Je teprve pondělí a já si už pěkně dlouho nezašukal a asi ještě dlouho nezašukám. Pěkná nuda a já přemýšlím, kde sehnat nějakou tu kost, co by se dala projet, když v tom zazvoní telefon.

A je to tady, výjezd do malého baru, kde se pokazil automat. No aspoň mi to rychleji uteče. Jen doufám, že tam bude opět ta hezká číšnice, co se mnou minule flirtovala. No jasně, je tady, ona je to dokonce paní majitelka. Super postava,pěkné kozy, blond vlasy, jen na ni skočit. Vybírám zaseklé mince z automatu, když mě chytá za ruku, a říká:
„Vy mi vždycky pomůžete," po mé otázce s čím, si vyhrne svoji mini, opře se o barovou stoličku a vystrčí na mne svoji nadrženou mušličku. Zlaté chloupky lákají k dovádění. Tomu se nedá odolat. Poklekám k ní a jazykem laskám její pysky, vzdychá a kroutí se blahem. Můj klacek je natlakovaný k prasknutí. Nejraději bych si ji hned vzal, ale chci ji maximálně rozdělat. Jazykem dráždím její zduřelý poštěváček. Milostná šťáva z ní proudí a já ji slízávám.
Otáčí se a pohledem přejíždí vyboulený poklopec mých kalhot, což ji ještě více rozdivočilo. Naše jazyky se splétají v dlouhém polibku. Její blůzka padá k zemi, vztyčené bradavky jejích čtyřek ční jako zralé maliny a svádí k ochutnání, což také hned dělám a drtím je mezi svými rty Zalyká se slastí a její ruce s dlouhými, rudě nalakovanými nehty, konečně vysvobozují mého ptáka z otroctví kalhot.
Sklání se a bere ho do úst. Pěkně pomalu jezdí od hlavičky ke kořenu a přitom si rukou hraje s koulemi. Chvíli cítím, jak ho má až v hrdle a hned potom jazykem jezdí po žaludu a lehce ho kouše. Jsem hrozně nadržený. Chytám ji za hlavu a přirážím. Jde jí to nádherně.
Už se dál neovládnu a stříkám plnou dávku rovnou do těch sladkých úst. Hltavě polyká mé sperma, vysává ho až do poslední kapky. Můj nadržený pták ale k její radosti stojí dál. Ještě ho kouří, aby měl tu správnou tvrdost. Opět se vracíme k poloze, ve které jsme začali. Stojí opřená o barovou stoličku tak, jak to má asi nejraději. Prosí mě, ať už jí to udělám.
Nejsem proti. Lízání už bylo dost, a tak jí ho tam prudce vrážím,až na doraz. Vykřikla slastí. Je úplně mokrá.a můj pták v ní nádherně klouže. Její šťáva mi stéká na koule. Přirážím stále tvrději. Rukama drtím ty perfektně tvarované kozy a jejich bradavky Pochva se jí stahuje a vybuchuje bouřlivý záchvat zdrcujícího orgasmu. Celá se chvěje a heká blahem. Ale já ještě nemám dost, vytahuji klacek a celý mokrý jej pomalu strkám do její zadní dírky. Strnula překvapením, když do ní celý zajel.
Chvíli se nehýbu a zdá se, že se jí to zalíbilo. Pomalu začala zlehka přirážet. Jednou rukou si dál hraji s jejími cecky, druhou dráždím vepředu její kundičku a hladím poštěváček. Ocasem cítím své prsty v její kundě, moc se jí to líbí. Svíjí se v křeči a jeden její orgasmus stíhá druhý. Dál už nevydržím to ďábelské tempo a prudce stříkám obrovskou žhavou dávku do jejích útrob.
Znavení si dáváme gin a domlouváme se na příští „opravu", ale to už se blíží otvírací hodina, a tak mě posílá nahoru osprchovat se, že musí před otevřením ještě trošku uklidit. Proudy vody ze sprchy mi dodávají energii a já si pomalu uvědomuji, jak se to vlastně všechno seběhlo. Když v tom mě někdo zezadu obejmul. Asi už je tady, říkám si, když se otáčím.
Ale ne co to má znamenat, kdo je to? Pěkná kočička, asi osmnáct let, blondýnka, malé růžové kozičky, jemně zarostlá kundička, prostě radost pohledět, a proč jenom hledět? Stahuje mi předkožku a sklání k mému, nyní pochablému ohonu a začíná na něm pracovat svým hebkým jazýčkem. Pomatu mu navrací jeho ztracenou tvrdost. Ted mi došlo, koho mi připomíná.
No, jablko nepadá daleko od stromu. Něco tady začalo zvonit, a zvoní a zvoní. Já se probírám celý zpocený z toho krásného snu a zvedám tu zvonící příšeru telefon.
„Ano píšu si, malý bar, nejde automat, ihned tam vyrážím."
Cestou přemýšlím, že jsem si už pěkně dlouho nezašukal, a asi ještě nezašukám. I KDYŽ…???

Rate this post
Chce se mi šukat

2 komentáře u „Chce se mi šukat

  • 27. 8. 2009 (16.59)
    Trvalý odkaz

    Kámo tohle je děsně sexy. Jakobych ten sen prožívala s tebou. Doufám že se mi o tom bude taky zdát

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..