Po úspěšném dokončení vysoké školy jsem několik let pracoval v marketingu malé česko-americké firmy. Byla to zajímavá práce a americké marketingové metody byly přímo fascinující. Snad proto jsem se nechal zlákat nabídkou personální agentury tzv. headhunterů, abych opustil své teplé místečko v malé, ale úspěšné firmě a zahájil kariéru u velké marketingové firmy.

017

Byl jsem na novém místě jen několik týdnů, když jsem spolu se svými kolegy dostal pozvánku na školení. Šéf mi nepřímo naznačil, že bych se rozhodně měl zúčastnit ještě s alespoň dvěmi kolegy. Trochu mě znechutilo, že se školení mělo konat v sobotu. Moje práce mě sice baví, ale zase nejsem takový workoholik, aby se mi chtělo pracovat i v sobotu. O to více mě zarazilo, že mezi kolegy se rozpoutal doslova boj o zbývající dvě místa. V sobotu ráno jsme tedy já, Tonda a Pavel nasedli do firemního Galanta a vyrazili na Máchovo jezero.

Bylo příjemné červnové ráno a vypadalo to na nádherný víkend. Posteskl jsem si, jaká je škoda, že musím do práce. Tonda s Pavlem se na sebe spiklenecky podívali, pousmáli se a Tonda řekl. Jen se neboj, uvidíš, že si tyhle školení na Mácháči oblíbíš a na podzim se budeš prát o to jet znovu. Do školícího střediska jsme dorazili s asi půlhodinovým předstihem, takže nás před zahájením ještě příjemná hosteska provedla po komplexu. Posilovna, kulečník, bazén, squash a řada dalších zajímavostí mě trochu přesvědčili, že to nebude až tak hrozný víkend. Vlastní školení i občerstvení a oběd byly na obvyklé velmi vysoké úrovni a oficiální program skončil ve čtyři hodiny odpoledne. Večeře a společenský večer měli začít v sedm a do té doby jsme měli čas se ubytovat v přilehlém hotelu a blíže se seznámit se zdejšími atrakcemi.

Kluci mě hned po zajištění pokojů zavedli k baru a objednali třikrát Four Roses. K mému údivu nic neplatili, a když jsem se ptal, jak se jako platí, řekl Tonda: “Jen klid, to platí firma!” Do večeře jsme pak spořádali ještě pěknou řadu panáků a hlavně se dali do řeči se čtyřma holkama z konkurenční agentury. Po večeři někdo navrhl, abysme šli do bazénu. Toho jsem se bál. Na programu školení jsem si důkladně přečetl školící část, ale už jsem se nepodíval na dodatek ohledně večera, kde byla zmínka o plavkách. Plavky jsem tedy neměl. Když jsem si postěžoval na svůj nedostatek plavek, některá z holek, už ani nevím která, řekla že tedy nebudou trhat partu a že tedy půjdeme všichni bez plavek. V tuhle dobu stejně budeme v bazénu jediný. Tak se i stalo a za chvíli nás všech sedm bylo ve zdejším malém, ale pěkném a dobře vybaveném, bazénu úplně nahých. Chvíli jsme jen tak plavali, klouzali se na klouzačkách a jinak dováděli. Sem tam někdo odběhl na bar – samozřejmě se mezitím oblékl – pro další tác pití. Pak Tonda přišel s nápadem zahrát si vodní pólo a tak jsme začali hrát – holky proti nám. Nevím, jestli Tonda plánoval co se stane, nebo to byla jen náhoda. Každopádně jak jsme hráli, museli jsme se často k holkám velmi tisknout, abysme jim sebrali míč, zabránili se dostat k naší bráně atd.

Nebylo tedy divu, že ani nevím jak, po jednom takovém kontaktu s protihráčkou jsem měl pořádnou erekci. Hrozně jsem se styděl a snažil jsem se to skrývat, přestože jsem si všiml, že se to děje i ostatním klukům. Zřejmě si toho všimli i holky, protože když jsem po chvíli měl míč, vyskočil jsem a chystal se míč usadit přesně do brány, obránkyně – Petra, která byla za mnou a podle mě mi už nemohla zabránit dát gól, mě prostě zcela úmyslně pevně chytla za penis a začala mi ho honit. Samozřejmě jsem nejen nedal gól, ale také jsem míč upustil a málem se utopil. Petra mezitím míč bleskurychle sebrala, přihrála Aleně a ta dala gól. Hra pokračovala zdánlivě beze změn dál, ale já se chystal to Petře vrátit. Když Tonda získal míč a postupoval s ním k bráně, postavila se mu Petra s Ivetou do cesty. Já jsem stál za Petrou, mrkl jsem na Tondu a v okamžiku, kdy Tonda vyrazil k bráně kolem Petry jsem Petru chytil levou rukou kolem pasu a ukazováček a prostředníček pravé ruky jsem jí strčil do její buchtičky. Tedy, abych pravdu řekl, původně jsem jí chtěl jenom podráždit poštěváček, ale byla tak otevřená, že tam ty prsty zajely jako po másle.

Petra samozřejmě nebyla schopná míč chytit a skóre jsme opět vylepšili. Oba s Petrou jsme dělali jakoby nic a hráli dál, ale naše “podpásovky” nakazily i ostatní hráče a stávali se stále častější. Pod vlivem moře alkoholu jsem se pak rozhodl k ještě odvážnější akci. Při další příležitosti, kdy bylo potřeba Petru na chvíli zase vyřadit ze hry, jsem se k ní nepozorovaně přiblížil ze zadu a v pravou chvíli jí chytil oběma rukama v pase a prostě do její už značně roztoužené kundičky strčil svůj již řadu minut pořádně tvrdý penis. Bylo to, jako když se protrhne přehrada. Petra vykřikla slastí a úplně vypadla ze hry. Ale ani Pavel s míčem nezabodoval. Jakoby již delší dobu čekal na nějaký impuls, upustil míč, obrátil se, popadl Ivetu, posadil jí na schůdky, takže byla od prsou nahoru venku z vody a začal jí šukat. Ani Tonda neváhal a vrhl se na Moniku, která zrovna byla nejblíž. Alena pak jen tak pro formu popadla míč, vhodila ho do naší branky, zahulákala “gól”, načež se ke mě zezadu přitiskla, jednou rukou mi chytila a jemně mnula koule, zatímco druhou dráždila Petřiny bradavky. Udělal jsem se sice poměrně rychle, ale chladivá voda a ruka svírající mé koule mého “malého kamaráda” přivedli zase rychle k životu.

Popadl jsem teda Alenu, odtáhl jí na mělčinu, posadil na kraj bazénu a já po pás ve vodě jsem jí začal šukat. Petra vylezla z vody, posadila se za Alenu a začala jí oběma rukama oplácet dráždění bradavek. Pak sjela jednou rukou níž a střídavě honila Alenin poštěváček nebo svírala konec mého penisu. Přece jenom jsem asi přecenil svoje síly. Sice jsem byl tvrdý jako kámen, byl jsem vzrušený, ale ani po dvaceti minutách jsem se neudělal. Podobně na tom asi byli Tonda s Pavlem, kteří si po prvním divokém čísle vystřídali partnerky. Holky si teda užili několika orgasmů, když to Petru přestalo bavit a řekla: “Pojďte už na panáka, doděláte to pozdějc”. Trochu nejistě jsme tedy zanechali své činnosti a šli se posilnit, než budeme pokračovat. Byli jsme všichni pořád dost nadržený, nedočkaví a opilí, takže jsme do sebe hodili po jednom panáku, na tác si nechali dát lahev Jack Danielse a Tonic a na můj návrh vyrazili do posilovny. Pustili jsme si hudbu, pro jistotu zamkli dveře a Pavel začal skandovat: “Striptýz, striptýz!” My s Tondou jsme se rychle přidali a holky se nedali dlouho pobízet. Postupně jedna za druhou elegantně a v mezích svých momentálních možností, na hudbu odkládali postupně své oblečení.

Tím, že byli úplně nahé to však neskončilo. Petra s Alenou se totiž k sobě začali lísat, hrát si se svými pohlavíčky, až po chvíli skončili na zemi v poloze “69” a zuřivě si navzájem vylizovali kundičky. Iveta s Monikou mezitím usedli do posilovacích přístrojů a musím říci že Monika, která posilovala nohy tak, že je v přístroji pořád roztahovala a dávala zase k sobě, otevírající se kundičkou namířenou proti mě, přitahovala můj pohled ještě více než Petra s Alenou. Přesto jsme s klukama odolali a jen se sklenkou v ruce pozorovali, co se bude dít dál. Moniku a Ivetu posilování po chvíli také přestalo bavit a lehli si na zem k Petře s Alenou. Pak už jsem ztratil přehled o tom, které dívce patří která kundička a která ruka, noha, nebo jazyk do té kundičky zastrčené. Taky to nebylo důležité. Důležité bylo jen nepropásnout jediný detail té úžasné podívané. Po nekonečně dlouhé době, během které jsme se přesunuli na zem k dívkám a sledovali to vše ze vzdálenosti jen několika centimetrů, to začalo být přeci jen trochu jednotvárné. Tonda přišel tedy s nápadem na oživení a začal dívkám do rukou strkat, co našel ve svém okolí. Dívky opilé alkoholem i vzrušením se bez váhání podávaných předmětů chápali a navzájem si je strkali do svých roztoužených kundiček.

Byl by to dlouhý seznam, vyjmenovat všechno, co se v jejich kundičkách alespoň na chvilku ohřálo. Začalo to asi prázdnou litrovkou od Tonicu, přes různé činky a součásti posilovacích zařízení, až po téměř bezednou skříň se cvičícím náčiním, ve které bylo množství takových věcí, jako golfové hole a míčky, tenisové rakety, baseballové pálky, pingpongové pálky atd. Své místo v teplíčku si našli i takové věci, jako nářadí na údržbu posilovacího zařízení, nebo klíče, kterými jsme zamkli dveře posilovny (v jednu chvíli nás to vyděsilo, když klíče nějak nešli vytáhnout). Asi tak po hodině už jsme nevydrželi a konečně dali holkám ty správné nástroje, které tam patří, a které jsme do té chvíle ukrývali v bezpečí našich poklopců. Po krásném, mnohonásobném orgasmu jsme dlouhou dobu bez hnutí odpočívali na jedné hromadě, než jsme vyrazili zase na bar.

Bylo už spíše ráno, než noc a na baru už bylo jen pár nejvytrvalejších alkoholiků. Nám se ale ještě nechtělo spát, tak jsme trochu zvolnili a přešli na víno a půjčili si tága a koule na kulečník. Stůl byl ve vedlejší místnosti, která však neměla dveře. Chvíli jsme si jen tak hráli kulečník, protože většina vzrušení z nás po předchozích orgiích v posilovně opadla. Jak se ale vyprazdňovala jedna lahev vína za druhou, pohled na prdelku v minisukni naklánějící se nad kulečníkovým stolem připomněl předchozí zážitky a já jsem opět ucítil, jak mi něco v kalhotech roste. Když pak hrála Petra – moje favoritka, neodolal jsem a pohladil její kalhotky v rozkroku. Petra na to okamžitě reagoval vystrčením zadečku a přivřením očí. Na nic už jsem tedy nečekal, rozepnul kalhoty, stáhnul Petře kalhotky a už jsem jí ho tam zezadu strkal. Ostatní nás začali povzbuzovat a Tonda s Ivetou a Pavel s Monikou se začali také k sobě mít. To se asi Aleně nelíbilo, takže si prý zahrajeme obíhačku.

Hned si také stáhla kalhotky, opřela se o stůl naproti Petře a vyhrnula sukni. Tonda neváhal, nechal Ivetu Ivetou a skočil zezadu na Alenu. Iveta na to okamžitě reagovala svléknutím kalhot a postavila se k třetí straně stolu. Monika byla dokonce o něco rychlejší než Pavel a než se on stačil vrhnout na Ivetu, stála s vystrčeným nahým zadečkem u poslední volné strany stolu, takže Pavel skočil na ní. Iveta, která teď byla lichá, vykřikla: “A na deset střídání” a začala počítat do desíti. Byli jsme dost v ráži a měli jsme hravou náladu, takže jsme opravdu na deset vytáhli své ocasy z vlhkých děr a po troše zmatků, kterým směrem se točit, se po směru hodinových ručiček posunuli. Petra, která teď osaměla počítala do desíti a proběhlo další střídání. Asi jsme byli hodně hluční, protože když jsem se po několikátém střídání otočil čelem ke dveřím, viděl jsem tam stát těch pár lidí z baru včetně barmanky. Když si všimli, že jsem je zpozoroval, začali nám fandit a nás to ještě víc vzrušilo a pobídlo k dalším výkonům. Nebylo tedy divu, že Alena vymyslela, že budeme zrychlovat a při každé výměně se bude počítat o jednu méně. Když se tedy počítalo jen do jedné, přešli jsme na styl dovnitř – ven – střídat a začali stůl obíhat v úctyhodné rychlosti. V tom nás pořád popoháněli naši diváci.

Pak někdo z obecenstva vykřikl a co takhle: “Škatule škatule hejbejte se”. Alena se toho hned chytla, vzala tři židle, postavila je do středu místnosti zády k sobě a my jsme si sedli. Rukama jsme si péra pevně drželi, aby byli vztyčené jako stožáry a čekali. Holky začali chodit okolo nás, zatímco barmanka říkala takové to, co se pří tom říká, až se holky na pokyn všechny čtyři snažili na nás tři dostat. Na mě okamžitě skočila Monika která byla nejblíž. Přestože jsem se nenápadně snažil vyjít vstříc Petře, která byla o kousek dál a snažila se taky naskočit na můj ocas, po krátkém přetlačování Monika zvítězila a Petra šla z kola ven. Barmanka se pak zeptala, který z gentlemanů utěší vypadlou v její prohře. Přestože mě lákalo vzrušení z další hry, nepřemýšlel jsem dlouho a šel jsem za Petrou. Zatímco jsme se v pozadí laskali, ostatní pokračovali ve hře. Nakonec se porvali Alena s Monikou o Tondu, zvítězila Monika a přímo na té židli si s Tondou navzájem udělali krásný orgasmus za bouřlivého potlesku publika z baru. Méně nápadně jsme se milovali my zbývající na stolech v pozadí, jako obvykle, musel jsem kromě Petry uspokojit také přebývající Alenu.

Rozjetý z “obíhačky” jsem to vyřešil tak, že si Petra lehla na stůl na záda a Alena na ní na břicho tak, že jejích kundičky byly akorát u hraně stolu. Nohy si opřely o přistavené židle a já jel jako šicí stroj cik-cak, nahoru a dolů mezi jednou černou a jednou zrzavou kundičkou jen pár centimetrů od sebe dokud jsme všichni ti současně nesplynuli v jednom nádherném všeobjímajícím orgasmu. Když jsme byli všichni hotoví, začali jsme se trochu stydět před diváky, rychle se oblékli a v párech se rozešli na pokoje. Jen na mě zbyla dvojnásobná práce, protože jak se dalo čekat na mém pokoji skončila Petra i Alena. Po příchodu na pokoj, asi v pět hodin ráno, jsme se jen svlékli, padli do postele a ihned usnuli. Na chvíli jsme se vzbudili asi v devět, krásně a něžně se ve třech pomilovali, načež jsem okamžitě usnul. Když jsem se pak ve dvanáct definitivně probudil, byl jsem na pokoji sám. Jen v koupelně na zrcadle jsem klasicky našel vzkaz psaný rtěnkou: “Díky, byl jsi skvělý, snad se někdy zase potkáme. P+A. ” Oblékl jsem se, dal si snídani a když jsme se sešli všichni tři, odjeli jsme. Klukům jsem po cestě říkal, že to měli říct, jak to tady probíhá, že bych neváhal a ať počítají s tím, že o svou účast na podzimním školení budu bojovat jako lev. Tonda jen dodal, že jede se mnou, prý obvykle to nebývá až takový nářez, spíše se jen pije, ale já nějak dokážu přitáhnou holky a
rozjet nespoutané orgie. Už aby byl podzim.

4/5 - (3 votes)
Školení
Štítky:                

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..