Maminka zbožňuje pěkné prádlo. Kdykoliv jsem někam jel na služební cestu, tak jsem věděl co jí mám koupit. Někdy jsem ho nekupoval, protože jsem si ho vzal jako trofej od mé dočasné partnerky.

Takové použité prádlo mojí maminku náležitě vzrušovalo a rozpalovalo. Vždycky když jsem přijel ze služební cesty tak mě maminka nedočkavě očekávala. Jednak jí zajímalo co dostane za dárek a hlavně měla chuť na mého macka. Sotva jsem se stačil osprchovat a už byla v darovaném prádle oblečená a nalíčená. Nemělo ani smysl se oblékat, velmi dobře jsem věděl co bude následovat. Maminka mi na něj rukou zajela a krásně pohonila. Za něj mě odtáhla do ložnice. Na posteli se pohodlně usadila a nechala se ode mne rozmazlovat. Nejdříve jsem se rád mazlil s jejími rozkošnými kozičkami. Byly dvě krásné hory se špičatými vrcholy. Kousal jsem je a olizoval jak čokoládovou špičku. Maminka se slastní chvěla a zcela se oddávala její oblíbené rozkoši. Také jsem jí kozičky pěkně rukama mačkal. Během mazlení s kozičkami se moje ruka přesunula do maminčina klína. Vždy si ho vyholovala do úplné hladkosti. Moc se mi to líbilo a jí také. Prsty jsem pomalounku hladil okolí její rozkošné jeskyňky. Vychutnával jsem si tu hladkost pokožky a pak pomalounku zamířil prsty k poštěváčku. Stačilo mi jen lehce prsty pohladit a z maminky úst začaly unikat slastné zvuky prožívané rozkoše.

Venkovní průzkum zanedlouho nahradil vnitřní. Pomalounku jsem vstupoval prstem do promáčené jeskyňky a jemně ji dráždil. Maminka blaženě oddychovala a její vzrušení rostlo s každým dalším zajetím prstu do ní. Velmi dobře jsem věděl, že první orgasmus jí rozpálí k ještě větší chuti. Prstem jsem začal více a více dráždit G bod. Během snad deseti vteřin se její tělo začalo chvět prožívanou rozkoší. Celá se třásla. V okamžiku nejvyšší rozkoše jsem přestal pohybovat prstem a nechal ji vychutnávat rozkoš plnými doušky. Po chvilce se uvolnila a opět byla připravena na další pokračování předehry. V polibcích jsem se přesunul k její promáčené jeskyňce a začal ji jazykem dráždit. Přitom jsem si klekl, a maminka se podsunula pode mne a začala důkladnou práci s mým čurákem. Měla v tom velkou praxi a její pusinka na něm kmitala jako o závod. Ruka jí mnula mé koule. Přitom jsem stačil jí jazykem prolizovat jeskyňku a vychutnávat tu sladkou slanou chuť její kundičky. Jakmile maminka přestala s kouřením, tak jsem věděl, že i já mohu přestat. Zvedl jsem se a čekal jakou polohu si vybrala. Nejčastěji to byla poloha zezadu. Tu měla maminka nejraději. Nejen kundička, ale i prdelka mě ráda uvítala. Maminku anální sex velmi vzrušoval a pravidelně jsem ho praktikovali. Dovedla si prdelku tak připravit, že jsem v ní mohl klouzat jako v kundičce. Jakmile maminka byla všech čtyřech tak už jsem nesměl více oddalovat vstup do ní. Už se nemohla dočkat až do ní zajedu. Chvilku jsem si hrál s žaludem na kraji a pak teprve po malých kouscích do ní vstupoval. Kundičku měla stále velmi těsnou i po čtyřicítce a tak jsem byl jak v kleští. Pomalounku jsem v ní klouzal a stejně pomalounku přirážel. Maminka slastně vrněla a vychutnávala mě v sobě. Střídal jsem tempo. Chvilku pomalounku, pak divočina a pak zase pomalounku. Oba nás to rozpalovalo. Už jsme byli tak sehraní, že nám orgasmy přišly ve stejný okamžik. Tak se rozkoš ještě více zesílila. Někdy chtěla, abych jí explodoval na záda nebo i do pusinky.

Většinou celá dávka skončila v ní. Po našem posledním záchvěvu si lehla na břicho a já stále zůstal v ní. I mě jeden výstřik nestačil. Ostatně i nyní potřebuji tak dvě milování, abych měl dost. Odpočívali jsme a vychutnávali vůni zpocených těl. Často následoval ihned anální sex. Také jsme měli rádi polohu kdy jsem já byl na zádech a maminka řádila na mě. Klasická poloha kdy ona byla na zádech nebyla tak často používána. Ta byla spíše na nějaké rychlovky před spaním. Jinak jsme se milovali několik hodin a usínali až zcela vyčerpaní.

5/5 - (6 votes)
Maminčina odměna za dárek

2 komentáře u „Maminčina odměna za dárek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..