Opreny o lokty jsem lezel vedle Jarky a potesene jsem pozoroval jeji nahe a rozkosi zmalatnele telo. Na hrotech jejich tmavych nader, ale predevsim v jarku mezi nimi se leskly kapenky potu z prave prozite extaze.

Cela jeji postava vypadala nadherne vlacne a v tech gumovych holinkach, obutych na stihlych nohou, byla bajecne vzrusujici.
“Jak jsi to vlastne myslela, ze budu potrebovat sedm kuli?” ptal jsem se zvedave. “Myslim si, ze ty dve, ktere vlastnim ti budou docela postacovat.”
“No, co mne jineho zbyva, musim se spokojit i s tim malem,” prohodila a hned pokracovala. “Vis Fery, po cem touzim? Mit jednou sve telo plne semene. A to jak uvnitr, tak i po celem tele. Abych se v tom mohla doslova koupat… No a na to ty tvoje ubohe dve, bohuzel stacit nebudou.”
Rekla to s nadechem smutku ve svem hlase a prsty prohmatavala muj vlacny pytlik. Jako by doufala, ze tam najde jeste nejakou dalsi skrytou napln. Jak se ke mne pretacela, jeji pevne prsy primo slysitelne o sebe zvonily a zlakaly me k polibkum.

Mela dvorce krasne velke a hnede a na okrajich pokryte drobnou krupickou. Z nich vystupovaly male, ale nalite bradavky, jemne rozpraskane uvnitr. Znalecky jsem je potezkaval v ruce a dychtive oblizoval jazykem jejich spicky. Pak jsem prisal rty k vystouplym bradavkam a jemne je sviral zuby. Slibal jsem slane kapicky potu jak na hrotech, tak i v jarku mezi prsy a citil, ze muj ocas zacina opet pekne tvrdnout. Rukou jsem ji hladil hladke brisko a pak ji pomalu presunoval do jejiho klina. Chvili jsem si pohral s jemnymi chloupky a nakonec se moje prsty uhnizdily v jeji mokre sterbine. V kundicce to vlhce a lepkave mlaskalo. Byla krasne naplnena mym semenem, ale hlavne byla mokra od sve vlastni stavicky. Zastrcil jsem prsty do hloubky a mel jsem pocit, jako bych je mel vlozene v maznicce s olejem, ktera dlouho lezela na prudkem slunci. Zacal jsem ji cvachtavou studanku pomalu projizdet a jeji telo se pod mym drazdenim cele vzpinalo.

Zacala hluboce vzdychat a septala: “Pojd mi ho tam honem vrazit, udelame si jeste jedno cislo.”
Chtel jsem vyzkouset i jine pozice, nez jen tu zakladni, ale ona me dychtive na sebe stahla, stejne jako posledne. Rozkosnicky chnapla po mem ocasu a zkusene si ho nasmerovala na usti kundicky. Vzeprel jsem se v loktech a pozoroval jeji oblicej stazeny vasnivou chtivosti. V ten moment, kdy se nase pohledy setkaly, probehla mezi nimi jiskra vzajemneho porozumeni.

S radostnym vykrikem jsem prohnal svuj ocas mokrym pekackem a jeji vykrik mi sekundoval. Byl vyrazem jeji ciste a silne smyslnosti. Vlhka kundicka sladce a horce obklopila muj ocas a jeji zar se prenasel i na mne. Zacal jsem ji rovnomerne projizdet a jenom konec kazdeho prirazu byl rychly a hluboky. Jeji telo se vzdy vzepjalo vstric memu klinu a pokazde divoce vyjekla slasti. Delalo mne nesmirne poteseni poslouchat jeji vykrikovani a pozorovat jeji privirajici se vicka…

Cele jsem se oddal tomuto bajecnemu vyplnovani horkeho tela, kdyz jsem najednou uslysel vzdalene a zname pobafavani traktoru.

“Vasi se vraceji!” vykrikl jsem ostre a zacal se z ni, zvedat.
“Jezismarja, ted nee… nemuzes me prece nechat takhle nedodelanou!” prosebne volala a stahovala me zpatky na sebe. Ja jsem vsak nepovolil a nemilosrdne jsem z ni vytahl svuj mokry ocas ven a stoupl si. Uchopil jsem kalhoty a zacal se chvatne oblekat. Kdyz jsem vzal do ruky sve tricko, z hruzou jsem si uvedomil, ze mi ho predtim cele roztrhala. Takhle polonahy prece nemuzu predstoupit pred jeji pribuzne. Zlostne jsem ho hodil na jeji lezici telo a prosil ji, at mi proboha neco pujci.

Byl jsem uplne nervozni z jejiho klidu. Docela pomalu se zvedala ze zeme a zouvala si gumaky, aby si mohla oblect sve uzke dziny.”Delej prosim te, nebo bude pruser!” sykl jsem hnevive.
“Je cas,” rekla klidne, “jsou jeste moc daleko. Tady se to od lesa hrozne nese. Vsak se pojd podivat z okna!” “No dobre, verim ti, ale predevsim mi dej nejake tricko!”
Do pul pasu naha sla pro nej zvolna do vedlejsiho pokoje a mne uz tekly nervy. Premyslel jsem o tom, jestli si mam dat na nohy sandaly, nebo ne. Pak jsem se rozhodl, ze jako navsteva budu bez bot. Kdyz se konecne vratila a donesla bile tricko s kratkym rukavem, zjistil jsem, ze je mi ponekud male. Na mou namitku mi rekla, ze je to strycovo a ze vetsi nema. Oblekl jsem se a pripadal si jako sasek. Zdalo se mi, ze se zvuk traktoru priblizil, a tak jsem se s ni sel podivat k oknu.
Tak, jak byla polonaha, se klidne vyklanela pres parapet.
“Oblec se prosim te, nekdo te uvidi a bude z toho trapas!” napominal jsem ji, ale ona se jen smala: “Nebud nervozni Ferdacku, tady nikdo neni. A vem si me kozicky do rukou!”
“Nerikej mi Ferdacku, to uplne nesnasim! A jdi se radeji dooblekat,” rekl jsem nastvane.

Kupodivu poslechla a ja pohledem z okna opravdu zjistil, ze traktor je jeste hodne daleko. Jarka se vratila, podsunula se pode mne a prirazila se kulatou prdelkou k memu klinu.
“No tak sam vidis, ze Jaruska mela pravdu. Hned tak brzy tu nebudou. Nez prijedou do dvorka, tak me muzes jeste krasne vymrdat!” porucila si a mne obesla hruza z jeji drzosti.
A konecne se mi do toho ani nechtelo, protoze uz davno jsem vyrostl z nejakych “rychlovek”.
Zatimco jsem takhle uvazoval, mela uz kalhoty dole a tlacila se na mne holou prdelkou.
“Ty jsi se ale doopravdy zblaznila! Honem se oblec a pojd si sednout!” rekl jsem ostre.
“Tobe uz nestoji a proto si na Jarusku takovy zly… Neboj, ja ti ho nahonim… Jenom si stahni kalhoty,” rekla mazlive a pootocila ke mne hlavu.

Nechtel jsem se s ni dohadovat, a tak jsem ji radeji poslechl. Rikal jsem si v duchu at dela co umi. Prostrcila si ruku mezi stehny dozadu a prsty se presvedcovala o stavu meho muzstvi. Pochopitelne, ze pri tom desu byl hanebny.

Uchopila mi zvadly ocas prsty a zacala si jim projizdet svuj mokry zlabek. Drzel jsem ji pevne za boky a nechal vsechno na ni. Konecne jsem citil, ze si mi zacal trochu toporit a ona se ho pokousela zasunout dovnitr. Po chvili se ji to skutecne podarilo a muj polomekky ocas pomalu zajel do jeji mokre kundicky.

“Jeste si ho tam chvili podrzim, aby nevypadl a ty pomalu prirazej,” chtive sykla a jeste vic se predklonila. Uposlechl jsem jejiho prikazu a zacal ji ocasem pomalu prohanet. Ten po chvili jiz dokonale ztvrdl a ja s potesenim konstatoval, ze ji zacina poradne vyplnovat kundicku. Uz si ho nemusela dole pridrzovat a tak se nyni obema rukama oprela o parapet a ja ji vystridal na postevacku. Konecne jsme se shodli v rytmu a ja se plne soustredil na to, abych ji co nejrychleji privedl k vrcholu. Prirazel jsem a pritom kmital pres jeji stehno v jeji kundicce jako zbesily a jeji vzdechy byly cim dal hlubsi, silnejsi a hlasitejsi. Konecne se s divokym vykrikem pres ni prevalil orgasmus a muj ocas a pytlik byly doslova zaplaveny jeji mizou. Byl jsem sam se sebou spokojeny, ze se mi ji podarilo tak rychle a mocne uspokojit a zustal jsem v ni silne a hluboko zarazeny. Na ocase jsem citil svirani jeji uspokojene kundicky…

Nemyslel jsem v teto chvili uz na svoje vlastni poteseni a chtel jsem ho z ni vytahnout. Jakmile citila, ze ji muj tvrdy ocas opousti, doslova zarvala: “Ne, musis mne to udelat jeste jednou…, jeste jednou se musim odpravit…, prosim…, prosim…!”
“Neblazni, vzdyt vasi tu uz budou kazdou chvili a hned je napadne, co tady delame.”
“Tak hod pred sebe zaves! Ty budes schovany a ja se jeste vic vyklonim. A uz delej prosim te, nebo se touhou zblaznim!” porucila mi s takovou nalehavosti v hlase, ze jsem ji nemohl odmitnout. Sice mi to pripadalo ponekud morbidni, ale nemohl jsem poprit, ze jeji chtivost po mrdani byla neuveritelne drazdiva. Zakryl jsem se tedy zavesem a ztratil tim uplne prehled o tom, co se vlastne odehrava venku. Videl jsem pred sebou jenom jeji sladkou prdelku. Uchopil jsem ji jeste pevneji za boky a soustredil se jen na co nejtvrdsi mrdani.

Me boky pri kazdem prirazu ke kulate prdelce hlasite pleskaly a tvrdy ocas mokrou kundicku doslova vymetal. Slysel jsem, jak traktor vjizdi do dvora a hlucne zastavuje.Zrychlil jsem tempo prirazu na maximum a mel jsem dojem, ze pleskani nasich tel musi byt slyset i venku. Bylo to jako na byvalych sjezdech KSC. To, co pak nastalo, se mohlo klidne odehravat v nejakem blaznivem italskem filmu. Jarca se zacala bavit s pribuznymi, kteri stali dole pod oknem a ruzne na ne povolavat.

Mezi hovorem sem tam pritlumene sykla: “Delej…, rychleji…, jeste…, vraz ho hloubeji…, ano…, tak…, dobre…, jeste…, uz…, uz… b u d u .. , aaaaach…, teeed…!”

Myslela si, ze vyje pridusene, ale dole to muselo byt urcite take slyset. Pak uz na dotazy neodpovidala a podle pohybu tela jsem poznal, ze jen na neco kyve.

Najednou do mne vrazila zadkem a tise vykrikla: “Honem, uz jdou nahoru!”

Prestal jsem se o ni starat a s velkymi obtizemi jsem dostaval svuj ztoporeny ocas zpatky do kalhot. Jeste jsem se honem trochu upravil a uz se oteviraly dvere do pokoje. Jak to Jarca stihla nevim, ale zcela oblecena jim vybehla vstric jako cerstva mlada lanka. A ja jsem zustal stat kousek od okna jako solny sloup.

Rate this post
Italský film

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..