Jsem sám a většinou sám také jezdím na dovolenou. Sem tam žiji s nějakou známostí, ale netrvá to dlouho, jakmile vyprchá sexuální opojení je to pro oba podmět ke změně partnera a asi o tom život je. Ale to není předmětem mého zážitku.

Musím se přiznat, že jsem více než obdivovatelem dámských kotníků a tedy mimo jiné mi dělá potěšení romantická erotická hra s těmito krásnými ženskými údy. Né všechny mé partnerky měli smysl pro to, aby mi svěřili k sexuálním hrám své nohy, ale někdy to stojí opravdu za to. Jednou jsem se svou přítelkyní jel na dovolenou, znáte to teplo, moře, hotel, vlahé tropické noci, chutné víno a v neposlední řadě božské ženy. Já si tedy jednu takovou přivezl, její tělo byla hotová letenka do ráje a v posteli teda Titanik rozhodně nepřipomínala. Strávili jsme spolu hodně času na pláži a ještě více v noci v posteli.

Přes den jsem se kochal pohledem nejen na její snědé půvabem prokvetlé tělo, ale i na jiné květy pod tropickým sluncem. A k denní pohodě mi stačí pohled na ta božská těla a hlavně tvary a ladnost ženských nohou, kterou se nechávám i někdy dlouhé hodiny opíjet. Takže večer při návratu do hotelu a po návštěvách barů a diskoték, jsem byl tak plný fantazie, že bych uspokojil celý tucet žen. Vždy jsem se těšil na naše návraty na pokoj, protože jsme v tom dovolenkovém opojení opravdu vyváděli. Jednou jsme si nesli lahve toho nejlepšího vína sebou na pokoj, byli jsme oba skvěle společensky naladěni a už ve výtahu mě má přítelkyně začala svádět, věděla že obdivuji její kotníky a proto si začala vyhrnovat dlouhou letní sukni a ukazovat mi tak svou krásu. Její nohy v lodičkách působily na všechny mé city a ve mě se začala vařit krev. Lišácky se usmívala, a protože měla ráda, když jí muži obdivují nohy byla přímo stvořená pro mé choutky a já pro její, je opravdu výhoda, když se lidé takto shodnou. Tak tedy už ve výtahu mě pěkně vzrušila a já se najednou nevešel do kalhot, což musela hned osáhnout a zkontrolovat. Zeptala se mě eroticky laděným hlasem, jestli bych jí nechtěl lízat nohy a v tu chvíli jsme byli v našem patře a ona spustila svou sukni a pro mě to bylo jak když bejk vidí toreadora.

V patře byli nějací lidé a já musel až přede dveře s rukama v klíně, protože můj stan čněl jak nevím co. Hned za dveřmi mi řekla ať jí naleju vínko a příjdu za ní. Já tedy udělal co přikázala a přišel k ní. Ona už seděla v křesle a měla ladně nožku přes nožku. Zeptala se: “Tak co bude stím lízáním, už jsi tu měl dávno klečet a starat se o mou rozkoš”. To mě ještě více rozrajcovalo a já jí tedy předal sklenku a pokorně poklekl a zul jí její lodičky a vyhrnul sukni až nad stehna kde mě probudili její krajkové kalhotky. Pomalu s pohledem na ní jsem se skláněl k jejím nohám a ona se jemně smála. Já zlehounka přikládal jazyk na její sametovou kůži na nártech, kotnících a chodidlech. Jazykem a nosem jsem doslova sál jejich omamnou vůni a vedro, které se na nich podepsalo a dalo jim tak doslova opojnou chuť a vůni. Ona to věděla a dávala mi najevo svým vrněním svou spokojenost a sama je nastavovala proti mému jazyku. Strašně dlouho jsem se opíjel jejími kotníky, jak nikdy před tím a přichucoval to vínem, pak jsem jí pozoroval, jak jí má masáž jazykem po jejích chodidlech vzrušuje a ona si vsunula ruku do kalhotek a začala se ukájet nejen masáží a pohledem na mě, ale i své jeskyňce věnovala patřičnou pozornost a i já jí jazykem ochutnal a prožil její orgasmus u jejích nohou.

Pak řekla, že by chtěla cítit mé semeno na svých nohách a já ulehl před ní na koberec postavila se mi na hruď a jednou nohou mi překryla obličej. Pak usedla zpět do křesla a jednou nohou mi dráždila penis a druhou obličej, čehož využíval můj jazyk a nos. Po chvíli jsem jí obě nohy dal k sobě a vytvořil z nich štěrbinku a pronikal do ní svým penisem. Oba jsme se udělali ona rukou a já o její nohy a vše jsem vystříkal na její kotníky. Pak jsme se umyli a usoudili jsme, že to byla dobrá milostná předehra a milovali jsme se jako dva šílenci až do rána, pak po malém odpočinku jsme schladili svá horká těla v moři.

Byla to opravdu skvělá dovolená a ona je stále mou přítelkyní, i když už se nevídáme často, ale krásné chvíle si společně dopřejem.

Rate this post
Příběh z dovolené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..