Nechám naši mladou společnici Lin na chviličku vydechnout a budu se zatím věnovat tobě. Co bys řekl koupeli ve dvou? Je tu k dispozici vířivá vana, která je plná teplé a vonným olejem provoněné vody.

Přistupuji k tobě, beru tě za ruce a odvádím směrem ke koupelně. Stojíme naproti sobě hned vedle vany. Začala jsem z tebe svlékat jeden kus oděvu po druhém dokud jsi nebyl úplně nahý a ty jsi zase svlékl mě. Vcházím do teplé, vířící vody. Držíš mě za ruku, abych neuklouzla a opatrně jdeš za mnou. Sedíme naproti sobě, naše nohy jsou do sebe propletené, necháváme bublající vodu masírovat naše těla. Je to velice příjemné a uklidňující. Trysky jsou rozmístněné i na dně vany. Zrovna mám jednu přímo pod svou mušličkou. Bublinky, které tryska pouští, mi dráždí poštěváček a já, abych si to víc užila, dávám nohy trošku dál od sebe. Dívám se na tebe, jak mě pozoruješ, jak zkoumáš každičký centimetr mého těla. Líbím se ti? Snad ano.

Všiml sis, jak si tam dole pohrávám s proudem, pousmál jsi se, přestal jsi relaxovat a klekl sis k mým rozkročeným nohám. Tvé neposedné ruce začaly přejíždět přes mé pokrčené nohy, hladíš mi je po vnější i vnitřní straně, jemně přejíždíš prstíky přes kolena, která jsou nad bublající hladinou. Dívám se na tebe a mokrou rukou při tom zajíždím do tvých vlasů. Chvilku si s nimi pohrávám, hladím tě po nich a naše pohledy se setkali. Sjíždím rukou na tvé čelo, směřuji stále níž přes nos k tvým rtům, přes které jen tak lehce přejedu konečky prstů. Pohladila jsem tvou tvář a mile se na tebe usmála. Bereš mě za ruku, políbíš ji do dlaně. Najednou a nečekaně mě k sobě rychle přitáhneš. Tiskneme k sobě naše mokrá těla a zahrnujeme se při tom vášnivými polibky.

Po chvilce jsme povolili svá objetí, abychom mohli jeden druhého umýt. Na okraji vany stojí ve skleněné dóze tekuté mýdlo. Pomalinku a opatrně oba vstáváme, beru dózu do rukou a liji její voňavý a mazlavý obsah do tvé nastavené ruky. Roztíráš si mýdlo po obou dlaních, aby dostalo tělovou teplotu. Liji trochu i na namočenou masážní houbu, kterou jsem vzala z poličky nad vanou a odkládám dózu zpět odkud jsem ji vzala. Když se mi podařilo houbu dostatečně napěnit, začala jsem tě s ní omývat. Mýdlo krásně voní a masážní houba ti příjemně, ale ne moc silně, prokrvuje pokožku. Přejíždím s ní přes tvé malinké bradavky, šimrám je a dráždím. Jezdím houbou přes tvá široká ramena a hrudník. Vymačkávám z houby pěnu, která po malých proudech pomalu protéká skrz moje prsty na tvé tělo. Trošku jsem si tě pootočila tak, abych ti mohla nanést mydlinky také i na záda. Ruka mi přitom sjela trošku níž a tak jsem namydlila i tvou překrásnou a pevnou prdelku. Když byla dostatečně prokrvená a celá od mydlinek, přesunula jsem svou pozornost zpět k hrudníku a bradavkám. Začínám si také všímat i podbřišku a partií, které jsou o něco málo níž. Pokládám houbu na okraj vany a nalévám si do dlaně trošku mýdla, abych mohla omýt tvého broučka. Vzala jsem si jej do dlaní a jemně ho potírám mýdlem. Začínáš být vzrušený. Proklouzáváš mi mezi dlaněmi. Cítím, jak pod mýma rukama jen rosteš a tvrdneš, laskám a lehce promačkávám tvé kulky, chtěla bych už zjistit jak chutná, přála bych si ho vzít do svých úst, olizovat a líbat jeho hlavičku, žužlat ho a sát, ale je celý od mýdla, takže si musím ještě chviličku počkat. Pevně jsem chytila tvého velikého a tvrdého broučka a začala jsem po něm rukou přejíždět dopředu a dozadu a opět dopředu a dozadu. Přetahovala jsem broučkovi kůžičku přes jeho lesknoucí se hlavičku a zase jsem ji stahovala zpět, sice pomalými tahy, ale za to v pevném sevření. Druhou rukou ti přejíždím přes nádherně kluzké půlky tvého zadečku. Líbáme se při tom.

Ani ty nezahálíš a mýdlem, které máš na svých rukách, mě začínáš něžně omývat. Přejíždíš mi namydlenými dlaněmi přes ramena. Sjíždíš pomalinku dolů k mým prsíčkům, kde na ně krouživými pohyby nanášíš kluzkou vrstvičku mydlinek. Pohráváš si s nimi a laskáš je. Zaměřil jsi se také na mé bradavky, které se po chvilce tvého dráždění postavily a ztvrdly. Když už jsi je dostatečně promasíroval a napružil, pokračuješ níž abys namydlil i moje bříško. Bereš si z okraje vany masážní houbu, naliješ na ní trochu mýdla a pořádně ji napěníš. Přestala jsem dráždit a laskat tvého broučka, aby ses mi mohl v klidu a nerušeně věnovat. Když jsi mi namydlil horní část těla, klekáš si přede mne a pokračuješ v nanášení bohaté pěny dole na mé nohy. Jedeš houbou po vnější straně stehna směrem dolů přes koleno až na lýtko a vracíš se pomalinku a něžně zpět nahoru. Přecházíš na druhou nohu, kde mě opět něžně omýváš a hladíš. Stojím tu před tebou jen v pěnivém a kluzkém obalu. Odkládáš houbu, abys mě mohl vlastníma rukama všude dokonale nejen umýt, ale hlavně prozkoumat každičký kousek mého těla. Hladíš mě na krku i ramenech, mazlíš se s mým poprsím a bradavkami. Škrábeš mě po stehnech a zadečku. Líbí se ti, jak tvé prsty kloužou po mé kůži. Otáčíš mě k sobě zády a děláš mi zkušeně masáž zad. Jsi neuvěřitelně jemný a pro mě je to velice příjemné a uklidňující.

Po chvilce tvé ruce po mě pomalu a něžně sklouzávají níž, až na můj zadeček. Přejíždíš oběma rukama přes moje trošku vyšpulené půlky, mačkáš a mneš je ve svých velkých dlaních. Předklonila jsem se a zapřela o okraj vany, tak aby sis mohl začít hrát s mojí nadrženou mušličkou. Mírně jsem se rozkročila. Ihned jsi pochopil o co mi jde. V houbě zbylo ještě trošku pěny a tak jsi mi ji z výšky vymačkal na vyšpulený zadeček. Proud chladivé pěny pomalinku stéká po zadečku dolů. Odložil jsi houbu a zajel mi kluzkou rukou do rozkroku. Tam jsi mě začal masírovat a dráždit. Přejíždíš svým hbitým prstíkem přes naběhlý poštěváček. Moc se mi to líbí a tak tiše sténám. Druhou rukou si pohráváš s mým poprsím, mneš a drtíš mé pevné bradavky mezi prsty. Sténání se stále více a více stupňuje. Nehraješ si totiž už jen s poštěváčkem, ale jak jsem všude kluzká, tak jsi mi začal dráždit a masírovat mou vyšpulenou kakaovou dírku. Přejel jsi přes ní několikrát rychle za sebou jedním prstem a když už byla dostatečně namydlená a promasírovaná opatrně jsi do ní začal pronikat. Trošku jsem se zarazila, ale vůbec to nebolelo, a tak jsem tě v tom nechala pokračovat. Pomalinku do mě pronikáš jedním prstem. Už je tam skoro celý, ale ty ho zase pomalinku vytahuješ ven. Najednou jím ale vnikáš do mé mušličky. Je vlhká a kluzká. Chvilku mi jí dráždíš jedním prstem, ale neodoláš a zase se vracíš k mé kakaové dírce a pronikáš do ní (už trošku drsněji) teď už celým prstem. Jezdíš s ním dovnitř a zase ven, dovnitř a zase ven stále rychleji a hruběji. Je to vzrušující a tak už hodně a nahlas vzdychám. Přestal sis druhou rukou hrát s mými bradavkami a začal jsi mi dráždit klitoris. Prsty rychle kloužeš po poštěváčku, a když to vůbec nečekám vnikneš jedním prstem do mé nadržené lasturky. Můžu se zbláznit slastí. Obděláváš mi obě dírky najednou. Chvěji se a podlamují se mi při tom kolena. Dráždíš a laskáš mě stále rychleji a rychleji. Ani o trošku nepolevuješ v tempu ani v síle, dokud se v tvých rukách nezačnu kroutit a chvět ve vlnách orgasmu. Držím se okraje vany, chvěji se a nahlas vzdychám, nevnímám okolní svět, nechávám se unést okamžikem – jsi skvělý. Když síla orgasmu ustoupila, pouštíš mě a já si lehám zpět do vířivé vody. Vířivá voda ze mě pomalu smívá už skoro zaschlé mýdlo. Také se noříš do vody. Necháváme svá těla, aby si vychutnávala bublající lázeň.

Odpočinek však netrval dlouho. Opět sis klek k mým nohám, vzal jsi mi pravou nohu, vyndal jsi jí z vody a položil přes pravý okraj vany. To samé jsi udělal i s druhou nohou, takže jsem teď ležela skoro po bradu ponořená ve vodě a s nohami roztaženými daleko od sebe. Musím se rukama přidržovat okraje vany. Díváš se na mě, jak v bezmocné a bezbranné pozici právě jsem. Nemůžu se pustit, protože bych okamžitě zajela pod vodu. Začínáš mi líbat a hladit nohy směrem od palců přes nárt níž přes lýtka a kolena a hladíš mi vnitřní stranu stehen a skoro ses už dotkl mé mušličky, ale neudělal jsi to. Chceš abych se na tebe znovu těšila. Pokračuješ s hlazením dál. Hladíš mi bříško a pak postupuješ víš až prsíčkům. Bereš si je do rukou, přejíždíš přes ně rozevřenou dlaní, hladíš je a mazlíš se s nimi. Vzrušuje mě nejen ta poloha v jaké se nacházím, ale i to, že klečíš mezi mýma nohama. Když jsi k tomu všemu ještě přidal mazlení a laskání prsou a bradavek nemohla jsem se ubránit další veliké vlně vzrušení a chtíče. I na tobě bylo vidět, jak moc mě chceš. Naklonil ses nade mne (zapřel ses jednou rukou o okraj vany za mou hlavou). Začali jsme se vášnivě a hladově líbat. Tvůj brouček v plné pohotovosti zlehka dorážel na mou lasturku. Jen lehounce přejížděl a dotýkal se mého poštěváčku. Okamžitě jsem se trošku nadzvedla v bocích, abys do mě mohl bez problémů vniknout. Ta chvíle už nastala. Vnikáš do mě pomalými, rytmickými pohyby stále hlouběji a hlouběji. Pohupuji pánví v rytmu tvých přírazů. Jsi ve mně úplně celý. Hluboko cítím celou tvou velikost, jak do mě buší. “Aanooo!“ Stále zrychlujeme tempo. Jsi dravý a divoký. Voda stříká všude okolo a nám to ale vůbec nevadí. Chytla jsem se tě kolem krku. Držíš se oběma rukama okraje vany. Jsme jako jedno tělo a cítím, jak ve mně tvůj brouček začíná tepat. Vyvrcholení není daleko. Tvé tělo se náhle prudce narovnalo. Zarazil jsi ho do mě co nejhlouběji to jen šlo a veliká slast tebou proletěla jako elektrický proud. Začal jsi mi v nárazových vlnách vyplňovat mušličku svým semenem. Držím se tě a lehce při tom pohupuji boky, aby tvůj orgasmus byl ještě o trošku příjemnější. Začínáš se pomalu zklidňovat. Stále se tě držím a šeptám ti při tom do ouška: „Děkuji. Moc se mi to líbilo. Jsi skvělý milenec.“.

Líbáme se ještě chvilku v nezměněné pozici. Je dost nepohodlná a tak se pouštíme a klekáme si naproti sobě. Vytáhla jsem špunt, aby mohla voda odtéct a my se mohli osprchovat. Než voda opadne držíme se zase v objetí. Vášnivě, ale i něžně se líbáme a říkáme si něžná slůvka. Když voda odtekla, beru do ruky sprchu, pouštím příjemně teplou vodu a oplachuji naše těla od pěny, která na nás ještě zůstala. Vystupujeme opatrně z vany, podávám ti velikou osušku, aby ses osušil. Bereš si ji, rozložil jsi ji v rukách, ale nezabalil ses do ní sám. Zachumlal jsi do té veliké osušky mě. Bereš si druhý ručník. Zahalil ses jím od pasu dolů (omotal sis ho kolem dokola) Zvedáš mě do náruče a odnášíš k Lin do postele. Na stolku je chlazené šampaňské. Rozléváš ho do sklenic, leháš si mezi nás a všichni tři si připíjíme „na život“.

Rate this post
Splněná přání – 2. Koupel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..