[Klasika] Jmenuji se Tomáš, tenkrát mi bylo 17 let a byl jsem docela nezkušený. Ne, že bych se holkami nebavil, vždycky jsem měl hodně kamarádek, ale nikdy se to nedostalo moc daleko. Ten rok jsme měli s rodinou naplánovanou dovolenou u jednoho velkého jezera ve Španělsku.

Těšil jsem se na tu cestu celé prázdniny a to jsem ani netušil, co všechno mě tam potká. Už při cestě autobusem jsem si všiml několika holek přibližně stejného věku, které jely s námi. Zvlášť jedna blondýnka menší postavy mi hned padla do oka. Zjistil jsem, že se jmenuje Mirka a je stejně stará jako já. Po příjezdu na místo jsme ještě do večera museli stihnout postavit stany. Jejich rodina si postavila stan hned vedle nás, a tak jsme se s Mirkou viděli docela často. Druhý den ráno bylo nádherné počasí a příjemné teplo a my se hromadně vrhli do vln jezera.

Z povzdálí jsem pozoroval, jak holky lezou do vody a zjevně se jim tam moc nechtělo. Mirka měla nádhernou štíhlou postavu, asi 170 cm a pod oranžovými bikinkami se jí rýsovala na ten věk pěkně vyvinutá prsa. Široko daleko žádný jiný kluk, a tak jsem se rychle stal středem jejich pozornosti. Dovolená proto ubíhala docela příjemně. Jednou večer se Mirka ptala, jestli se půjdu projít. Šla s námi ještě Helena, ale ta za chvilku řekla, že už jí je zima a půjde spát. Zůstali jsme proto sami. Nám se ještě spát nechtělo, a tak nás napadlo, že by se dalo spát i venku. Skočili jsme si proto pro karimatky a spacáky a našli jsme si pěkné místečko na pláži kousek od šumících vln. Lehli jsme si těsně vedle sebe, aby nám nebyla zima a povídali jsme si o všem možném. Nebylo tak úplně teplo, jak to nejprve vypadalo, a když jsem to řekl nahlas, Mirka mi hned navrhla, abych šel k ní do spacáku. Nebylo to jednoduché se tam nasoukat, ale podařilo se a přes nás jsem hodil ještě můj spacák. N

ebyl jsem si jistý, co všechno si můžu dovolit a tak jsem Mirku pomalu hladil a představoval jsem si, jaká asi je. Mazlili jsme se tam tak několik hodin a dozvěděl jsem se, co všechno má Mirka už za sebou a jaká byla za mlada. Musím říct, že už to nebylo žádné neviňátko. Chvílemi se nám chtělo spát, ale zima nám nebyla. Už ani nevím proč jsem Mirku začal lechtat a tentokrát jsem se pustil na průzkum celého jejího těla. Přejížděl jsem jí přes bříško a i její prsa nebyla k zahození. Dostal jsem chuť je poznat trochu blíž a tak jsem jí vyhrnul tričko a podprsenku. Moc nedržela a tak jsem jí ani nerozepnul a stejně bych se k rozepínání nedostal, protože Mirka ležela pode mnou. Začal jsem jí líbat její měkké a teplé vnady a ona se vůbec nebránila. Začala malinko vzdychat a zjevně se jí to líbilo. Samozřejmě jsem nevynechal i bradavky, které měla docela malé, přesně jak se mi to líbí. Sál jsem je, jak nejvíc jsem to uměl a trošku jsem je poškádlil i zuby. S tím jsem se ale nemohl spokojit a už s jasnou představou jsem se vrhnul na její kalhoty.

Ležela pořád ještě na zádech a tak se mi moc nedařilo je sundat. Musela mi tak pomoct. To už jsme se převrátili a já teď ležel dole. Nenechal jsem svoje ruce zahálet a ponořil jsem je mezi její nohy. Nejdřív jsem nahmatal chlupy na její kočičce a hned vedle cíl celého snažení. Byla už vlhká a také její dech se docela zrychlil a zesílil. Začala mi žužlat ucho a vzdychat u toho. Přejížděl jsem prsty přes její dírku a pak jsem jeden prst strčil do ní. Zajel tam s malým odporem a Mirka hned začala trochu přirážet. Ani ona mě nenechala napokoji a masírovala mi moje přirození. Bylo už skoro ráno, já už byl hodně unavený a tak mi nestál, jak bych si zrovna přál. Když se to trochu zlepšilo, zavedla si ho ke svojí dírce a rychlým pohybem si ho vrazila do těla. Měla krásně teplou a měkkou kočičku a její dírka kladla viditelný odpor. Začala zase přirážet a ani já jsem nezahálel. Její dech se ještě zrychlila a krásně při tom vzdychala.

Bylo to nádherné, vedle nás šuměla voda, široko daleko nikde nikdo a my se spolu milujeme. Kdyby to tak věděli naši! Byl jsem už opravdu unavený a tak to sice nedopadlo úplně nejlépe, ale stejně se mi to moc líbilo. A myslím, že nejen mě. Když bylo po všem, ještě jsme se chvíli mazli, ale pak už jsme se museli obléknout, sbalit spacáky a nepozorovaně se dostat do stanu. To se nám naštěstí podařilo a druhý den jsme se tvářili, jako že nic. Brzy pak nastal konec dovolené a opět ta hrozná cesta autobusem domů. V Praze jsme se rozloučili a možná se zase někdy uvidíme.

2.7/5 - (6 votes)
Poprvé a u jezera
Štítky:            

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..