Po mnoha špatných zkušenostech se sexem v práci jsem se málem zapřísáhl, že už nikdy si nic nezačnu s kolegyněmi. Ale člověk míní a život mění. Mám kolegyni, která je na pohled výstavní děvka, ale jinak je dost velký puritán.

lilly_44986_13
Alespoň v zaměstnání nikdy s nikým nic neměla. Osud dal a začalo nás to k sobě tak nějak divně táhnout. Bránili jsme se jak mohli, nepromluvili jsme mezi sebou víc než museli, ale cítil jsem, že čekáme oba na příležitost, jak jeden druhého přeřízne. Už i ve snech jsem ždímal ty její dudy a rval svého ptáka mezi její závojíčky. Párkrát jsem se probudil jak študentík s mokrým pyžamem. A tak přišlo to, co muselo. Slavil jsem čtyřicetiny a jako vedoucí oddělení s dost slušnou pompou. Pozval jsem všechny na chatu u Berounky a to páteční odpoledne se sešla opravdu slušná
parta. Stál jsem u okna a pozoroval bavící se společnost na zahradě, když se otevřely dveře do pokoje a potichu vstoupila moje “noční můra”. Přiléhavá průsvitná blůza a lehká sukně zdůrazňovaly její tvary a já začal polykat. “Všechno nejlepší… “povídá a podává mi malinký balíček převázaný stužkou. “Je to k všestrannému použití.:. ” dodala ještě. V jejích očích to hrálo žádostí. Rychle jsem rozvázal stužku a roztrhl ozdobný papír. Uvnitř byla krabička na prstýnky a v ní malý přeložený papír. Rozvírám jej a čtu: “Chceš?” Kupodivu se trochu červená.

Pouštím krabičku i s papírkem na zem a vztahuji po ní ruku. Ani jsem se pořádně nestačil nadýchnout, když na sebe narazily naše rty. Okamžitě mi zajela jazykem mezi zuby. Její prudce se dmoucí kozy způsobily, že jsem v tu chvíli zapomněl na návštěvníky na zahradě. Prostě zákon gumy. Ta se natahuje tak dlouho, až praskne. Bleskově jsem z ní začal svlékat halenku, zatímco ona mi stahovala košili přes ramena. Vzala si krajkovou podprsenku s předním zapínáním a tak netrvalo ani vteřinu a její prsa se mi vyvalila do dlaní. Vzápětí jsem zabořil rty do jedné z těch koz a začal se popásat na její tmavé bradavce stojící jak malý zvoneček. Nevím jak, ale bleskově jsme leželi na koberci. Zatímco si tiskla moji hlavu na své dudy, stahoval jsem z ní jednou rukou sukni zároveň s kalhotkami. Potom jsem rychle shodil i já zbytky svých šatů a znovu k ní přilehl. Přitiskla se svým klínem do mého a já ucítil horkost vycházející mezi jejími stehny. Penis mi bouřil proti jejímu pahorku a dožadoval se svého potěšení. Začal jsem ji líbat do otevřených úst’a ruka mi zajela na její . podbřišek. Pročísl jsem prsty její chloupky a spustil se dlaní k její rozpálené kundě. Zareagovala a roztáhla doširoka svá bílá stehna. Rozevřel jsem prsty její závojíčky a nahmatal zduřelý poštěváček. Zavzdychala. “Počkej… “řekl jsem a převrátil se ústy do jejího klína. Když jsem jazykem zajel do její píči, ucítil jsem prsty na svém penisu. Vzala do dlaní můj naběhlý pytel a dechem jej začala zahřívat. Myslel jsem, že se zblázním a jazykem jsem projížděl její chlopničky a temný otvor mezi nimi. Držela mne za koule a můj klacek si začala sunout mezi rty.

Přitlačil jsem a začal ji šoustat do pusy. Opatrně mi strčila prst do zadku a jazykem dráždila žalud naběhlý krví k prasknutí. Zastrčil jsem jí tři prsty do kundy a lízaje její poštěvák, začal jsem ji prcat rukou. Pokojem se neslo naše tiché sténání. Směs mých slin a jejího sekretu mi stékala po prstech k její druhé dírce. Mám slušnou výdrž a tak jsem jí nechal honit mi klacek jak chce a plně se věnoval jejímu dráždění. Když jsem viděl jak teče, vystřídal můj jazyk prsty, kterými jsem začal roztahovat její kakaovou pevnůstku. Pronikl jsem dovnitř nejprve jedním, potom i druhým prstem a začal ji šoustat i tady. V tu chvíli se poprvé udělala. Doslova mi vytekla do obličeje, zatímco mi její zuby drtily penis k zbláznění. Vytrhl jsem se z toho bolestivého sevření a opustil i obě její dírky.

Klekl jsem si před ni a zvedl její klín proti svému utahováku. Doslova jsem se třásl na okamžik, kdy ho vrazím do její kundy. Špičkou žaludu jsem ještě několikrát přejel po jejím poštěváčku a potom jsem začal pomalu zasouvat svůj hnědý penis mezi její bílá stehna. Chtěl jsem si ten okamžik co nejvíc vychutnat, ale její dlouhý sten mne vyvedl z rovnováhy. Prudce jsem vrazil svých dvacet centimetrů do její mušle. Pokojem se rozezněl výkřik slasti. Cítil jsem pevné sevření její svatyně na mém penisu, viděl jsem před sebou světlé ochlupení rámující její píču a začal jsem do ní tvrdě a nesmlouvavě narážet. Byla to šílená jízda. Vzepjala se do mostu, aby mi umožnila co nejhlubší proniknutí a tak jsem si ji jen jednou rukou přidržoval pod zadkem a druhou mohl hníst její vzdouvající se prsy naběhlé námahou a vzrušením. Stále rychleji jsem útočil na její dělohu. Začala téměř nepřetržitě volat a křičet a její píča přirážela na mé kladivo jako zběsilá. Už jsem to nemohl vydržet. Chytil jsem ji oběma rukama za boky a rukama ji narážel na sebe, abych se co nejrychleji udělal. V klacku mi několikrát zacukalo a vzápětí jsem do ní prudce vystříkl své semeno. Znovu vykřikla rozkoší a já do ní několika tahy vypustil vše, co jsem si pro tuto chvíli několik týdnů šetřil. Zůstal jsem klečet a nechal penis zabořený v její svatyni. Vzrušeně jsem oddychoval námahou.

Visela mi v rukou a jenom těžce dýchala. Tvář měla zčervenalou prožitým vzrušením a na čele se jí perlily kapičky potu. Byl jsem dost unavený, ale čurák mi ani moc nezvadl. Snad se těšil na další číslo. Vyjel jsem z ní a položil ji na koberec. “Ještě chvíli tam bud… ” prosebně se ozvala. Její stehna byla pode mnou doširoka rozevřená a tak lehaje si na její pevné tělo, znovu jsem do ní zarazil svůj pyj. Kousla se do rtů a v podbřišku jí zacukalo. Začala se tiše smát. “Děje se něco?” zeptal jsem se. “Tak tohle byl nejrychlejší orgasmus, co jsem kdy měla.:. teď, když jsi do mne zajel. Asi jsem pěkně rozdělaná… “vysvětlovala. “No, jezdíš hezky, ty dárečku… “pošťuchoval jsem ji. “Doufám, že si to ještě zkusíme i jinak. Mám tu docela pěkné pohodlí… “lákal jsem ji k dalším hrátkám. “Když jsem se ti dávala jako dárek, tak to přece nebyla půjčka na chvilku, né. . ” odpověděla naoko rozdurděně, ale v očích jí svítilo ještě hezkých pár čísel. Ale co s nimi… “kývl jsem hlavou směrem k zahradě.” “Ty nech být. Zabaví se sami, jsou spokojeni, když se můžou zadarmo. napít a najíst. A pak se vytratí, abys po nich náhodou nechtěl uklízet… “řekla trochu jedovatě. Zvedli jsme se, šli do podkroví a zamkli za sebou. Oba jsme se osprchovali a potom nás uvítalo široké letiště. Všimla si několika vibrátorů, které jsem tu měl spíš pro legraci než k použití. Vybrala si jeden z nich, pěkně velký a řekla: “Chtěla bych, abys mne naplnil z obou stran. Ale tímhle zepředu… nevadí?” Místo odpovědi jsem ji převalil na letiště a začal pusou vlhčit její svatyni. Jazykem jsem zajížděl mezi
závojíčky a prsty natíral její konečník vytékající směsí slin a sekretu.

Jemně mi přetahovala předkožku, jen tak, abych byl v plné síle pro její pozadí. Když jsem dostatečně promazal její menší otvůrek, obrátil jsem ji na kolena. Poslušně na mne vystrčila prdelku a čekala. Celá se chvěla žádostí. Roztáhl jsem její kakaovou dírku a začal se žaludem cpát dovnitř. Mohutný prd mi vyšel vstříc z jejích střev: “Čuně… “řekl jsem nahněvaně a zarazil jí ho dovnitř jak to šlo “Áááá… “ozvalo se pode mnou. Zajížděl jsem stále hlouběji do jejího zadku a sledoval napínající se svěrač kolem mého klacku. Zrychlil jsem tempo a pronikal penisem kam to šlo. “Ach… ach… ahhů… “ozývalo se z jejích rtů při každém přiražení. Vzal jsem do ruky vibrátor a druhou rukou ji trochu přizvedl k sobě. Pochopila a dala si ruce za hlavu, aby mne mohla chytit kolem krku. Nasadil jsem hlavičku těšitele k jejímu poštěváčku a zapnul jej naplno. Zařičela. Začal jsem růžolína cpát do její mušle. Pustila se mne a opět zaujala postoj v kleče a na loktech. Nacpal jsem jí ho do kundy naplno a cítil jsem jeho vibrace na svém penisu tak, že mne to vzrušilo na nejvyšší mez. Sevřel jsem druhý konec vibrátoru mezi stehny a začal ji mrdat svým i umělým klackem najednou. Křičela rozkoší a narážela naplno zadkem do mého klína.

Netrvalo dlouho a cítil jsem jak mám od ní opět mokrá stehna. Nechal jsem uměláka hluboko v její píče a několika prudkými tahy se rovněž udělal. Moje semeno plnilo její vnitřnosti a já vychutnával ten pěkný narozeninový dárek. Měla pravdu. Návštěvníci se postupně vytratili a tak sem mohl po celý víkend vychutnávat svůj dárek k všestrannému použití.

4.6/5 - (5 votes)
Anální rozkoše
Štítky:                            

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..