Pěkně jsem se lekla, když náhle bez zaklepání vrazil do koupelny montér. Nedovedla jsem si vůbec v tu chvíli vysvětlit co tu může dělat. Jedinné co mne napadlo bylo to, že tu chce něco ukrást. Ale i on byl viditelně vyveden z míry.

SONY DSC

 

“Co, co, tu, tu děláte, “koktal a zíral na mne, až jsem si uvědomila, že bych si měla zakrýt svá intimní místa. “Vždyť majitel mi říkal, že tu nikdo nebude, ” byla jeho další věta a já cítila, že jeho hlas nabývá ztracené jistoty. V tom mi to zapálilo. Tak to byl můj povedený bráška. A mě bylo divné, že se mi zdálo jako by se potutelně řehotal, když jsem mu po telefonu říkala, že se v jeho bytě zastavím vykoupat. Škoda, že u nás neexistují videotelefony. To bych to na něm poznala hned. Ale co teď? V koupelně bylo trapné ticho. “Majitel je můj bratr a neřekl mi, že tu má řemeslníky. Jak ho znám tak naschvál,” řekla jsem mu a přesunula jsme se na kraj vany.

Mladík se tvářil všelijak, ale ve mne zrál pomalu plán. Bratrovi ukážu. A navíc ty svaly i to tetování mne pěkně imponovalo. Již dlouho jsem neměla kluka a tak jsem si tuto příležitost nemínila nechat ujít. “Ale nepřišel jste se náhodou umýt? Co kdybych vám s tím trochu pomohla,” řekla jsem a čekala jsem na reakci toho mladíka. “Ale slečno to nemyslíte vážně. Já už budu muset jít,” řekl a začal couvat ke dveřím. To však nebylo nic pro mne. Nemínila jsem se totiž vzdát. Kdyby po mě skočil, tak bych se bránila, ale tím že se k ničemu neměl ve mne vzbudil ještě víc žádosti. “Tak na to zapomeň holenku. Jestli vyjdeš ze dveří, tak začnu křičet, žes mne chtěl znásilnit. Ale hned pojď sem,” přitvrdila jsem a on opravduu zmateně přišel blíž. Moje ruka vystartovala a chytla jsem ho za pásek kalhot. Teď už mi neutečeš, pomyslela jsem si a začala mu rozepínat poklopec, pod kterým se něco pořádně nadouvalo. Konečně byl ten chlapák venku. Byl pořádnej a jeho majitel se už nijak nebránil. “Tak ty ses chtěl umejt. Ukaž tedy, já sama,” řekla jsem a pomalu jsem mu začala rukou omývat jeho úd, který se ještě víc napjal. Když byl hezky omytej vzala jsem si špičku do pusinky a začala ho laskat.

To už mladík neměl přilbu, kterou odhodil a ani tričko. Toho se zbavil sám. Ani jsme ho nemusela pobízet. Dlouho to netrvalo a byl ve vaně celý. Nejdřív jsem ho důkladně osprchovala. To víte, když se přišel umýt, tak jsem to nesměla zanedbat a také mám ráda čisté a navoněné muže. Hezky jsem si ho přitáhla k sobě a začala jsem ho jemně zpracovávat jazykem. Cítila jsem jak jeho ocas v mých ústech začíná stále víc nabíhat a já poctivě saji a hltavě polykám jeho oštěp. Chvilku ho mám v ústech jen na krajíčku, abych dobře mohla jazykem pracovat na spodní straně jeho naběhlého žaludu. Chvilku si ho zarazím až co nejdál to jde. V tom ho z mé pusy mladík vytrhl a vykřikl. Naštěstí to stihl včas a nestříkal. “Tak to jsme si nedomluvili. Ještě nemůžeš stříkat. Já z toho chci také něco mít, “řekla jsem mu a vylezla jsem si na okraj vany. Teď jsem se chtěla nechat laskat já.

Sedla jsem si na vanu a roztáhla nohy. Cítila jsem jak mi jeho jazýček začal laskat poštěváček. Bylo to krásné. Jeho šikovný a mrštný jazyk mi jemně olizoval moji vlhkou dírečku. Občas mi zuby stiskl poštěváček a já jen slastně vzdychala. Po chvíli jsem se postavila a vystrčila na něho dírku z vrchu, aby se mohl jeho jazýček lépe zabořit do mé jeskyňky. Když už jsem byla tak nadržená, že se to nedalo vydržet, řekla jsem mu, aby mi ho tam vrazil. Chtěla jsem ho už konečně cítit v sobě a to pořádně hluboko. Otočila jsem se k němu zády a vystrčila na něho svůj krásný zadeček a čekala až mi jeho velký nástroj zaplní dírečku. Na nic nečekal a okamžitě se ke mě zezadu přitiskl. Uchopil svůj tvrdý úd a prudce ho do mě vrazil. Stačila jsem jen vykřiknout – neskutečnou slastí.

Naše těla se celá chvěla a on nepřestával. Právě naopak. Přirážel stále rychleji a rychleji. Jeho úd byl tak pevný, že jsem ho cítila hluboko v sobě. Bylo to nádherné. Jeho hladina vzrušení také stále stoupala a já už věděla, že ho jen tak nezničím. Myslím, že to dopadne spíše naopak. Byl jako kanec. Naše sexuální šílenství pokračovalo. Tentokrát však v bratrově ložnici, kde to bylo podstatně pohodlnější. Ležela jsem na břiše a nechala se stále obšťastňovat zezadu. Bylo to krásné a vzrušující. Oba jsme byli krásně zpocení a vzlykali jsme slastí. Nádherné a prudké přirážení ve mě vyvolalo nekonečný orgasmus, díky kterému se moje mušlička krásně zvlhla. To jsem ještě nezažila, tak nádherný orgasmus.

Po třech hodinách nádherného a vášnivého milování jsme vyzkoušeli další polohu. Tentokrát do mě vklouzl z boku. Roztáhla jsem pouze nohy, aby se tam lépe dostal. Po chvilce se mé tělo začalo zmítat v dalším nádherném orgasmu. Nebyla jsem však sama na koho přišlo vyvrcholení. Konečně jsem se dočkala, že i on dospěl k vrcholu. Vytáhl svůj úd z mé jeskyňky lásky a já si pod něj lehla. Otevřela jsem pusinku a nachala si ji naplnit až po okraj. Hltala jsem jeho horké výstřiky a přitom sledovala jeho slastné vzdychání. Myslím, že to byla soulož století a rozhodně budu brzy potřebovat něco opravit. Samozřejmě k tomu budu nutně potřebovat šikovného montéra a opraváře…

5/5 - (1 vote)
Nečekaném setkání v koupelně
Štítky:                

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..