Když jsem byla požádána, abych se s Vámi podělila o mé první píchání, okamžitě jsem si vybavila toho chlípníka – bratrance Martina! To léto jsme trávili společně prázdniny snad už podesáté v jedné jihomoravské vesnici na chatě jeho rodičů.

Bylo mi 15 let a právě jsem dokončila základní školu a chystala se na učení, obor kadeřnice. Martin byl o 1 rok starší, a byl poměrně vyspělý, a to jak fyzicky (hrál závodně hokej za jeden pražský klub), tak překvapivě i duševně, protože měl přehled skoro o všech oblastech, které můžou mladé lidi zajímat… Vyprávěl mi o hudbě, o jeho oblíbených kapelách, o tom, kde jsou dobrý diskotéky, kde mi nalejou a kde ne, co se nosí, co na hlavu a tak. Znali jsme se opravdu od malička, když jsme si spolu hráli na písku a ve snu by mě nenapadlo, že to bude zrovna on, kdo mi to poprvé udělá! Ten týden nás tam nechali naši páni rodičové samotné, prý už jsme dost velký. V ledničce jsme měli hory jídla, hned v pondělí jsme mazali na kole do sousední vesnice pro nějaké to “pití”. Byl začátek srpna a slunce pralo jak šílený. Kousek od našeho příbytku se nachází rybníček, no spíš rybník jako kráva, kam se chodíme koupat, máme dokonce i malou lodičku. Martin navrhl, že vezmeme loď a jdeme na Káčák (jméno toho rybníka), jako obvykle. Ne moc obvyklé bylo, že jsme si sebou vzali červené víno, namíchané s Colou. Tak si to představte: ticho, horko, ostrý slunce nad hlavou a slyšíte jenom šplouchání vesel a cvrkot cvrčků kdesi u břehu. Docela fakt romantika.

Do toho se nalejváte alkoholem (v tom vedru! Ale na alkohol jsem tehdy slyšela vždy a všude.) a díváte se na opačný pohlaví, jak se mu od usilovného veslování napínaj docela namakaný svaly. Ale ani tehdy jsem ještě netušila, ale bylo mi příjemně… Lehla jsem si na břicho na dno vyhřáté loďky, rozepla si horní díl plavek a sundala si ho. A docela normálně jsem požádala bratrance, aby mě namazal záda, což před tím dělal už x-krát. Mazal mě vždy velmi pečlivě a jemně, můžu říct, že to možná i protahoval, aby se mě mohl dotýkat. To udělal i dneska a jeho mazání postupně přecházelo v hlazení. To mi už začínalo trkat, že to tak nějak nehraje a že… Ale bylo to hrozně příjemné a začala jsem cítit příjemné teplo a lochtání někde dole uvnitř, které jsem znala z vlastní masturbace. Ani jsem nedutala a čekala, co bude. No a právě, že bylo! Cítila jsem jeho mohutnou tlapu, jak se snaží dostat k mým prsům. Otočila jsem se na něj a asi se zatvářila dost nechápavě, protože dost znejistěl a měl takový divný výraz. “Martinko, já… ” vyblekotal. “Hmmm”, odtušila jsem, “to vidím!” Nešlo přehlédnout jeho napnutý péro, který už skoro vodtahovalo plavky od těla. Díval se na mne tázavě i bázlivě zároveň. “No tak mě namasíruj pořádně, no”, poradila jsem mu a zase si lehla na jeho ruku, která mi začala tisknout a mnout moje ňadro.

Fakt už jsem z toho byla dost mimo, navíc ten alkohol, to horko, to prostředí. Snažila jsem se alespoň vymyslet, jak se zachovat, jestli to na mě vybalí úplně. No to je teda síla, já a bratranec, to snad není pravda, to ani nebudu moct říct Veronice, svojí nejlepší kámošce, ta by omdlela, protože jsme se byly asi 3x podívat v Praze na Martina na hokeji a docela na něj brala. Slíbila jsem jí tenkrát, že jí “to” zprostředkuju, ale nějak nebyl čas ani příležitost. Martin vzal jedno veslo, pokapal mi studenou vodou zádíčka (och!) a pak tu vodu začal… slíbávat, no, spíš olizovat, bylo mi hrozně příjemně a možná jsem se i trochu třásla. Pomalu mi rukou začal tlačit dolu spodní díl plavek a líbal mě níž a níž. Ruku si přendal z prsa rovnou pod mojí kundičku, ten hajzl. “Martine!”, ozvala jsem se rezolutně, ale přála si, aby pokračoval, cítila jsem, jak mi dost stoupá vzrušení. Zkušeně mi nahmatal poštěváček, začal na něj jemně ukazováčkem tlačit a zbylými prsty mi rozhrnoval kundičku a lízal mi šťávu smíchanou s potem. Obojího bylo dost. Bylo to fantastický, zapomněla jsem kde jsem a co se vlastně děje a vnímala jenom jeho jazyk a prsty. Ale už to fakt nešlo, cítila jsem, že asi brzy vybuchnu. Ten pocit byl podobný tomu, když jsem si to dělala sama, akorát že byl asi 10x silnější.

Úplně se “udělat” se mi podařilo před tím jenom párkrát, ale teď to fakt na mě šlo. “Ssssssssss… aaaaah”, zavzlykala jsem a cítila známé škubání, “aaaaaaa”, to už jsem skoro hystericky ječela, zažívala jsem svůj dosud největší orgasmus v životě. Ani jsem si nevšimla, kdy přesně začal stříkat, ale uvědomila jsem si, když můj orgasmus začal odeznívat, že se na mě vystříkal a jeho horký sperma mi stejká po zádech i zadku dolů, na dno loďky. Jak jsem si začala zpátky uvědomovat, co se vlastně stalo, přepad mě hroznej pocit studu. Natáhla jsem si kalhotky a bez podprsenky skočila rovnou do rybníka. Martina jsem málem tím odrazem převrhla i s loďkou. Vyhodnotila jsem to jako nejlepší řešení patové situace.

Dlouho jsem plavala daleko od loďky a když jsem se vrátila, Martin už vypadal jako obvykle, veselý úsměv na rtu a hýřil vtipem. Ani slovo o tom, co jsme před chvíli prožili. Pouze obrovský flek na jeho plavkách vypovídal, že se mu to hodně líbilo, i když si svoje semeno ze dna loďky už vytřel. Protože bylo teprve pondělí odpoledne, věděla jsem, že tomu není konec. Hrozně jsem se těšila, a prostě se do něj, zamilovala… A rozhodla se, že teda jo, že bude prvním. Večer po večeři, když jsme umyli nádobí, jsme šli koukat na bednu, kde nic nedávali, jako obvykle. Měli jsme ale video a Marťas navrhl, že mi pustí perfektní film. Když na obrazovce začali defilovat dívky s těly modelek a svalnatí pánové, bylo mi hned jasno. Dneska v noci se nespí! Vydatně jsme celé odpoledne dolívali to víno, takže už jsme byli docela rozevlátí a bezprostřední. Naprosto bez obav si bratránek sundal šortky a začal si ho honit. Pořád mě překvapoval! Přitáhl se blíž ke mně a přistrčil mi svůj penis přímo před obličej. Samozřejmě, že jsem věděla, že to maj chlapi hodně rádi, viděla jsem i nějaké fotky a tak jsem mu ho olízla a začala kouřit. Ta chuť byla fakt docela zajímavá, cítila jsem, jak z něj vytékají jeho štávy, docela mi to chutnalo. Akorát že jsem se trochu dusila, protože měl fakt dlouhýho a strkal mi ho skoro až do krku. Ale bála jsem se mu to říct. Chytnul mě za vlasy a začal hlavou tahat do rytmu a zesílil telku na plno. Takže jsem slyšela jeho silné vzdechy, a vzdechy německých porno herců, proložené tu a tam nějakým slovíčkem a pobídkou.

Najednou se mi vytrh, hodil mě na postel a trhal ze mě oblečení. Podprsenku mi utrh a kalhotky natrh. “Co blbneš?”, vypálila jsem na něj, ale asi nevnímal, strčil mi péro zase do pusy, hlavu do rozkroku, razantním pohybem roztáhl stehna a zase jsem ucítila jeho jazyk. Takhle jsme se lízali možná pět, možná 20 minut, fakt nevim. A pak to přišlo: “Chceš?”, zeptal se a podíval se na mne. “Budeš opatrnej, viď? Viď že budeš, miláčku, budeš?”, napůl jsem se ho ptala a napůl prosila. “Neboj se”, zamumlal a nalehl na mě. Moje sexuální vzrušení opadávalo a nastupoval tak trochu strach. “Neboj se, jen se neboj, to bude dobrý”, šeptal mi a cítila jsem jeho ztopořenýho pinďoura tlačit se do mé dírky. Byl takový teplý a velký. Pak to začalo trošku bolet a pálit. Cítila jsem jak se sune mým tělem dál a dál. Byl to hrozně divnej pocit, poprvé jsem měla v sobě kluka. Martin asi vjel do kundičky nadoraz, protože jeho tlak ustal. Chvíli jsme jenom tak leželi bez hnutí. “Dobrý?”, zeptal se mne a začal mě líbat. Kýváním hlavy jsem dala najevo, že docela jo. Začala jsem cítit, jak se ve mně začíná pohybovat a jezdit. Najednou mu penis ještě více ztvrdnul a prakticky zároveń s vytažením z pochvy začal ohromně stříkat, postříkal mi celé břicho a já si poprvé prohlídla, jak to vypadá z blízka v akci. Bylo to dost rajcovní, ale můj odpolední orgasmus jsem si nezopakovala. Pod námi jsme nalezli trošičku krve, ale to jsme dali hned druhý den do pořádku. A poté jsme se milovali ještě každý den. V pátek přijeli rodiče a hned ode dveří se ptali: “Tak co, jak jste to tu zvládli?” “Naprostá pohoda, Lucka je výborná kuchařka”, odpověděl bratranec a koukl na mě. Usmála jsem se na něj. V neděli jsme se rozloučili, on balil na svoje soustředění a já s našima do Itálie. Od té doby je naše prázdninové dobrodružství tabu. Martin je ženatý, má holčičku a vždy, když se vidíme, šibalsky se na mě směje…

Rate this post
Moje poprvé

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..