Včera jsem se seznámil s Jarmilou a už večer byla v mé posteli. Šoustala tak božsky, že se Vám musím s tímto zážitkem svěřit, protože nemám komu jinému se pochlubit. probíhalo to takhle.

Když jsme se po láhvince vína svlékli, položil jsem Jarmilu na letiště a chvíli jsme se hladili a poznávali rukama navzájem svá těla. Konečně mi svými masitými rty mi stiskla ptáka, který okamžitě naběhl a čile vklouzl do jejích úst. Panebože to byla krása! Jazykem mi objížděla žalud až jsem začal do jejích úst přirážet. Bylo to skvělé! Jsem naprosto přesvědčený, že je to výkon, který by zaujal každého chlapa, jemuž to stojí. Její radosti a ochotě ke kouření se může vyrovnat pouze moje radost a chuť lízat ji kundu. Navrhoval jsem ji, že si vyměníme pozice, i já jsem se chtěl napít z její díry, ale zamítavě vrtěla hlavou dokud jsem ji všechny spermie nenacákal do krku, nenasytila svoji potřebu. Pak jsem ji převalil na záda a přejel ji jazykem obě růžové záklopky. Píča již byla dostatečně vlhká vzrutením a bezpochyby by ihned chtivě přijala můj ztopořený ocas. Ani já jsem však nikam nespěchal a hezky jsem si jazykem pohrával s jejími zduřelými masitými pysky, které mi mlaskaly v ústech. Vložil jsem ji dlaně pod prdelku a nadzvedl ji, abych ji mohl narazit jazyk co nejhlouběji.

Vklouzl až dovnitř a pak ještě mnohokrát. Šoustal jsem ji jazykem a občas objížděl její vstupní branku, která báječně ztuhla. Je to zařízení, které mění svojí tuhost podle vzrušení. Při šoustání se rád dívám jak dokáže krásně přilnout k ptáku a jak jej pevně obemkne. Odměňuji toto báječné zařízení občas tím, že si k ní přilehnu ze strany, jazyk zasunu dovnitř a oba výběžky vsunu do úst mezi rty a zuby. Mám tak dokonale celou její kundu v puse. Pomalým přejížděním do stran a krouživými pohyby dosáhne bezprostředně rychlého orgasmu, při kterém mě sevře nohama hlavu a drtí ji mezi svými stehny. Stává se mi, že častu nemohu při této pozici ani dýchat. Kdyby její orgasmus trval jen o něco déle, určitě bych ho nepřežil. Umřít mezi nohama milenky je nepochybně lepší než na bitevním poli pro vysoké ideály a cíle. Udělala mě potom ještě dvakrát a sama také několikrát vytekla. K ránu se spěšně rozloučila a odešla. Jarmila šoustala tak dobře a byla tak projetá, že když se nad tím zamyslím, připadá mi, že jsem sbalil profesionálku, která si jen nenechala zaplatit. Tak to asi bude. Byl to skvělý zážitek a patrně si kurvičku seženu i kdyby za to něco chtěla. Jakmile na to jen pomyslím, už mi zase stojí ocas…

Rate this post
Jarmilka v posteli

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..