Ani trochu jsem nevěděl, co budu ten večer dělat. Manželka odjela za svou matkou, v televizi nic nehráli a do hospody na pivo nechodím.

Rozhodl jsem se tedy pro kino, a abych si užil, vybral jsem si jeden z erotických filmů, za kterým jsem musel jet až na druhý konec města. Na erotiku se s manželkou díváme i na videu, a tak jsem od návštěvy biografu ani nic zvláštního nečekal. Ale ouha! Vedle mě totiž těsně před promítáním usedla štíhlá, vysoká blondýnka ve vypasované minisukni a v blůzce, která jasně dávala tušit obrysy jejích středně velkých, pevných prsů. Mnohem zřetelněji však kupředu vystupovaly její ztopořené bradavky. Průhlednou látkou bylo vidět i jejich nahnědlé zabarvení, včetně solidních dvorců kolem nich. I když byl film skutečně šťavnatý, stále jsem pokukoval po těch přepychových kozách. Pak jsem si všiml, že sousedka se několikrát pokusila minisukýnku stáhnout níže, výsledný efekt však byl vždy spíše opačný, takže vypouklinu mezi jejími stehny, spoře pokrytou bílými minikalhotkami, se jí před mými zvědavými zraky úplně utajit nepodařilo.

Pod kalhotkami se na mohutném vyboulení rýsoval tmavý klín, dávající tušit nejen mohutnou a masitou puklinu, ale i její silné ochlupení. Tmavé chlupy totiž drze a nestydatě vystupovaly i z nohaviček kalhotek, které byly do rozkroku hluboce zaříznuté. Zjevně provokativní, zbytečné pokusy o stažení minisukně byly vystřídány sepnutými dlaněmi, vloženými mezi vnitřní stranu stehen a rozkrok. Z mých sexuálních představ mě občas vyrušily erotické scény na plátně, doprovázené milostnými vzdechy herců. Připadalo mi, jako by se jí při nich zrychlil dech. Sepnuté dlaně se snažila zatlačovat co nejhlouběji mezi stehna, klouby palců přejížděla po spáře v rozkroku, občas si sepnutými dlaněmi přejela po vnitřní straně stehen až ke kolenům a pak je opět zatlačila do klína s následným lehkým povzdechem připadalo mi to jako protahování kočky, která nedočkavě čeká na mrouskání. Byl jsem silně vzrušený a po chvíli mi připadalo, že cítím vůni jejího pohlaví. Do maxima ztopořený pyj mi napínal levou nohavici tak silně, že mě žalud od jeho tření o vnitřní stranu slipů až bolel. Abych alespoň trochu zamaskoval vyboulení na své levé nohavici, položil jsem přes něj dlaň. Tím však došlo k dalšímu tření, takže nyní mi ocas stál skutečně jako kůl.

Mnohem později jsem se od ní dozvěděl, že ona stejně jako já pošilhávala po mém rozkroku, že jí tudíž neuniklo ani vyboulení na mé levé nohavici, ani jeho marné zakrývání dlaní, spojeného s třením ztopořeného pyje. Dokonce prý byla v tu dobu sama na sebe hrdá, že dokázala to, co chtěla… Věděla, že pozoruji více než dění na plátně její puklinu a její pohyby sepnutými dlaněmi uvnitř svých stehen těmito pohyby prý mě chtěla skutečně vyrajcovat. Z děje filmu nevěděla téměř nic. Po skončení kina neodmítla pozvání na sklenku, ale navrhla, že si ji vypijeme u ní doma. Bydlela totiž vedle kina. V obýváku mě posadila na čalouněnou pohovku, před níž stál na bílém koberci s dlouhým vlasem konferenční stolek. Pak mě požádala otevření láhve koňaku, kterou současně se dvěma sklínkami přinesla z baru v sekretáři. První přípitek na zdraví, druhý na tykání spojený s lehkým polibkem, třetí na štěstí. Byla vdaná, dcerka je na prázdninách u babičky, manžel na služební cestě v cizině. Prý už skoro měsíc nešoustala a řešila to onanií. Přiznala se, že si honí kundu nejen rukama, nebo vibrátorem, ale také okurkou, banánem a vlastně čímkoliv, co má po ruce, když to na ni přijde. Během této zpovědi mi stál ocas v kalhotách jako svíčka. Když odešla, pohonil jsem si ohon přes kalhoty. V hlavě mi hučelo, ale ještě více mi hučelo ve ztopořeném klacku, který na onanii rukou reagoval tak, jak je naučený už z útlého mládí snahou o ještě větší ztopoření. Byl jsem natolik zabrán do honění, doprovázeného nejperverznějšími myšlenkami, že jsem si ani nepovšiml toho, že už přede mnou stojí Ona a nerušeně mě pozoruje… Okamžitě jsem tedy s onanií přestal a instinktivně jsem se dlaní pravé ruky snažil zakrýt (podobně jako předtím v kině) bouli na levé nohavici. Byl jsem tak trochu v panických rozpacích, které mi však okamžitě pomohla překonat. “Promiň,” řekla, přistoupila až ke mně, něžně vzala do ruky zápěstí mé pravé ruky, která se marně snažila zakrýt bouli na nohavici, ruku mi z boule dala stranou, bouli si prohlédla a procedila mezi rty: “Hezkýýýýý…!” Volnou rukou mi přes kalhoty ztopořený ohon pohladila a řekla: “Klidně pokračuj, mně to nevadí a dívej se…!” Marné byly všechny pokusy přitáhnout ji k sobě na pohovku, marné byly i pokusy osahat si její kozy, natož potom zajet jí dlaní mezi stehna… Vždy mi dychtivě ruce odstrčila zpět a jen zašeptala: “Nezlob…!” Konferenční stolek, stojící před pohovkou na bílém chlupatém koberci, odsunula stranou, zapnula magnetofon s vláčnou hudbou a na vzdálenost ne delší než dva metry se provokativně postavila na bílý koberec přede mne s nohama rozkročenýma tak, jak jí dovolila úzká sukně a zašeptala: “Dívej se a hoň si ho…” Bez odmlouvání jsem uposlechl a přes látku kalhot jsem si už bez rozpaků začal honit ztopořený ocas, zatímco Ona v rytmu reprodukované hudby začala vlnit svým tělem a pomalu si začínala rozepínat knoflíčky od blůzky, potom svlékla i sukni. Znovu jsem měl pocit, že mi vypadnou oči z důlků.

Cítil jsem, jak mi studený pot vystupuje i na čele a jak z naběhlého žaludu začíná na látku slipů odkapávat ona mazlavá tekutina. Nebylo ani divu, neboť se přede mnou vlnila v luxusním průhledném prádle zralá žena, kterou bych chtěl omrdat. Kapek potu na mém čele si zřejmě povšimla, protože se opět dvojsmyslně pousmála a řekla: “Tobě je asi horko viď? Tak já si tě také svléknu!” a bez dalšího otálení si sedla na bobek mezi má kolena a zručně rozepnula zip u mých kalhot, uchopila je v pase a nedočkavě je ze mne trhavými pohyby začala stahovat současně s nimi stáhla i slipy. Důkladně osahala můj dokonale ztvrdlý ocas i semenem k prasknutí narvané koule, spokojeně pokývala hlavou a políbila vrcholek žaludu. Současně z jeho otvoru slízla kapku lepkavé tekutiny, potom opět uchopila zápěstí mé pravé ruky a položila ji na kolmo stojícího čůráka a prosebně pošeptala: “Nahoň si ho! Chci vidět, jak stříkáš!” Celými zády jsem se tedy pohodlně opřel o opěradlo pohovky, nohy skrčené v kolenou jsem zdvihl co nejvýše a chodidly se zapřel o okraj sedáku, takže jsem kolena měl až před svými rameny. Ani to se jí však nelíbilo, dlaně položila na má kolena a roztáhla mi je tak široko od sebe, až mě zabolelo v kyčlích. “Takhle je to hezké a ty se také dívej!” a znovu mi mou pravou ruku posunula na zduřený ocas. Opět ode mne poodešla a pohyby obou rukou si začala hladit prsa i puklinu, potom si mezi kozami rozepnula podprsenku a začala se oběma rukama s prsy mazlit a hrát si s nimi, laskat je, dlaněmi je zdvihala vzhůru jako by je vážila, prsty si objížděla bradavky, štípala se do nich a kroutila jimi, takže bylo vidět, jak se zvětšují, tvrdnou a rudnou. Má předtucha z kina byla správná měla opravdu krásně tvarované a pevné kozy což ona jistě věděla a dávala to jak se patří najevo. Vlnivý pohyb boků změnila v pohyb krouživý, palci rukou zajela na bocích pod gumičku minikalhotek a pomalu je začala stahovat dolů a při tom se ke mně otočila zády a hluboko se předklonila, v pomalém stahování kalhotek však nepřestala, takže se mi začala zjevovat stále ještě dívčí, útlá, ale pěkně formovaná prdelka, rozdělená na dvě poloviny hlubokou, světle hnědou rýhou, potom tmavěji zbarvený řitní otvor a nakonec hustě zarostlá, masitá kunda. Se stahováním kalhotek se současně musela předklánět víc a víc, takže při jejich přetahování přes chodidla jsem viděl zezadu buchtičku úplně celou.

Kalhotky letěly za podprsenkou. Zůstala v hlubokém předklonu, ruce si vzadu položila na zadek, pomalu s nimi zajížděla až k prdelní spáře a když se široko roztažené prsty rukou setkaly, začala si půlky zadnice před mým obličejem roztahovat od sebe, současně s tímto samozřejmě roztahovala i kundu, potom ruce opět povolila. To pomalu opakovala několikrát. Při tom sledovala, zdali jsem uposlechl její výzvu, a zřejmě i proto, aby viděla mou reakci. Hned od začátku jejího striptýzu jsem si prudce honil ocas. Se zvyšující se rozkoší jsem při onanií pravou rukou zajel pod kořen stojícího pyje a jemně si třel a mačkal nalitá varlata, hrál si s nimi, občas jsem jedním prstem zajel až k řitnímu otvoru a lehce do něj prst vtlačoval, hladil si i prostor mezi tímto otvorem a koulemi.

Nyní však, když si přede mnou začala zezadu roztahovat prdelní spáru a kundičku, podstrčil jsem si pravou ruku pod pravým stehnem a “honil” si ocas rukou pod stehnem, což ještě více zvětšovalo mou rozkoš a sexuální vzrušení, protože “honění” ocasu je tímto způsobem příjemnější, dráždivější a dostavuje se i částečný pocit toho, jako by “honění” bylo od cizího. Nevěděl jsem, na co se mám dívat dříve, aby mi něco náhodou neuniklo, abych náhodou o něco nepřišel. Ale to už si i ona divoce honila kundu a zarážela prsty do zadnice. Svíjela se rozkoší, divoce hekala a bylo jasné, že její orgasmus se přibližuje. Přitom mě však stále pozorovala. Pochopil jsem, že si se mnou hraje jako kočka s myší. Konečně stříkám! Přirození sebou křečovitě škube a znovu a znovu… Stříkám! Musel
jsem nastříkat snad rybník, jak jsem byl vyrajcovaný, ale to se už s divokými výkřiky udělala i ona! Pak začala zkoumat kvalitu, barvu i chuť mého semene. “Vyhoň si ho ještě jednou,” požádala mě, “já ti také předvedu svůj další orgasmus!” A vzala do ruky ohromný umělý ocas. Nemohl a nechtěl jsem jí odmítnout…

5/5 - (2 votes)
Onanistka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..