Zhasla světla. Nastávající ticho přehlušila jen znělka první reklamy objevují se na plátně. Začínají běžet filmové upoutávky a já si bohužel uvědomuji, že tu sedím opět sama.

Zde v plném sále kina, kam se vejde takové množství lidí. Sama samotinká! S povzdechem očima přejíždím těch pár řad přede mnou, snad marně očekávající opětovný pohled mužského protějšku. Nikdo se na mě nedívá. „Jen samé páry,“ pomyslím si upřeně pozorujíce mladou dvojici jen kousek před sebou, která ještě nestačila postřehnout začátek promítání. Se závistí se vciťuji to role mladíkovi partnerky, abych alespoň na chvíli utrhla pro sebe tu kapku rozkoše, kterou představuje líbání. Sleduji jeho jazyk, kterým zdá se techniku líbání dokonale ovládá a pociťuji na svém těle v té chvíli pro mne nežádoucí reakce. Nesmím na to myslet, opakuji si několikrát přísně v duchu a raději soustředím pohled na plátno. Hmmm… „Po čem ženy touží“, kdyby tak všichni muži kolem teď četli mé myšlenky, tak jako Mel Gibson. Uff… je sexy, tak jako vždycky! Jaká by byla jejich reakce? Všimnul by si mě někdo?

Chtě nechtě nenápadně sjíždím rukou do klína, abych alespoň trošičku jemně stiskla svůj klitoris. Ještě že jsem si dala krátkou sukni. V této chvíli už vím co udělám ihned po příchodu domů a nemohu se dočkat, i když film je opravdu bezva. Škoda, že na to budu zase sama. Přemýšlejíce nad tím, co všechno budu doma provádět, začínám pociťovat pohled, který je bezesporu upřen na mě. Zahanbena tím co dělám předstírám náhlý velký zájem o plátno a hraji, že je všechno v naprostém pořádku. Uvnitř však svírána velkou touhou a ostudou zároveň, myslím na to, kdo byl ten co mě přistihl. Bojím se tam podívat! Kdo mě špehoval? Byl to ten blonďák či ten brýlatý vedle něj? Přemýšlím a celý zbytek filmu si už jen třídím myšlenky ve své hlavě. Ten film si budu muset zopakovat!

Hurá! Nastává okamžik, na který jsem tak dlouho čekala. Rychle se vmáčknout do fronty a nenápadně zmizet. Množství tlačících se těl mě vždy znervózňuje. Snažím se protlačit dopředu, abych se mohla do nejrychleji dostat domů, když v tom mě někdo chytá za ruku. „Počkej prosím… nemohl jsem si Tě nevšimnout.“ Slyším, otáčím se a hledím do tváře sympatickému mladíkovi. Hnána chtíčem po tom, co jsem celý film plánovala vůbec neodporuji. Ruku v ruce mizíme davem do noční ulice směrem k parku.

Jsme tu teď jen mi dva, lavička a stromy v parku. Vnímaje omámeně jeho dech, nasávám každou špetku rozkoše, kterou mi přináší. Když jeho ruce netrpělivě vyhrnují moji krátkou sukni, aby se mohly dostat blíže do klína, cítím se nadržená jako nikdy předtím. Jeho hbité prsty pronikají pod mé kalhotky a kontrolují vlhkost kundičky. Svírá mě šílená touha mít jeho úd v sobě, a proto rukama hledám cestu k jeho poklopci. Kalhotky jsou dole. Než však stačím cokoliv udělat cítím jeho hlavu mezi svými stehny.

Miluji to! Cítím, jak jazykem objíždí kolem mého nejcitlivějšího bodu a jsem jako smyslů zbavená. „Můžeš si se mnou dělat cokoliv,“ pomyslím si a slastně vzdychám. Ještě pak dlouhou chvíli vychutnávám jeho mrštný jazýček na své vyholené kundičce. Je ve mně! Celou akci řídí sám, aniž bych se musela sebevíc namáhat. Opřena o lavičku s vystrčeným zadečkem reaguji v tempu na jeho přirážení. Ještě nikdy předtím jsem netoužila po tom, abych souložila s takovou brutálností. Zpomaluje, aby vyměnil polohu. Usedaje na jeho penis, teď konečně řídím celou akci já. S vyhrnutou halenkou a jeho rukama na mých ňadrech pomalými pohyby masíruji svoji dírku. Jednou rukou třu svoje pysky i klitoris až k vrcholu a dosahuji slasti jakou jsem už dlouho neměla. Odpočívám. Oddechuji s jeho penisem stále vloženým ve své jeskyňce a on mě nechává. Vděčná za to co jsem prožila plním také svoji úlohu a ujímám se jeho ještě stále ztopořeného penisu, abych ho přivedla rovněž k vrcholu. Když jeho sperma s malými pauzami stříká mimo lavičku sleduji jeho obličej, abych se vžila do toho co prožívá. Ujištěna tím, že byl spokojen teď sedím vedle něj.

„Snad už nebudu muset chodit do kina sama,“ pomyslím si.

Rate this post
Samotářka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..