Sla jsem k nemu na “navstevu” s urcitym zamerem… Nevim, jestli to tusil, nebo ne, ale pokud jo, tak to hral dobre…Vis, neco jako “Kdo dyl vydrzi”. Zazvonila jsem a dlouho nic.

Zacla jsem si nadavat, ze je to blbej napad, ze stejne neni doma atd. .. Ale byl. Prisel otevrit asi po deseti minutach, kdy jsem se chystala odejit. Koukal dost vydesene, co tam delam. Vysvetlila jsem, ze ho jdu navstivit. Pozval me teda dal a zeptal se, jestli chci neco pit. Tak jo, prinesl mi moji oblibenou vodku s dzusem. Coz nemel delat. Jestli jsem do te chvile premyslela, jestli svuj plan uskutecnim, nebo ne, tak v tu chvili jsem vedela, ze musim. Nezustalo u jednoho piti a ja ho chtela cim dal vic. Sedel u stolu zady ke mne. Prisla jsem pomalu k nemu a polozila mu ruce na ramena. Zadna reakce. Polibila jsem ho na krk. Stale nic. Byla jsem uz ve stadiu, kdy jsem musela dosahnout sveho. Lehce jsem ho kousla. Naskocila mu husi kuze, vedela jsem, ze tohle ma rad. Zaseptala jsem mu do ucha, ze ho chci. Nevydrzel.

Polozil svoje ruce na me. Znovu jsem ho kousla a on si me pres rameno pretahl k sobe na klin a zacal me libat. Nejdriv jemne, vzrusive, ale pomalu to prestaval zvladat a bylo to cim dal tim vasnivejsi. Pomalu mi zacal rozepinat kosili. Nesnesitelne pomalu. Uz jsem ho chtela mit v sobe, ale asi si rekl, ze me taky potrapi. Pomalu, knoflik po knofliku, mi rozepl a sundal kosili. Stejne pomalu mi sundal i podprsenku a zacal jemne libat prsa. V tu chvili me ovsem neznej sex moc nezajimal, chtela jsem ho ted hned. Slezla jsem mu z klina, klekla si pred nej a rozepla mu dziny. Vzala jsem ho do pusy a zacla ho drazdit. Po chvili mi ochraptele rekl, ze jestli budu jeste chvili pokracovat, ze sveho nedosahnu. (Takze vedel, proc jsem prisla.) Takze jsem toho radsí nechala a nez jsem se vzpamatovala z toho soku, ze vedel, co jsem od zacatku chtela, uz jsem lezela na posteli a on mi soukal sukni k pasu. Jeho zvedave ruce tlapkaly po mem tele a sjizdely stale niz. Muj vlkej klin se na nej tesil, takze jsem jeho obratne prsty privitala ochraptelym stenem. Povzbudilo ho to a do ty vzrusujici hry zapojil i jazyk. Hral si se mnou a ja se prestavala ovladat. Chci te, opakovala jsem mu. Nenechal se dloho pobizet a vstoupil do mne.

Nejdriv byl jemnej a pomalej, ale me steny ho povbudily k vetsi aktivite. Otocila jsem se na brisko a nechala si to delat zezadu. Nicmene me chytla vasen a ja ozelela sve pozadavky, abych byla nahore. Takze jsem si na nej nasedla a zacla jizda. Po chvili jsem citila, ze se blizim k vrcholu. Nechtela jsem, aby to skoncilo, tak jsem na chvili prestala. Nevydrzel to, prekulil me pod sebe a dokoncil ten bajecnej sex. Spolecnej orgasmus byl dostatecnou odmenou za to, ze jsem svuj plan dokazala uskutecnit a nezdrhla od jeho dveri.

Rate this post
Kdo dýl vydrží

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..