Mám dva opravdu hezké bratrance. Tedy, měl jsem. Já sám jsem 20 let starý, respektive byl jsem. Ach jo, to je zmatek. Tak popořádku. Když jsem asi před měsícem v červenci jel na motorce, připadalo mi zbytečné si brát helmu.

Byla to chyba, fatální chyba. Strom, do kterého jsem vrazil, to narozdíl ode mne přežil. Trvalo mi asi týden, než jsem si připustil, že jsem mrtvý. Přesto jsem byl stále na světě. Ale proč? Bezcílně jsem bloumal po místech, která jsem znal. Nakonec jsem se rozhodl, že se objevím u svého bratrance Radka. Vím, že mě neuvidí, ale já jeho ano. Za svého života jsem měl jeho nejraději z celé rodiny. Pak taky Tomáše, svého druhého bratrance, ale Radek mi byl milejší. Věděl jsem, že Radek ani Tom nemají žádnou holku a pokud vím, ani nikdy žádnou neměli. Je možné, že jsou to gayové? Ano, je. Při rodinných sešlostech na sebe nenápadně koukali, ale vždy tak, že jsem nevěděl, zda je to úmysl či náhoda.

Radek i Tomáš byli stejně staří (18 let) a stejně vysocí (180 cm). Oba měli hnědé vlasy, ale Radek je měl velmi světlé, skoro blond, kdežto Tom naopak velice tmavé. Radek měl krásné světle modré oči. Byla to modř letní oblohy, ale ne taková ta vodově modrá. Spíše jako horké srpnové ráno. Tom zase měl tmavě hnědé oči, které se krásně dívaly. V létě oba kluci rádi chodili “nahoře bez”, takže jsem mohl zaznamenat, že můj favorit, Radek, má překrásnou svalnatou postavu. Jeho vymakané tělo bylo prostě božské. Tom tak udělaný nebyl, ale i jeho postava byla pevná a pružná, bez jediného zbytečného gramu tuku. V jediném okamžiku jsem se přenesl do bytu Radkových rodičů. Tady ale nikdo. Kde jsou? V příští sekundě jsem se objevil u svých prarodičů. Zde byla celá naše rodina. Ale oba kluci, kteří mě zajímali, ne. Po zhruba deseti minutách jsem si poskládal z nejrůznějších vět, že Tomáš a Radek odjeli do domu Tomových rodičů. Tom chtěl ukázat Radkovi nějaký nový program. Když jsem otevřel oči, byl jsem o několik kilometrů dál.

V pokoji před počítačem seděli oba moji kluci. Musel jsem se pousmát, tady je nikdo neviděl, přesto od sebe zachovávali velký odstup. Živě spolu diskutovali nad programem, který Tom pustil. Stačila jediná myšlenka a vniknul jsem do počítače. Přeletěl jsem nad megabajty dat, než jsem našel, co jsem hledal. Tom věděl zcela jistě, že je gay. Svědčily o tom stovky erotických obrázků na jeho disku. Radek, jak jsem usoudil, stále váhal. Měl přísného otce a bál se, že by ho jeho homosexualita mohla rozčílit. Bylo mi ho líto. Sám jsem si už nemohl dopřát to potěšení se ho dotknout, ale proč jim oběma neudělat radost z milování?

Tom právě odkliknul nějaké tlačítko, když se na obrazovce objevil urostlý mladík v plavkách. Nechtěl jsem Radka vyděsit, takže jsem zvolil měkčí obrázky. Následovali dva líbající se hoši. Tom se vylekal a zkoušel něco dělat, ale marně. Teď jsem PC řídil já. Radek seděl s vyvalenýma očima a ani nedýchal. Měl na sobě jenom bermudy, stejně jako Tom, a v rozkroku se mu udělala velká boule. Konečně jsem na monitor hodil opravdu tvrdé porno – skupinu asi deseti mužů spolu. Radek hlasitě polknul. “Tak dělej, pohlaď ho,” vysílal jsem v duchu Tomovi. Kupodivu, poslechl. Vstal a zlehka se dotknul Radka na holém rameni. Ten se zachvěl jako po zásahu bleskem a otočil se k Tomovi. Vstal. Oba se vzájemně dívali do očí, jakoby se viděli poprvé v životě. A byla to pravda. Předtím to byli dva bratranci. Nyní se z nich stali dva rozvášnění muži toužící po lásce. Radek zkusmo pohladil Toma po prsou. Ten vzdychl a obejmul Radka. Radek neohrabaně jeho objetí opětoval. Tom měl už určité zkušenosti, kdežto Radek byl ještě panic. Jeho nevinnost a nezkušenost se mi strašně líbila. “Polib Toma, udělej to,” signalizoval jsem teď Radkovi. Ten zaváhal, ale nakonec to zkusil. Tomův jazyk hbitě vyletěl z úst a vnikl mezi jeho rty. Oba strávili v hlubokém polibku asi minutu. “Půjdeme se vykoupat?” zeptal se Tom. Radek zčervenal ve tváři, ale přikývnul. Oba se odebrali do koupelny. Já, z přirozené šetrnosti, vypnul počítač a přesunul se tam. Oba proti sobě stáli a zjevně byli v rozpacích. “Svlékni mu ty trenky,” přikázal jsem v duchu Radkovi. Poslechl. Přišel k Tomovi a stáhnul mu bermudy. Tom mu to hned oplatil. Teď proti sobě stáli jen ve svých bílých slipech. Tom chtěl pokračovat, ale Radek mu to nedovolil. “Co je?” zeptal se Tom. “Tome, já nemůžu, táta by mě zabil,” řekl tiše Radek. “Ale já mu to neřeknu,” přemlouval ho Tom. Přidal jsem se i já: “Bude to vaše malé tajemství,” vysílal jsem do éteru. “Tak dobře, napusť vanu a dej do ní pěnu,” rozhodnul se Radek. Tom tak učinil. “Teď se otoč,” styděl se Radek. Tom obrátil oči v sloup, ale poslechl.

Radek se bleskurychle svléknul a skočil do vany. Přesto mi těch pár okamžiků stačilo k tomu, abych viděl jeho velkého stojícího ptáka. Z předkožky koukala špička jeho rudého žaludu. A jeho míčky? To byla paráda. Když Tomáš uslyšel šplouchnutí, otočil se. Zcela nenuceně svlékl své spodní prádlo. Jeho úd stál jako stožár. Byl asi o centimetr tenčí, zato o tři centimetry delší než Radkův. Jeho koule byly zhruba stejně velké. Vlezl do vany k Radkovi. Tak tam oba seděli a koukali na sebe. Viděl jsem i pod vodou, takže jsem pozoroval, že jejich nohy jsou propleteny, ale nic víc se nedělo. “Co takhle se umýt?” navrhnul jsem oběma. Oba na sebe pohlédli, když dostali ten samý nápad. “Otoč se ke mně zády, já tě umyju,” řekl Tom. Radek tak ochotně učinil. Tom vzal do ruky žínku a namydlil ji. Potom začal umývat Radkovi ramena. Houbička přejížděla po jeho opáleném těle a já začal litovat, že se nemůžu vžít do toho shluku plastických vláken. Tom přejel na Radkova prsa. Čistil jeho široký hladký hrudník a až podezřele často zajížděl na jeho bradavky. Těm tato péče evidentně prospívala, neboť ztvrdly a trčely jako dva vrcholy na pláni. Tom nechal Radka zvykat si, že se jeho těla dotýká někdo jiný, a umyl mu záda. Potom pod vodou umýval jeho ploché, svalnaté břicho. “Postav se, umyju ti nohy,” nakázal Radkovi. Ten jako v tranzu poslechl. Voda stékající po jeho mohutném těle z něj dělala nádherné umělecké dílo. Jeho permanentní erekce dotvářela výbornou kompozici. Tom, jakoby nic, umýval jeho nohy, zepředu i zezadu. Potom pečlivě umyl Radkův zadeček. Ucítil, že jeho půlky jsou velice pevné a krásně vyklenuté.

Velice jemně omyl i zlatavou dírku mezi nimi. Radek stál a nechal se hýčkat. Pak ucítil Tomův jazyk ve svém konečníku. Tom ho zuřivě líbal a kousal. Radek hlasitě sténal. Znenadání ho Tom otočil. S mýdlem v ruce se začal věnovat jeho nádobíčku. Pohrál si s varlaty a pak přešel na mohutný pyj. Nemohl to už vydržet. Stáhnul překážející předkožku a žhavě políbil hladkou hlavu penisu. Radek málem vykřikl slastí. Tom pohltil jeho mohutný úd a začal ho kouřit. Radek se posadil na okraj vany, Tom klečel ve vodě a snaživě obhospodařoval nádherný ocas ve svých ústech. Radkovi se to líbilo, jenom byl na můj vkus trochu pasivní. Rozhodl jsem se mu radit, jak má zpříjemnit tuto chvíli i Tomovi. “Chyť ho za hlavu a hlaď ji. Hraj si s jeho vlasy.” Radkovy silné ruce uchopily Tomovu hlavu. Začaly ji hladit a cuchat. Bezděky ji Radek přitáhl blíže, takže jeho penis zajel Tomovi hlouběji do jeho pusy. “Pohlaď jeho tělo, podívej, jak je krásné.” Radek poslušně zamířil níže. Masíroval Tomášovo pevné, štíhlé tělo. Opájel se dotykem s touto mladou kůží. “Tom má i pěkné bradavky, že?” Ani tato rada, která se vynořila v jeho hlavě, nezůstala bez odezvy. Radek začal dráždit Tomovy bradavky. Tom sebou škubnul, neboť na ně byl velmi citlivý. Nestačil jsem bohužel Radkovi doporučit další příjemnosti, neboť ten začal stříkat. Stříkat jako nikdy v životě. Tomova ústa přetékala horkým spermatem, které pak teklo po jeho těle až do vody. Radek se vyčerpaně sesunul do vany. Tom naštěstí pochopil, že jeho milenec je dočasně mimo, takže se s ním jenom mazlil a uklidňoval ho.

Když byl Radek jakž takž v pořádku, otočil ho Tom na břicho. “Teď si stoupni na všechny čtyři,” požádal ho. Radek teď byl v pozici “poníka” – klečel na kolenou a vpředu se opíral o dno rukama. Jeho zadeček byl vystrčený na vzduch. Tom vzal krém a namazal si svůj tvrdý klacek. Potom promastil i Radkovu panenskou prdelku. “Počkej, co chceš dělat?” znepokojil se Radek. Tom neodpověděl, ale já Radka uklidnil: “Uvidíš, že se ti to bude líbit. Ze začátku to sice bude nepříjemné, ale potom…” Tom opatrně a pomalu vsouval svůj ocas do Radkovy dírky. Radkovo svalnaté tělo se otřáslo jako po úderu a jeho konečník se křečovitě sevřel. Tomův štíhlý proutek však stále pronikal dovnitř, hloub a hloub. Když byl uvnitř, cítil nejprve Radek nepříjemný tlak. Postupně se mu to však začínalo líbit. Tom byl až nadoraz, jeho koule se dotýkaly Radkových půlek, jeho těle odpočívalo na jeho zádech. “Tak co, dobrý?” zeptal se Tom. Radek přitakal. Po malé chvilce začal Tomáš pohybovat svým údem. Radkovo tělo se napjalo. Tom cítil jeho ocelově pevné svaly, které ztvrdly na kámen. Zatímco pomalu ojížděl Radka, jeho ruce masírovaly toho svalovce, kterého si napíchnul. Radek hlasitě sténal, v jeho konečníku řádilo peklo a Tomovy ruce na jeho těle to jen umocňovaly. Tom najednou začal prudce přirážet, až to mlaskalo a voda stříkala. Teď už si sténáním ulevoval i on. Brzy na něj přišel orgasmus. Hlasitě vykřikl a jeho trup se zhroutil na Radkovo tělo, zatímco z jeho hadice tryskalo čerstvé semeno. Oba dva leželi v teplé vodě, kde plavaly zbytky jejich spermatu. Objímali se a tiše odpočívali. Nemluvili, slova byla zbytečná.

Po asi pěti minutách se společně umyli, tentokrát doopravdy, osušili a oblékli. Když došli do pokoje, Tomáš se zarazil nad vypnutým počítačem, ale Radek upoutal jeho pozornost, když se ho dotknul na rameni. Tom políbil jeho prsty a otočil se. Radek před ním stál – mohutný a svalnatý, ale s duší dítěte, které právě dospělo. Sklopil hlavu a tiše řekl: “Víš, Tome, nebyl jsem si jistý, ale teď už jsem. Já tě miluju. Strašně moc.” Tom vzal něžně jeho tvář do rukou a podíval se mu do očí: “Já tě miluju už dávno. Ale po dnešku už nám v tom nic nezabrání.” Oba se políbili a odešli ven. Nasedli do auta a jeli zpět. Usmívali se na sebe a celý svět se zdál být nádherný. Těsně před tím, než dojeli k prarodičům, jsem Toma v duchu napomenul: “Starej se o něj hezky. A dej tu ruku z jeho stehna, někdo vás uvidí!” Tom ruku okamžitě stáhnul. Pousmál jsem se a najednou jsem zjistil, že se začínám ztrácet. Moje úloha na tomto světě tedy byla skončena. Dokázal jsem spojit dva lidi poutem lásky, které by bez mých malých zásahů zřejmě nevzniklo.

Rate this post
Bratranci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..