů v jejich životě. Od té doby si ho honili, kdykoli se setkali. Čas ubíhal a přišly Davidovy osmnáctiny. Davidovi rodiče museli někam odjet, a tak chlapci, lépe řečeno už chlapi, zůstali po oslavě sami v domě. Paul Davidovi ještě nepopřál, proto se ho David zeptal: “A co mi dáš ty?”.

“Víš, nevěděl jsem, co ti mám dát, proto si řekni, co chceš, cokoliv, a já ti to dám. ” David se dlouho nerozmýšlel a vyslovil myšlenku, o které přemýšlel už dlouhé měsíce. “Chci tebe, Paule, chci tebe!” Když to Paul slyšel, celý se nažhavil. O tom, že je gay věděl od té doby, co začal onanovat. Ženy ho nevzrušovaly, proto si sháněl obrázky mužů, jak jen to šlo. Pak získal přístup k internetu a tak se to rozjelo. Obrázky, povídky, videa. Stahoval, jak jen to šlo. A pak v klidu, doma, u svého počítače honil, honil a honil. A samozřejmě i stříkal, stříkal a stříkal. Konečně. Už od čtrnácti snil o milování s mužem. A najednou je to tady. Neváhal a řekl: “Konečně. Sním o tom už dlouho. ” Jakmile uviděl Davidův nadržený poklopec, dodal: “Jak vidím, ty taky. ” Pomalu se obejmuli a začali se líbat. Navzájem si sundali trička, pod kterými se najednou objevila nádherná těla. V mžiku byly dole i kalhoty a slipy. Tomu, kdo by najednou přišel, by se naskytl nádherný pohled na dvě nahá, mužská těla. Paul byl hodně vysoký blonďák s modrýma očima. Chodil do posilovny, takže měl nádherně vypracované svaly. Okolo jeho ptáka rostly nádherné a jemné světlounké chloupky. A jeho pták. Radost pohledět. V klidu měl tak 12 cm a když stoupl, nejméně 20. Stál mu nádherně, jak svíčka. Na vrcholu zářil krásný velký rudý žalud. Oproti tomu David byl asi o 5 cm menší postavy, černooký, černovlasý, urostlý, prostě sexy. No a jeho pták 10 cm v klidu a 19 v pozoru. Fantazie. Stáli naproti sobě (kluci i ptáci) a navzájem se prohlíželi.

Pomalu Paul začal Davida líbat po celém těle. Začal u jeho úst, krku, uší, pokračoval přes prsa, kde Davidovy ocucal jeho nadržené bradavky, pokračoval přes břicho až k nejdůležitějšímu místu. Lehli si naproti sobě do polohy 69 a navzájem si začali kouřit svoje ptáky. Bylo to něco nádherného a nepoznaného. A hlavně vzrušujícího. Oba nikdy neměli svůj penis v ničích ústech a zároveň v jejich ústech nebyl jiný penis. Ale ten zážitek stál za to. Krásně olizovat něčího ptáka bylo nádherné. Olizovat žalud, kůžičku, štěrbinku, no prostě nádhera. A zároveň zažívat něco ještě lepšího se svým ptákem. Ve chvilce byli oba hotoví. První začal stříkat Paul a David ochotně a rád začal polykat jeho semeno. Po prvním polknutí vysemenil i on. Vzrušující. Pak se dlouze líbali. Při tomto polibku také poprvé ochutnali svoje semeno, smíšené se semenem toho druhého. Za chvíli se Paul otočil a začal jazykem šmejdit v Davidově dírce. David při tom zažíval neskutečně nádherné pocity. Jakmile se dírka otevřela, připravil si Paul svýho macka a narval ho Davidovi dovnitř. Ten poprvé ucítil ostrou, ale vzrušující bolest. Časem ho to ale přešlo a David s každým pohybem Paulova ptáka zažíval nové a nové pocity vzrušení. Za chvíli v sobě ucítil pulzovat Paulova ptáka a v ten okamžik Paul vystříkl. Uvnitř Davida se rozlila teplá a skvělá tekutina – sperma. Až vystříkal, pomalu Paul vyndal svého ptáka a ještě chvíli lízal Davidovi dírku, společně se svým semenem. No a na oplátku se musel i David vystříkat do Paula. Davidovi to trvalo trochu dýl, ale to se líbilo Paulovi, který si tak mohl užívat nádherných vzrušujících pocitů. Zvláště, když pak cítil teplo Davidova spermatu. Nakonec se ještě znovu navzájem vykouřili. A jestli ještě nezemřeli, milují se tam dodnes…

5/5 - (4 votes)
David a Paul

1 komentář u „David a Paul

  • 2. 7. 2023 (7.12)
    Trvalý odkaz

    Prosím, žádní chlapi ani muži, ale kluci nebo chlapci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..