Jsem ještě student a naskytla se mi příležitost pracovat v letních měsících jako průvodce na jednom zámku. Každý den jsem prováděl skupinku turistů a pokaždé se v ní našla nějaká pěkná, přitažlivá žena, po které mé mladé snědé tělo zatoužilo.

Nějak jsem ale nenacházel odvahu, až jednou… Zaujala mě malá černovláska. Tmavé vlnité vlasy jí padaly na ramena, oči byly zvýrazněné hustým obočím a z celého jejího těla vyzařovala ohromná smyslnost. Jaká asi bude v posteli, kladl jsem si pořád dokola stejnou otázku. Něco mi říkalo, že by to s ní mohlo být opravdu super. Po celou dobu výkladu mě napjatě sledovala. Snad až nápadně na všechno, co jsem řekl, přikyvovala. Kdykoliv jsem se na ni podíval, neuhnula očima. A sakra, pomyslel jsem si, když můj ocas narvaný v kalhotech sebou nadrženě škubal. Několikrát se na mě vyzývavě usmála a já začal být trošku nervózní a hlavně… nedočkavý. Začal jsem její úsměv oplácet a nemohl se dočkat, až celá skupinka všech těch šílených turistů odejde. Rychle jsem je prováděl sály a omezil své komentáře na minimum. Konečně jsme vcházeli do poslední místnosti. "Tak, doufám, že se vám prohlídka zámku líbila, a těším se s vámi nashledanou…” pronesl jsem a můj hlas se rozléhal velkou renesanční halou. Černovláska na mě mrkla a najednou se přímo před mýma očima někam ztratila. Všichni odešli a já si byl jist, že se mi schválně schovala. Hledal jsem ji, až se konečně zpod hustého závěsu ozvalo: “Tady jsem! Tady čekám, miláčku!” “Chceš si se mnou hrát na kočku a myš?” zeptal jsem se. “Ano, budeš dravá kočka a já malá, vyplašená myška.” “Když tě to takhle bude bavit víc…” odpověděl jsem a rozvášněný po ní skočil. Prudce sebou škubla a vyrvala se z mého sevření. V jejím obličeji hrálo tisíc rarášků, černovláska pobíhala po hale sem a tam a schovávala se za vysoké sloupy. “Chyť si mě!” zvolala laškovně. Rozběhl jsem se k ní jako ten nejdravější kocour a lačně šmátral po své kořisti. “Mám tě!” vykřikl jsem radostně a v samém zápalu jsem ji povalil na zem.

Políbil jsem ji a ona se ke mně pevně přitiskla. Její jazyk kroužil zkušeně v mých ústech, hladila mě na zádech, až už jsem déle svou mučivou touhu se s ní milovat nemohl udržet. Vzal jsem ji za ruku a táhnul do královské ložnice. Mile se usmívala a já vůbec nechápal, kde beru tu odvahu. Byla totiž starší alespoň o dvacet let! V ložnici ovšem převzala iniciativu ona. Klekla si přede mě na zem, rozepnula zip a vyndala mého nadrženého samečka. Stál pěkně v pozoru a ona ho rychle lapila do svých úst. Narazil jsem na její mandle a ona ho začala vášnivě sát. Točila se mi hlava, když mi něžně mezi prsty probírala koule. Její jazyk šikovně oblizoval všechna ta citlivá místa. Hrála si s žaludem a hebce ho svírala mezi rty. Pak mi začala ocas honit rukou. Křičel jsem slastí a věděl, že se brzo udělám. Už ani nevím, co všechno se mnou prováděla, jisté je, že výstřik, který následoval, byl největší, jaký jsem kdy prožil. Černovláska všechno moje semeno spolykala a tvářila se náramně spokojeně. Cítil jsem silnou potřebu jí všechny ty něžnosti oplatit, a tak jsem z ní doslova serval blůzku. Konečně! Vždyť jsem se k tomu přes samé kouření ještě nedostal. Rajcovalo mě, že nenosí podprsenku. To, co se na mě vyvalilo, jsem ještě neviděl. Pevná, bujná, nádherně tvarovaná ňadra, jaká by jí záviděla kdejaká sedmnáctka. Uchopil jsem ty slaďoučký kozy do rukou a dlouho se s nimi mazlil rukama i pusou.

Ona si zatím sama svlékla sukni i kalhotky a skočila na starodávnou postel. Hupsnul jsem na ni nadržený jako kanec a dychtivě zabořil jazyk do její vlhké dírky. Začala krásně vzdychat a prohýbat se, a tak jsem jí opatrně strčil dovnitř prostředníček. Vykřikla rozkoší a řekla, že chce, abych ji ošoustal tím macatým klackem. Chtěl jsem s ní provádět všechny polohy na světě a najednou jsem nevěděl, která bude ta nejlepší. "Mám to ráda zezadu,” řekla. Klekla si a opřela se o dlaně. Vyšpulila na mě svojí rudou mušličku. Můj pták se do ní vklouznul tak nažhavený, že zajel hodně hluboko. “Ty divochu, vždyť mě roztrháš!” vykřikla, ale blaženě přitom hekala. Tvrdě jsem přirážel a radoval se, že se jí to se mnou tak líbí. Netrvalo dlouho a moje černovláska zasténala: “Už budu. Už, už to na mě přichází! Užžžž…” V tu chvíli jsem začal stříkat podruhé a vyplnil její štěrbinu svou životadárnou tekutinou. Pak jsme se ještě dlouho mazlili a šukali a ona slíbila, že bude na prohlídky našeho zámku chodit co nejčastěji. A svoje slovo plní.

3/5 - (1 vote)
Orgasmy na zámku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..