[Klasika] Byl nádherný den, sluníčko zářilo z lehce zamlžené oblohy, až se v něm holé skály obklopující malou písečnou pláž třpytily jako drahokamy. Na mém plácku nebylo ani živáčka a bílý písek se leskl stejně jako vodní hladina.
003
Už jsem na něm chtěl rozprostřít osušku, když jsem se rozhlédl a všiml jsem si, že na druhém konci pláže za skupinkou balvanů někdo leží. Vzduch se tetelil horkem, a tak jsem nemohl poznat zda je to někdo známý. Vzal jsem ručník, obul si sandály a šel se podívat blíž. Asi po deseti metrech jsem spatřil holku, která si hověla na osušce a vystavovala svoje tělo slunečním paprskům. Nebyla to jen tak obyčejná holka, byla totiž neskutečně krásná. Na bronzovém, perfektním těle měla těsné bikinky. Nad štíhlýma, neuvěřitelně sexy nohama jí svítilo ploché bříško, nad kterým se klenula velká pevná ňadra. Její vlasy měly skoro stejnou barvu jako písek, na kterém ležela a chytala bronz se slunečními brýlemi na nose. Šel jsem potichu bílým pískem, a tak si mě až do poslední chvíle nevšimla.

Teprve, když jsem byl skoro u ní, zvědavě zvedla hlavu. Sundala si brýle a já jsem spatřil pár hlubokých třpytících se modrých očí, v nichž plápolaly ohníčky smyslnosti. Pozdravila mě a vybídla, abych se posadil. V tu ránu jsem neseděl, ale ležel vedle ní. Představil jsem se jí a ona mi na oplátku prozradila, že se jmenuje Anita. Pomalu, ale jistě jsme se dali do hovoru a Anita mi vyprávěla, že nedávno zdědila blízkou chalupu a před dvěma týdny čirou náhodou objevila tuhle chráněnou plážičku. Byla hrozně milá a dalo se s ní báječně povídat. Nemohl jsem se nabažit pohledu na její krásné tělo, z kterého přímo čišela žádost. Po chvíli Anita navrhla koupel. Uvítal jsem to, už jen proto, že se mi pomalu, ale jistě začínaly nadouvat plavky. Chladivá mořská voda byla přesně to, co jsem potřeboval. Dováděli jsme ve vodě a smáli se jako dva blázni. Několikrát se naše pohledy střetly. Tu a tam jsem se, jakoby náhodou dotkl jejích ňader, a když jsme po chvíli vylezli z vody, přímo jsem hořel touhou po té nadpozemsky nádherné bytosti, kterou mi osud přihrál do rukou.

Došli jsme k našim osuškám, Anita vytáhla z košíku láhev s olejem a poprosila mě, abych jí namazal záda. Jen jsem jí začal vtírat olej do zad, krev se ve mně začala vařit a můj ztuhlý penis napínal plavky až k prasknutí. Skoro jsem se s ní mazlil a slyšel jsem, jak oddychuje čím dál rychleji. Usoudil jsem, že ani ona nezůstala chladná. Jemně, jemňoučce jsem jí rozvázal horní díl bikinek, něžně ji políbil a šeptem se jí zeptal, jestli by nechtěla namazat taky zepředu. Přidušeně zakvílela svoje “ano” a moje ruce se vrhly na její obrovské, hebké dudy. Dráždivě jsem je laskal a Anita horečně dýchala. Otočila se obličejem ke mně, přisála se mi na rty a začali jsme se vášnivě líbat. “Jsem šíleně vzrušená,“ dýchla mi vlhce do ucha. Chci se seznámit s tvým přítelem! Zvedl jsem se a rychle si stáhl plavky. Můj krví nalitý klacek vylétl na svobodu jako pták z klece a zabimbal se těsně před jejími rudými rty. Chtivě na něj pohlédla. „Ježíši, ten je ale obrovský!“ vyjekla nadšeně. Sevřela ho ve své drobné ruce a odhalila lesklý žalud. Pomalu mi začala honit ztopořený úd, druhou rukou si zajela pod kalhotky a začala se dráždit v klíně. Olízla si rty a vzápětí si mou žerď zasunula do pusy.

Na svém zduřelém žaludu jsem ucítil její hbitý jazyk. Vsávala můj penis do své pusy co nejhloub. Dostala do sebe asi tak polovičku a pak mě začala fantasticky kouřit a lízat. Můj pták se leskl jejími slinami. Stál jsem tam, ruce zapřené v bok a sténal jsem blahem. Po chvíli jsem ji zadýchaně poprosil, aby toho nechala, jinak že se neudržím. Rychle se zvedla a strhla ze sebe růžové kalhotky. Měla opravdu skvostné tělo. Velké, těžké, hrotité prsy s úzkými bílými proužky kůže v místech, kde nosívala miniaturní podprsenku a pod perfektním bříškem se skvěl světlý chomáček. Žhavě jsme se políbili a já jí začal laskat zvlhlou štěrbinku. Zajel jsem dovnitř dvěma prsty a dráždivě pomalu jsem ji honil. Anitě se podlomila kolena a klesla se vzrušeným, skoro nepříčetným výrazem ve tváři na rozpálený písek. Roztáhla nohy a netrpělivě si masírovala svou změklou lasturku. „Ošoustej mě!“ zaškemrala rozechvělým hlasem a v očích měla neskrývanou žádost. Párkrát jsem si pohonil ocas a navedl ho k úzké škvírce. Pomalu, kousek po kousku jsem se do ní zasouval. Byla báječně vlhká, a tak jsem ji po chvíli mohl začít rytmicky, vláčně šoustat. Měla neuvěřitelně rozkošnou pičku a já jsem při té nádherné jízdě sténal blahem. Anita supěla a kvílela, házela hlavou sem a tam a její světlé vlasy poletovaly po písku.

Po chvíli jsme změnili polohu. Anita na mě nasedla a začala na mně jezdit s takovým temperamentem, že se jí plné prsy pohupovaly rytmicky dopředu a dozadu. Naše rozpálená těla se na slunci leskla potem. Chytil jsem ji rukama za dudy a dráždivě jsem jí je hnětl a mačkal. Anita ze mě slezla, klekla si na všechny čtyři a já jsem se do ní pustil svým bucharem zezadu. Rukama jsem jí stiskl půlky a rytmicky jsem přirážel. Hlavu měla opřenou o písek a napomínala mě, abych si dal pozor. Měl jsem strach, abych to do ní nenastříkal, a tak jsem si jí ve finále sedl na břicho a nechal ji, aby mi oběma rukama honila moje kamenné, pulsující mužství. Její hebké ruce mi klouzaly po mém kyji a posouvaly mě tak krok za krokem k vrcholu. Netrvalo to dlouho, zařičel jsem ve vrcholné extázi a pramínky mé horké, lepkavé šťávy jí dopadaly na kozy a na obličej. Anita nadšeně vyjekla a pokoušela se slíznout kapky, které dopadly blízko jejích úst. Pak zdvihla hlavu a pečlivě mi olízala žalud. Vyčerpaně jsem si lehl vedle ní a oba jsme ztěžka lapali po dechu. „Díky,“ zamumlala po chvíli malátně. Doufám, že si to takhle báječně zase zopakujeme.

A taky jsme si to zopakovali. A ne  jednou. Rozdávali jsme si to ještě týž den na pláži a potom i v její útulné chalupě. Od té doby se netěším jenom na sluníčko a slanou vodu, když jezdím na svoje oblíbené místečko na pobřeží.

4.6/5 - (7 votes)
Pláž
Štítky:            

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..