Když v roce 1758 proběhla Londýnem zpráva o tom, že v jednom z vyhlášených nevěstinců se konají každý měsíc dražby o prostitutky na celý měsíc, jen ses tomu smál. Jenže jednoho dne tě osud zavál do těchto míst a ty jsi se účastnil dražby o mou maličkost.

Shapes_by_albertofoto

Byla jsem štíhlá a nezvykle vysoká, což Tvým 190 cm mohlo připadat jako výhoda, drobná a pevná prsa vykukovaly z hlubokého výstřihu. Stála jsem na stole, sukni vykasanou tak, aby mi byly vidět kotníky bez punčoch, což muže v místnosti přivádělo k šílenství, zvlášť pokud jsem se pohnula tak, aby měli možnost zahlédnout lýtka. Zaujala jsem tě a začal jsi přihazovat. Našla jsem si tě očima, měl jsi zpočátku roztěkaný pohled, pak jsme se dívali do očí a já slabě pohnula rty jakoby v polibku, v očích se mi objevila žádost.

Celé jsi to ukončil nabídnutím tak vysoké sumy, že další na mě ztratili chuť. Gentlemansky jsi mě vzal do náruče a odnášel k sobě domů. V kočáře jsi mě pozoroval a já ti pohled opětovala zpod přivřených víček a přemýšlela o dnešní noci. Uvedl jsi mě do mého pokoje a tichým hlasem oznámil, že mě očekáváš za půl hodiny, lehce jsi přejel po mé šíji a odešel jsi. Přišla jsem k Tobě vykoupaná, s rozpuštěnými vlasy v poloprůsvitné noční košilce, pod kterou jsem byla nahá. Vstal jsi a beze slova přešel ke koupeli, svlékl ses a lehl sis do vody. Vyzývavě jsi se na mě podíval a já pochopila. Začala jsem Tě umývat, nevynechala jsem jediný kousek Tvé pokožky. Zaklonil jsi hlavu a plně se oddal těm dotekům. Na Tvých citlivých místech jsem zůstávala o něco déle, až to bylo znát na tvém zrychleném dechu a rostoucí mužské pýše. “Vstaň ať tě můžu otřít,” poslechl jsi.

Stál jsi tam, ztopořený, bez kousku studu, naopak hrdě. Vzala jsem tě za ruku a odvedla k loži. “Lehni si a nic nedělej.” S trochu překvapeným a zvědavým obličejem jsi uposlechl. Svými rty a jazykem se vydávám na dlouhou pouť po tvém těle, prozkoumám každý záhyb. Občas ti unikne tichý vzdech, vzrušuje mě to, ale to ty ani netušíš. Otáčím si tě na břicho a laskám tvá záda, přejíždím podél páteře od krku až k zadečku, jazykem zajedu mezi půlky a zase přecházím výš. Svými zoubky Tě něžně koušu na šíji a rukou zajíždím do rozkroku. Jsi pevný a velký, mazlím se s tebou a přetáčím tě zpět na záda a věnuji se jen tvému pyji. Lížu ho a rty přejíždím po celé délce, špičku žaludu jemně koušu. Tvoje varlata masíruju rukou a občas přejedu prstem k zadečku a zpět. Jazykem a rty stále objíždím Tvé mužství, začínáš se kroutit a dýchat rychleji a přerývavě.

Hladíš mě ve vlasech a současně mě přidržuješ u sebe. Těsně před vyvrcholením se stáhnu a nedělám vůbec nic, jen tě hladím po hrudi a čekám až se zklidníš. Nesouhlasíš a chceš, abych pokračovala, ale jsem neústupná. V Tvých očích je sladká bolest a zklamání, jen se tiše směju. Po chvíli si klekám na kolena vedle tebe a lehce si přejedu po prsou přes břicho až k jeskyňce. Mám na sobě stále košilku, je na šňůrky, rozvazuju jednu po druhé a košilka nakonec sjede z ramenou, dívám se Ti do očí, které se ti rozšířily úžasem a překvapením. Přivřu oči, skrz pootevřené rty mi uniká tiché sténání, když si rukama přejedu po svých citlivých místech. Hladím se a laskám, ty ležíš a fascinovaně koukáš. Jednou rukou zůstávám u ňader a vztyčených bradavek a druhou si sjedu do své lasturky, je vlhká a horká, přejíždím prstem tam a zpět, hlavu mírně zakloním a dám na bok. Projíždí mnou vlny rozkoše, při kterých se chvěju a čím déle rejdím u poštěváčku, tím je to častější.

Dva prsty si strčím dovnitř a pomaličku se šoustám, prohýbám se v zádech. Ty ležíš a pozoruješ mě, tvoje mužství pulsuje a prosí o milost. Já se dál šoustám a sténám. Nevydržíš to a chceš mě položit pod sebe. Ne takhle ne! Klekám na všechny čtyři a Ty nedočkavě hledíš na vchod do mé svatyně. Najdeš ho a prudce do mě vstoupíš. Přirazíš a já se dráždím na poštěváčku. Držíš mě za boky a nabodáváš mě na sebe, sténáš, vášeň a chtíč prostoupil nás oba, divoce se zmítáme v rytmu starém jak svět. Výbuch slasti přišel rychle a bouřlivě, vykřikla jsem a ty jsi do mě naposled vstoupil se vší žádostí a svou šťávou si mě celou vyplnil. Zhroutili jsme se vedle sebe a bylo slyšet jen náš dech. Odpočívali jsme. Měl jsi zavřené oči a něco sis nesrozumitelně mumlal. A pak jsi usnul. Usmívala jsem se na tebe a slibovala jsem ti, že takové to bude po celou dobu, co budu u Tebe.

4/5 - (5 votes)
Prodaná
Štítky:            

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..