Obě dívky seděly proti sobě v pohodlných křeslech a popíjely trochu delší drink, namixovaný z cinzana a džusu. Bavily se o všedních problémech, o jakých se tak mohou holky něco málo přes dvacet bavit. Jedna z nich věděla, o co jde, ta druhá to možná začínala tušit.

Janu, sympatickou černovlásku s nádherně rostlými ňadry a maličko nadnormativním, ale milým zadečkem, jsem si ‘najal’ na zpestření sice prímového, ale přece jen maličko nudného manželského sexu. Katka, kterou jsem si v náhlém pomatení mysli nechal napsat do občanky byla hubená, ale dobře tvarovaná blondýnka a přes veškerou snahu potřeboval její sexuální život stále nové impulsy k dosažení stejné chuti a výkonnosti. Proto je tu Jana. Její bestiální touha po milování nerozeznáva muže a ženy, ale normální a frigidní lidi. S těmi prvními si báječně rozumí a ty druhé ignoruje. Jsem rád, že patřím do první skupiny. Baví se o muzice, poslouchají staré dobré Queen. Dívám se na ně a jsem moc zvědav, jak to Jana vyvede. Katka v jádru nic proti ženským nemá, ale nikdy to ještě nezkusila. Mám trochu strach, aby Jana nebyla moc rychlá a tvrdá. Pěkně se na to vyšvihla. Černá minisukně, punčochy a tričko její postavě sluší. Sukně je akorát. Když sedí, je vidět okraje punčoch a malý proužek opálené kůže. Katka má černé elastické šortky a bílou průsvitnou halenku, domácí praktické oblečení. Cinzano v drinku jim už pomalu rozsvěcuje očka. Mění téma na módu a já úspěšně bez velké námahy předstírám nezájem a čtu si Reflex. “To nemáš na čtení nic lepšího?” všimne si mne po chvíli Katka, věčně nenavidící a nechápající politiku. “Co bys chtěla? Nějaký porno?” chci pomoct Janě v práci: “Vždyť víš kde jsou, stejně dobře jako já…” Zabručela něco o volech, ale Jana chápe: “Co máte zajímavýho?” Přinesl jsem všehochuť od Lea po decentně teenage ujeté časáky, které jsem dovezl z Holandska. Zároveň jsem nezapomněl vzít láhev Jeníka Chodce, protože číza je v tý mixáži hodně málo. Proti naplněným skleničkám nikdo nic nemá.

Sedly si vedle sebe na pohovku a prohlížely si časopisy. Já se naoko vrátil k svému Reflexu, ale číst jsem moc nemohl, po očku jsem sledoval, co se bude dít. Chvíli to vůbec nevypadalo zajímavě, všichni byli zabraní do četby, každý občas upil trochu pálenýho žita ze sklenice a jinak bylo ticho, jen šustily stránky a hrál magneťák. Po zhruba půlhodině jsem odložil noviny a strčil do Technicse speciální kazetu se samejma ploužákama, zcela beze slov a zdánlivě bez zájmu. Sledoval jsem holky. Katce svítily oči jako vždycky, když se trošku lízne a pak si prohlíží tyhle obrázky, Jana zamyšleně zírala na jednu stránku a nenápadně si hladila dvěma prsty bříško a jeho dolní části. “Nechceš si zatancovat?” prohodil jsem ledabyle k naší návštěvě. Kývla a docela v pohodě a slušnosti jsme se k sobě přitiskli a odkroužili dvě písničky. Pak jsem si k sobě ještě víc přitiskl Katku a odtančil další tři, pak k nám přišla Jana a vytrhla mi Kat se slovy, že se mám jít napít, že už jsem se natrsal dost.Poslechl jsem ji a usedl do křesla.

Po první písničce se Jana odhodlala trochu k sobě Katku přimáčknout. Nebránila se. Siluety tančících dívek se k sobě přitiskly a proti světlu takřka splynuly v jednu. Janina ruka se lehce svezla po Katčině lesklém elastickém zadečku. Díval jsem se na tu nádheru přes okraj sklenice whisky. Sluší jim to spolu. Moc. Ruka zpevňovala pomalu stisk a sjížděla blíž k boku. Hledala mnou popsanou erotogenní zónu Katky a na ní se zastavila. Kat se vůbec nebránila. Trochu přiopilá, trochu rozehřátá tancem, trochu nahotinkami z časopisů, zdála se víc než spokojená. Janina ruka přitiskla Katčino tělo ke svému. Obě dívky se dotýkaly ňadry a klíny přes lehounké vrstvičky látky. Ani jsem nečekal, že se lehce opilá Katka nechá tak snadno vlákat do Janiny milostné hry. I Katčina ruka se svezla na partnerčin zadeček a ukazováček si pohrává s okrajem krátké sukně. Katka vyráží směle do útoku a pohrává si jazykem s Janinými rty. Snažím se zapadnout do křesla a jenom se dívat na tu něžnou hru. Maličko jsem přitlumil hudbu, holky už se stejně líbají nezávisle na rytmu a Katčin ukazováček právě s definitivní platností opustil Janinu sukni, sjel pod ni a hladil kůži nad Janinou punčochou. Janina pravá ruka hladila přes tričko Katčino levé ňadro. Bylo rozhodnuto, Katka se chce zúčastnit této hry a shledává ji velice příjemnou. Obě dívky si sedly zpět na pohovku a tiše mne k mé veliké radosti dál ignorovaly. Jana se natáhla pro skleničku, napila se a opět se začla věnovat rozechvělé Katce, Její ruce teď bloudily po Katčiných stehnech, sevřených elastickými šortkami. Katka ji líbá, hladí po krku a druhou rukou drží za bok. Po chvíli už to Jana nemohla vydržet, jemně odstrčila Katčiny ruce od sebe a vysvobodila svoje ňadra ze zajetí trička. Hned si Katku zase přitáhla a s pohledem upřeným do očí ji pomaličku rozepínala halenku. Katka ji hladila ukazováčkem hrot ňadra a oči jí plály nedočkavostí. Konečně Jana dokončila rozepínání a rozevřela obě poloviny halenky, oběma rukama se vrhla na Katčina ňadra a náruživě je hnětla a hladila.

Znovu se do sebe zakously nekonečnými polibky a nevnímaly nic kolem sebe. Teď už to vůbec nehrály. Vnímaly jen svá mladá těla a vytrvale směřovaly k uspokojení jejich touhy. Jana se sklonila a uchopila mezi rty vztyčenou bradavku své partnerky, poprvé se ozval vzdech, Katka zaklonila hlavu a zavřela oči. Jana teď přenesla pozornost svých úst i rukou na Katčin hrudník. Nenechala ty nádherné bradavky ani na chvíli odpočinout. Katka ji náhle prudce objala a oběma rukam zajela vzadu pod sukni a zmáčkla obě půlky v místech, kde začínají stehna. Jana se prohnula zachvěvem rozkoše a postavila se před pohovku. Katka se teď vrhla pro změnu k Janiným prsům a začla Janě oplácet i s s úroky. Ta si stáhla sukni a jediné, co na ní kromě punčoch zbylo, byly maličké kalhotky, sotva zakrývající vlhký klín. Až ke mně do křesla zavanula vůně roztouženého ženského těla. Katka se postavila taky a v okamžiku už tu stála jenom v kalhotkách. Jakoby se malinko zastyděla, vrhla na okamžik pohled směrem k mému křeslu, ale protože jsem se ani nepohnul ani nic neřekl, ani nedal očima najevo cokoli, ihned se vrátila k Janiným prsům. Jana stále ještě stála, tak si Katka klekla a olizovala Janě spodní strany ňader. Jana k sobě tiskla Katčinu hlavu a tiše vzdychala. Katka brzy sjela jazykem na Janino břicho a obě ruce k stiskly znovu obliny kyprého zadečku a prsty pravačky zajely pod pásek látky, který ve žlábku mezi půlkami naznačoval kalhotky. Ruka za něj zatáhla směrem dolů a kalhotky sjely na stehna. Jana je setřepala na zem a sehnula se ke Katce. Dlouze ji políbila a vstala i s ní. Vzápětí zase poklekla a věnovala se Katčiným ňadrům a bříšku. Jazykem a rty je důrazně hnětla a rukama oplatila Katce akci s kalhotkami. Teď už byly obě úplně nahé, pominu-li Janiny černé punčochy, které jim ovšem evidentně nijak nepřekážely.

Katka se začla slastí chvět a usedla na pohovku. Jana se přemístila k jejímu klínu a rezolutně Katce roztáhla nohy a položila si je na ramena. První průnik jazyka do Katčiny vyholené (až na malý chomáč chloupků nahoře) štěrbinky zaznamenal velký úspěch. Katka začala vzdychat o poznání silněji. Jana přitlačila a začla horečným tempem lízat celou štěrbinku od poštěváčku až k zadní dírce, kmitajíce při tom jazykem ze strany na stranu. Katka se chytla pod koleny za nohy a zvedla je a zpřístupnila Janě celou svou nádheru. Ta věděla co má dělat a plně se vyřádila v Katčině široce rozevřeném klíně. Jednou rukou držela štěrbinku rozevřenou a druhou nezapomínala na svoji vlastní urousanou kočičku. To už jsem uplně vypnul magneťák a naslouchal zrychlenému dechu a jemnému mlaskáni promočených sliznic. Po minutě Jana přemístila ruku ze svého pohlaví na hlavní působiště a pronikla svými prsty do pochvy. Katka se opět zacukala slastí a vzlyky vycházející z jejích úst opět zesílily. Jana zrychlil pohyby a si olízla prsty druhé ruky a ukazovákem pronikla do Katčiny zadní dírky. To už Katka nevydržela a udělala se. Chvíli zhluboka oddechovala a Jana pomalu olizovala prýštící štávy, ale pak se rychle vzpamatovala a vrhla se po Janě. Ta si vylezla na pohovku na všechny čtyři a nastavila Katce své dokonale hladké pohlaví. Neměla na něm narozdíl od Katčiny chocholky ani chloupek. Katka pochopila rychle, co a jak se po ní žádá a lehla si na záda s hlavou mezi Janinými stehny. Jana byla rozehřátá od toho, jak na sobě sama pracovala a tak měla Kat celkem snadnou úlohu. Zhostila se jí ovšem na výbornou. Kdybych nevěděl, že podobnou věc nikdy nedělala, nikdo by mě o tom nepřesvědčil. S naprostou samozřejmostí začala plenit Janino hnízdečko lásky, držíc oběma rukama Janiny půlky od sebe, aby do něj lépe pronikla. Jana začla silně vzdychat.

Teď už jsem to nevydržel ani já a rychle jsem ze sebe sházel všechno, co jsem měl na sobě. Katčin zadeček sebou kmital do rytmu lízání. Sklonil jsem se k němu a začal líbat její stehna. Překvapeně se ohlédla, usmála se a pokračovala radostně v ochutnávání Janičky. Ta se třásla vzrušením a otřesy se přes Katčino tělo přenášely až k mému jazyku, který už ochutnával vnitřní strany Katčiných stehen a občas se jakoby náhodou dotkl přečnívajích stydkých pysků. Ty vždy po dotyku začaly samy hledat můj jazyk, který jim unikal a prodlužoval tak dráždivou hru. Pak už se mi jí zželelo a olízl jsem celou její štěrbinku a zas a znova a už jsem se napevno zabydlel u poštěváčku rozhodnutý ho nepustit. Katka mně ale po chvíli zrychleným dechem poprosila, abych šel do ní. Obrátil jsem se a zabořil do ní svůj už dost nadržený ocas. Na okamžik přestala lízat Janu, ale pak jí to bohatě vynahradila a po pár desítkách sekund se Jana po orgasmu svezla na pohovku a oddechovala. Když otevřela oči, zaregistrovala, že jsem se taky zapojil do hry. Nabrala dech a začla hladit Katku a laskat její ňadra. Nemohl jsem dosáhnout na Janu, byla moc daleko a tak jsem uchopil Katku a skutálel se s ní na koberec. Otočila se na mně a znovu si ho zasunula. Jana zatím přešla nad mou hlavu, sedla si nade mne a nabídla mi nádherný pohled na růžové nitro svého pohlaví. Ale jen na malý okamžik, hned poté nenasytně dosedla na moji pusu a nechala se jazykem hýčkat, zároveň objala Katku, která teď seděla proti ní a obě si navzájem pomáhaly k druhému orgasmu.

Já se všemi silami soustředil na vlhkou sliznici nad mými ústy a snažil se nedat jí ani chvilku k oddechu. Růžové třásně se rad podvolily pohybům mého jazyka a Janin clitoris mu přes jejich okraj brzy přišel naproti. Měl jsem se také co držet, po tom počátečním divadle jsem byl dost vzrušený a tak jsem začal cítit, že už to nebude dlouho trvat, a budu hotov. Naštěstí Katka byla ještě dřív než já a po chvíli zrychlené jízdy na mém ocasu se sesunula Janě do náruče. Uvítal jsem to, protože už jsem měl opravdu namále. Jana už začínala znovu pouštět svoje šťávy, když Katka sesedla a uvolnila moje sevření, dostal jsem nápad, a zatlačil Janě na horní část zadečku. Pochopila a padla na lokty a ihned si zasunula moji ozdobu do svý něžňoučký pusinky. Po Katčině ‘jízdě’ jsem si už stačil odpočinout, a tak si Jana mohla vychutnávat slasti šedesátdevítky s plnou parádou. Katka se po chvilce připojila k Janě a já pocítil na svém mužství hned dvoje lačná ženská ústa. Jana nad mým obličejem vlhla čím dál víc a bylo vidět, že už brzy na ni opět dojde. Zapojil jsem do práce i prsty, pronikl jimi do hlubin Janinýho těla a hned se dostavil třes Janiných stehen, kterými mi sevřela hlavu. Dostal jsem spršku teplých ženských šťáv a ucítil na svém přirození jemné kousnutí, jak se Jana ve špičce nedokázala ovládnout. To už jsem náporu dvou jazyků odolával pravdu z posledních sil a brzy se obě lačné pusinky podělily o produkt mého orgasmu. Byli jsme všichni krásně příjemně unavení, nalil jsem si trošku Jeníka, Katka mi sebrala sklenici a přitulila se k Janě. S údivem jsem sledoval, jak jí nedočkavě hladí po stehně a Jana stejně lačně znovu otvírá náruč svého klína….

3.7/5 - (3 votes)
Bisexuální trojka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..