Saša a Irena byly dvě táborové elévky, které si usmyslely, že je o jejich panenství připravím právě já. Zahnaly mne pod pohrůžkou do kouta a já jim to musel slíbit. Ještě fen večer se seznámily s mým utahovákem, z jehož nadměrné velikosti jsem měl dosud komplex, a opravdu pěkně mi ho vykouřily.

Každá byla jiná. Saša spíše plachá a toužící, Irena dravá a nedočkavá. A tak jsem se rozhodl, že právě Sašu udělám první, zatímco se Irenka bude koukat a dráždit se tím, jak prcám její kamarádku. Obě holky ke mně do stanu vklouzly hned po večerce a honem se mi hrnuly pod deku. “Počkat… “zarazil jsem je. “… přijít o panenství, to je jednou za život, tak se zklidněte… “řekl jsem. “Ireno, sedni si tady naproti na kavalec, dívej se a připrav se třeba i trochu sama, jestli to umíš. Až to udělám Sašce, nebudeme mít moc času… “upozornil jsem nedočkavou Irenu na něco, co nebyla vůbec pravda. Pravda byla, že Sašku jsem chtěl pomilovat a Irenu prostě omrdat.

Holky ale poslechly a Saša, znervózněná tím, co včera viděla mezi mýma nohama, sedla si pokorně vedle mne, zatímco Irena se uvelebila na druhém kavalci. “Saško, opravdu to chceš…?” zeptal jsem se dívky, která se teď trochu chvěla vedle mne. Beze slova kývla, jen se mi tak nějak divně podívala do očí. Bála se toho. Objal jsem ji kolem ramen a začal zlehka líbat. Nejprve do vlasů, potom na čelo, tváře a nakonec i na ústa. Pootevřela je a naše jazyky se setkaly. Položil jsem ji opatrně na kavalec a rozpínal jí letní košili. Cítil jsem, že ačkoliv mi včera celkem bez problémů kouřila ptáka, dneska se bázní celá třese. Odhalil jsem její panenské kozy a stáhl z ní košili úplně. Na protějším kavalci se Irena rovněž svlékala a dívala se na nás. Jemně jsem sundal Sašce kalhotky. Že se bojí jsem poznal podle toho, že držela kolena pořád u sebe a tiskla se mi hlavou do ramene. Zvrátil jsem ji úplně na záda, zvedl jí ruce k hlavě a začal ji líbat pod paží. Trochu ji to lechtalo a podařilo se mi alespoň částečně zahnat myšlenky na to, co přijde. Začal jsem laskat její pružné a vztyčené kozy s tmavými bradavkami. Pod mými polibky postupně roztávala a lehce mne hladila ve vlasech.

Spustil jsem ruku na její bříško, které se trochu chvělo. Hladil jsem ji a mířil vytrvale níž k jejímu chomáčku v klíně. Za rukou jsem posouval i polibky. Vyhnul jsem se prsty její kundičce a hladil něžně štíhlé stehno. Dostával jsem se na jeho vnitřní stranu u kolena a prsty směřoval teď vzhůru. Moje rty políbily její podbřišek a podle sevření její ruky na mém zátylku jsem poznal, že jsem před branami, že se sice bojí, ale povolí. Stále jsem se rukou vkliňoval mezi její rozechvělá stehna a laskal je, jako by mi o její jeskyňku vůbec nešlo. Moje polibky teď ale byly delší a byly provázeny kmitáním jazyka po okolí jejího poštěváčku. Několikrát jsem se ho i dotkl a cítil, jak začíná rychleji dýchat vzrušením. Letmo jsem pohlédl na Irenu. Byla opřená o stěnu stanu a hrála si snad nevědomky se svou panenskou píčou. Fajn, pomyslel jsem si, připraví se sama. Jazykem jsem rozhrnul faldíčky na Sašině kundičce a dlouhým tahem ji přejel odzdola k poštěváčku. Sevřela mi rameno a vzlykla. Postoupil jsem prsty až k její svatyňce a začal si s ní hrát. Našel jsem malý otvor v blance a strčil do něho ukazováček. Stále jsem útočil jazykem na její poštěváček a kroužil už dvěma prsty v její panenské kundě, která se krásně roztahovala.

Ocas mi stál jak kláda a těšil se, až se do té dívenky bude moci zavrtat. Ale ještě stále nebyla na ten klacek připravená. Už byla dost u vrcholu, ale raději jsem stále pokračoval v dráždění. Ležela pode mnou, stehna doširoka roztažená, a nechávala mne pronikat do svého tajemství. Klekl jsem si před ni a začal ji roztahovat i prsty druhé ruky, aby později necítila bolest. Přitom jsem sál její kuličku, cvrnkal do ní jazykem a zahříval dechem úst. Sténala pode mnou a její útlé tělo se vzpínalo proti útokům mých prstů. Už to jasně chtěla a byla připravená na cokoli. Znovu jsem se podíval na její kamarádku. Ani to nevnímala. Sledovala jen svíjející se Sašu, můj stojící klacek, a jezdila si rukou v teď už proražené cestě ve svém klíně. O panenství se připravila sama. “Mirečku, prosím… “zaslechl jsem zasténat Sašku. Byl to signál, na který jsem čekal. Klekl. jsem si a přitáhl ji rukama za boky k sobě. Cítil jsem její chvění a začal si jí pomalu narážet na svůj kůl. Ačkoliv už byla dávno vlhká, šlo to přece jen ztěžka. Zajel jsem žaludem do její pochvičky a pár vteřin počkal, aby si trochu zvykla. Kupodivu ani nevyjekla. Dlouho jsem to ale nevydržel, protože celá vzrušením klepala a já už byl rovněž rozdrážděný.

Zasouval jsem ocas do její úzké panenské kundy a s potěšením sledoval, jak se s odevzdaným šťastným výrazem ve tváři podvoluje. Dojel jsem až na dno té kouzelné skuliny třesoucí se dívky. Pomalu jsem ji začal šoustat a prohlubovat tak její kundu, abych se do ní dostal celý. Tiše sténala, vzlykala a volala do přítmí stanu. Do jejího sténání a mých vzrušených vzdechů se začaly mísit i vzdechy Ireny, která se právě dodělávala na protějším kavalci. Cítil jsem se dost silný na výdrž a začal Sašu mrdat rychleji. I ona začala neuměle přirážet na můj ocas. Najednou ztuhla, potom se celá rozklepala jak dobíjené zvíře a vzápětí mi do klína vyletěl proud šťávy jejího prvního, ale dokonalého orgasmu. Ještě párkrát jsem jí protáhl ocasem jeskyňku ke zklidnění a potom jsem z ní rychle vyjet ven. Irena ani nevnímala že jsem teď u ní na kavalci. Vzdychala a kňučela v roztoužení se zavřenýma očima, ruku hluboko ve své kundě. Přetočil jsem ji břicho a roztáhl prudce stehna od sebe. “Vyjekla, prohnula se a rukou vyklouzla ven, aby se opřela. Její roztažená kunda se vzápětí zachvěla tlakem mého ocasu, který do ní prudce a bez milosti pronikal. Začala okamžitě nekontrolovaně křičet a házet sebou a já cítil, jak teče. Pral jsem jí čuráka mezi půlky co nejhlouběji ve snaze absolutně ji zničit. Vypadal jsem asi nepříčetné, protože jsem zahlédl Sašku, jak se na nás dost vytřeštěně dívá. Irena střídavě přirážela na mne jak stará štětka, potom jsem zase já hnal svůj klacek prudkými strky do její kundy. Dostal jsem se do finále brzy. To, když už nemohla a jen sténala vyčerpáním, konečně i mě začal pálit penis a vzápětí jsem Ireninu kundu zaplnil svým stříkajícím semenem. Celá se klepala a doslova ode mne odpadla na kavalec.

Vlezl jsem zpátky k Sašce, která mne pozorovala. “Tys ji vystříkal?” zašeptala. “Chtěla to, tak si musí poradit… “odpověděl jsem jí. “A kdybych to chtěla i já… “zeptala se skoro toužebně. “Když to opravdu budeš chtít… “zašeptal jsem a dodal: “Naučím tě to i jinak a taky hezky… ” Stulila se mi blaženě do podpaždí a něžně si začala hrát s mou kládou. To bylo před léty. Svoji ženu Sašku jsem si zaučil opravdu dokonale, jenom doufám, že naše dcera Irča nebude po své jmenovkyni. Tu jsem totiž tuhle potkal kousek od Perlovky.

5/5 - (1 vote)
Dvě panny na noc

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..