[Klasika] Ráno toho dne nezačalo zrovna příjemně. Probudilo mne neurvalé a protivné zvonění budíku, které mi dávalo jasně a neodbytně najevo, že musím vstát a odebrat se dobývat svůj chléb vezdejší do práce.


025
Za oknem pokoje navíc foukal silný vítr s dešťovou přeháňkou. Prostě paráda. S nechutí jsem se pochlapil a odkráčel do koupelny přesvědčit své tělo, že je nutno začít fungovat. Poté jsem bohatě posnídal ztvrdlou housku se sýrem, zapil čajem a vyrazil do ulic. Byl jsem rád, když jsem konečně z toho dopuštění venku dorazil do teplé kanceláře. Kolega Karel zde již byl a připravoval vodu na
kafe. Za opojné vůně kávy jsme se věnovali běžné pracovní agendě, než pro Karla přišel šéf a odjeli spolu na služební cestu, ze které se měli vrátit až pozdě odpoledne. Zůstal jsem v kanceláři sám.

Práce se mi docela dařila a úplně jsem zapomněl na ubíhající čas. Náhle na dveře kanceláře někdo zaklepal a když se otevřely vstoupila do místnosti kolegyně Jarka, sekretářka šéfa, která nám pravidelně nosila poštu. “Ty jsi tu sám? ” podivila se. Odtrhl jsem oči od monitoru počítače a spočinul zrakem na kolegyni. “Ano” odvětil jsem a na víc se nezmohl, protože Jarce to ukrutně slušelo. Slušelo jí to pokaždé, když jsem ji viděl, ale dnes to bylo něco extra, alespoň mně to tak připadalo. Jarka se nám všem velmi líbila, ale vždy si však zachovávala určitý odstup. Různé náznaky a narážky vtipně odvracela a nikomu se nepodařilo ji pozvat mimo práci byť jen na kávu. Proto jsme se alespoň tiše kochali pohledem. A bylo věru na co koukat.

Hezká tvář s usměvavými rty, dva oblé pahorky napínající látku jejích triček a halenek, dlouhé štíhlé nohy. “Byl jsi už na obědě?” Zeptala se. “Já ještě ne, nechceš jít se mnou?” A já vykoktal, že ještě ne a že půjdu rád. Zašli jsme do jídelny a dali si oběd. Ani jsem však pomalu nevěděl co jím a stále musel koukat na Jarku. Musela si toho všimnout a usmívala se. Zato já se styděl, že se mnou mé pudy tak cvičí, a že ze mne bude mít akorát tak velkou legraci. Po obědě jsme se zvedli a ona se mne na chodbě trochu provokativně zeptala, zda by nemohla ke mně přijít na kafe, protože jí došlo. Souhlasil jsem a stále nemohl uvěřit tomu, co se děje. V kanceláři jsem připravil dvě kávy a netrpělivě čekal návštěvu. Konečně dorazila.

Sedla si na židli vedle mne a dala si své nádherné nohy přes sebe. Málem jsem převrhl stůl návalem hormonů. “Jarko, proč mi tohle děláš? Vždyť musíš vědět, že se mi strašně líbíš a co to se mnou dělá!” Vyhrkl jsem zoufale. “Já vím a proto jsem tady. I ty se mi už dlouho líbíš.” “Každého jsi přece odmítla,” odvětil jsem nevěřícně.” “Tebe bych neodmítla. Ale nikdy jsi se nepokusil mne někam pozvat.” “To je pravda, po zkušenostech ostatních jsem to raději nezkoušel,” přiznal jsem. Chvíli jsme si ještě vyjasňovali situaci a já zjistil, že Jarka záměrně využila situace k pokusu o bližší seznámení se mnou. “Stále tomu nemohu uvěřit.” Řekl jsem a provokativně položil ruku na její koleno, abych si alespoň zachoval tvář chlapa. Zároveň jsem byl připraven přijmout facku, která by mne vrátila zpět do reality. Místo očekávané inzultace jsem však pocítil mírné zachvění Jarčiny nohy a její ruku, ktrá se přitiskla na mou a posunula ji ještě kousek nad její koleno. “Nemyslíš, že by bylo lepší zamknout kancelář?” Řekla tiše a já s konečnou platností pochopil, že si ze mne opravdu nedělá legraci.

Vstal jsem, přesvědčil se zda na chodbě nikdo nejde, zavřel dveře a tiše otočil klíčem v zámku. Jarka vstala, sklopila žaluzie v oknech a přistoupila ke mně. Opatrně jsme se objali a jaksi nesměle poprvé políbili. Pak jsem zcela podlehl svému chtíči. Vášnivě jsme se líbali a já hladil Jarku na zádech, na zadečku a prsou přes halenku. Osmělil jsem se, rozepl knoflíčky na halence a rukou chtivě zajel do výstřihu. Ona mi rozepla a svlékla košili. Nenechal jsem se zahanbit a zbavil ji halenky. Líbal jsem ji na krku a poprsí, co jen mi podprsenka dovolila. Rukama jsem bloudil po Jarčině zadečku pod sukní a vášnivě mačkal půlky. Myslel jsem, že mi můj Bivoj roztrhne poklopec. Zvláště, když mi ho Jarka přes kalhoty začala něžně hladit svými prstíky. Chvíli jsem zápasil s háčky vzadu na podprsence, než se mi ji podařilo rozepnout a sundat. Dvě krásná ňadra, která se tak odhalila mne zcela uchvátila. Líbal jsem je a zvláštní pozornost věnoval bradavkám, které se na mne provokativně vztyčovali z oblého a hebkého povrchu. Jarka měla zavřené oči, hlavu trochu zvrácenou dozadu a vzrušeně dýchala. Prsty pravé ruky jsem zabloudil zezadu na zadečku pod kalhotky až do rozkroku. Bylo tam příjemné teplo a vlhko.

Jarka se trochu prohnula a maličko odtáhla. “Počkej chvilku” špitla a začala mi rozepínat kalhoty. Když padly na zem, pohladila mne přes vyboulené slipy a pomalu je stáhla dolů. Posadila se na židli a za boky si mne trochu přitáhla. Rukama si chvíli pohrávala s mým Bivojem a pak jej vzala do svých měkkých rtů. Přejížděla po žaludu jazykem, něžně jej sála a zajížděla s ním snad až do krku. Cítil jsem nastupující, nevyhnutelný výstřik. Když vycítila mé blížící se vyvrcholení, vyndala jej z úst a rukou krátce dodráždila. Nemohl jsem tomu nikterak zabránit a vystříkl mohutnou dávku semene na její ňadro. Snažil jsem se najít kapesník v odhozených kalhotách, abych ji otřel. Jarka se na mne vítězně usmívala. Po setření té bílé záplavy si vyzula lodičky, stáhla punčocháče a zase vklouzla do střevíčků. Postavila se, rozepla na boku sukni a stáhla si ji. Já jsem ze stolku, který jsme používali jako odkládací, sklidil prospekty a za ruku k němu zády nastavil Jarku.

Pomalu jsem ji stáhnul kalhotky, políbil na černě ochlupený trojúhelník a posadil na stůl. Klekl jsem si a roztáhl ji nohy. Její vlhkou jeskyňku jsem měl přímo před sebou. Opatrně jsem ji začal jazykem zkoumat a projíždět od shora dolů a zpět. Nahoře jsem se vždy pozdržel a dráždil poštěváček. Jarka vzrušeně vzdychala, položila se zády na stůl, zvedla nohy a zkřížila je za mými zády. Z tohoto sevření se nedalo uniknout. Trochu jsem jazykem přitlačil a za chvíli cítil, jak se má ležící víla kroutí v návalu vzrušení a orgasmu. Opustil jsem zcela mokrou jeskyňku a systematicky postupoval nahoru přes bříško a prsa. Můj Bivoj se již opět v plné síle hlásil do služby. “Buď opatrný, nemám žádnou antikoncepci”. Upozornila mne. Přesunul jsem se zpět k jejím nohám, uchopil je pod koleny a nasadil hlavičku svého ztvrdlého reka na okraj jeskyňky. Jemně jsem přitlačil a on odhodlaně vklouzl do obepínajícího, teplého vlhka.

Chvíli jsem si vychutnával ten slastný pocit a pak začal pomalu přirážet. Jarka se rukama přidržovala stolu za okraje desky a snažila se přizvedávat do rytmu. Oba jsme vzrušením nemohli ani dýchat a jen vzdychali. Bylo to velmi intenzívní. Zaregistroval jsem, že Jarkou opět projela jemná vlna vyvrcholení. Po chvilce jsem i já cítil nával neodvratného výstřiku, tak tak jsem jej vytáhl a vyprázdnil na její podbřišek. Hladil jsem svou krásnou vílu po celém těle a vzpamatovával se. Setřel jsem bílou nadílku z jejích chloupků a utřel i svého, nyní trochu zplihlého hrdinu. Postupně jsme se oblékli, dopili vychladlou kávu a domluvili se na příští schůzce.

Svůj milostný vztah jsme úspěšně tajili a až zhruba za půl roku jsme všechny své kolegy překvapili svatebním oznámením. Nikdy jsme však neprozradili, kde a jak náš milostný vztah započal.

4.3/5 - (3 votes)
Richard
Štítky:                        

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..