Začínáme vždycky zlehoučka, hladíme se v chloupcích, masírujeme si poštěváčky a olizujeme se úplně všude. Nejvíc nás rajcuje, když si navzájem pomalu lížeme stehna.

Začínáme u kolen a jazýčky nevynechají ani centimetr hladké a voňavé kůže. Lížeme se a jazyk se ocitne v kadeřavém porostu, olizuje a čechrá, rozevírá růžové okvětní lístky a vylizuje šťávičku mezi nimi.

Naše dotyky jsou stále vášnivější, už nejsme něžné, chceme jediné – rozkoš. Naše rozpálená těla se o sebe třou, narážejí do kundiček i do prdelky a roztahují obě dírky. Hladíme se a taháme za bradavky, mačkáme svá pevná ňadra, občas ruka sklouzne k zadečku a na rozpálené obliny dopadne nějaké to plácnutí. Tempo se zrychluje, hladové jazýčky kmitají po naběhlých poštěváčcích a vylizují štěrbinky. Pronikáme hlouběji a hlouběji do roztažených kundiček, lížeme, pijeme voňavou šťávičku. Naše napjatá stehna se roztahují co nejvíce a propast mezi nimi je bezedná. Prsty do ní pronikají, hladíme se a přirážíme. Tempo už je šílené a blíží se orgasmus. Je zvířecí, je to džungle. Křičíme, sténáme a zmítáme se v nejneuvěřitelnějších pozicích. Horké potoky z našich kundiček stékají po stehnech a křečovité stahy přinesou úlevu jenom na chvilku. Pak začínáme znovu.

4/5 - (1 vote)
Zvířecí orgasmy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..