Byl pátek, něco před osmou večer, když mne paní B: vyzvedla u Continentalu. Nasedl jsem do jejího Volva a vyrazili jsme na přehradu. Vzadu seděla krásná blondýnka asi dvacetiletá, a když jsem se k ní otočil; mile se na mne usmála. “Tony – Darina,” představila nás paní B. “Budete spolu vystupovat v jednom programu. Podrobnosti vám sdělím na místě.”
015
Řídila bravurně a netrvalo dlouho, byli jsme na místě. Zastavila před procovskou chatou, byla to tedy spíš vilka než chata a vedla nás dovnitř. Na parkovišti stálo několik aut zahraničních značek. Když jsme procházeli chodbou ozývala se z haly v přízemí hudba a divoké ženské výkřiky.”Program už je rozjetý, tak si musíme pospíšit,” pronesla chvatně paní B. a vedla nás na patro.

“Tady bude pánská odpočívárna a šatna v jednom. Dámská je naproti. Představení se koná dole v hale, kterou jsme procházeli. Alkohol je v lednici, ale moc nepijte. Už jste někdy něco hrál; Tony?” obrátila se na mne.
“Jenom broučky v mateřské škole,” odpověděl jsem se smíchem.
“No, to nevadí, Darina to s vámi nacvičí. Je už skoro profesionálka.”
“Nacvičí co?!” ptal jsem se zděšeně.
“No přeci tu scénku… Ach, promiňte, já jsem vám to zapomněla říci. Vzhledem k vaší malé postavě budete hrát školáka a Darina bude vaše učitelka. Podrobnosti si domluvíte spolu a já se ještě za vámi zastavím. Tady máte kostýmy. Otevřela velkou skříň, kde visela spousta různého oblečení. Vybrala z nich krátké, modré, sametové kalhoty s kšandami, pak tričko s námořnickým límcem a hodila to na postel.
“Bílé podkolenky a trenýrky jsou v šuplíku a boty si necháte své. Tak se secvičte a já ještě přijdu.”
Práskly dveře a já se tázavě podíval na svou partnerku. Byl o dobrých deset čísel vyšší než já, skutečně moc hezká a tričko jí doslova nadouvaly velké nahé kozy. Ačkoli bylo teplo, tak se bradavky látkou div neprořezaly ven.
“Tak su z toho úplné trotl,” spustil jsem hantecem. Nevím, esli sem tuto hoknu měl brát?”
“Neboj, nějak to zvládneme a nehrej si na plotňáka, když si z lontu. Tady se to nenosí. Všechno vysoká úroveň. Víš Tony, co to znamená VIP?”
“Nejsu žádné pako, Darino. Su ve třetím járu, tedy studuji na …ké fakultě, ale s divadlem jsem nikdy neměl nic do činění. Tedy, kromě recitování klasiků v češtině. Jo a jmenuji se Vojta.”
“Hanka,” usmála se Darina a dala mi pusu. “Já jsem zase přerušila ve druháku JAMU a teď se živím jako fotomodelka… No a tak různě… Asi jako ty. Jo, a tady budeme výhradně používat naše umělecká jména.”
“No počkej, já jsem úplný nováček a vůbec nevím co tahle práce obnáší.”
Zasmála se.
“O to to bude zajímavější. Podívej, nechej to na mně a jenom mi budeš sekundovat. Vypadáš inteligentně, tak se lehce chytíš. Já se jdu už také připravovat a paní B. nás dá pak dohromady.”
Chtělo to pořádného panáka. V lednici byl výběr jak v hotelu. Zkusil jsem Jeníka chodce, jak svého času říkával Jan Werich. Nechutnal špatně. Ale tuzemák to nebyl. Svlékl jsem se donaha, ještě jednou si pořádně umyl péro a polil se Denimem, který byl připravený na galérce. Oblékl jsem si kostým a šel se podívat do zrcadla. Vykoukl na mne úplný debil. Je fakt, že jsem vypadal jako třeťák. Tedy, až na mé svalnaté nohy a velkou bouli v těsných krátkých kalhotách. Musel jsem si ptáka pořádně upravit, aby mi nevylézal z nohavic ven. Vedle jsem slyšel nějaké mužské hlasy a zvědavost mi nedala, abych se tam nepodíval. Dveře byly otevřené a na posteli seděli dva mladí muži. Jeden úplně nahý a druhý oblečený jako římský voják. Pod krátkou suknicí se mu kýval poloztopořený ocas.

Když mě spatřili ve dveřích, rozesmáli se a pozvali mne dovnitř.

“Nováček, co?” řekl ten nahý muž. “Je to zasraná práce. Podívej se, jak mne ta stará baba pokousala. Nejraději bych ji nakopal prdel!” hučel a ukazoval mi červený flek na břiše. “Ještě,. že jsem jí strhl hubu, jinak by mi ho snad ukousla. Chvála bohu, že je pauza. Dáš si loka?” Vzal jsem podávanou flašku a pořádně se napil. “Kolik jich je tam?” ptal jsem se zvědavě.
“Dneska čtyři, ale musely být za mlada pořádné mrdny, protože jsou jak urvané z řetězu. Dej si na ně bacha a normálně se braň. Klidně jim dej přes prdel, nebo je chytni pořádně za kozy. Stejně se jim trochu brutality líbí.”

Než jsem se stačil dozvědět víc, už tu byla paní B. “Hledám tě Tony! No vidím, že už jsi připravený. Ukaž, sluší ti to! Hotový žáček. Stavíme se pro Darinu a začneme. Jste už domluveni?” Němě jsem přikývl a řekl, že si musím ještě odskočit.
“Nezapomeň se umýt! Budu u Dariny.” Nepotřeboval jsem ani její rady, ani si odskočit, jako jsem potřeboval pořádného panáka. Trochu mě uklidnil a na chodbě už na mne čekala Paní B. s Darinou. Strašně se změnila. Světlé vlasy svázané do drdolu, na očích brýle a oblečená v upnutou bílou halenku a černou sukni. Hotová katechetka. Sešli jsme dolů a vešli do haly. V krbu praskal oheň, spousta křesel a taburetů, několik pohovek a stolků a uprostřed pod ostře svítícím lustrem velký stůl a židle. Před stolem seděly v křesílkách čtyři dámy, asi kolem padesátky se sklínkami v rukou a živě se bavily. Bylo vidět, že už mají něco popito. Ztichly a paní B. se ujala slova.
“Milé dámy, představuji vám nového žáčka naší školy Tonyho a jeho učitelku Darinu. Je ještě nesmělý, tak na něj buďte hodné.”
Dámy si mne zvědavě prohlížely a zvláště pak bouli v kalhotách.
“Tak nám ho chlapečku ukaž! Nebo ho máš jenom na čurání! Pochlub se!” pokřikovaly jedna přes druhou , až je paní B. musela krotit.
“Ale dámy, na všechno dojde, nejdřív se musí Tony něčemu naučit ve škole.”
Posadil jsem se na židli a Darina si sedla na stůl. Přehodila si nohu přes nohu a uchopila dlouhé ukazovátko.

“Tak Tony, teď máme hodinu biologie. Jestlipak víš, v čem se liší ženy od mužů? Odpověz!”
“Ano prosím. Ženy nosí sukně a muži sukně nenosí.”
“Hlupáku, nic nevíš. Neučil jsi se. Nastav ruku!” Švihla mne přes ní ukazovátkem, až jsem bolestí zasyčel.
“Ještě jsi nikdy neviděl maminku svlečenou? Nevíš, co má schované pod blůzkou?”
“Vím, paní učitelko. Srdce!”
“Ty jsi opravdu hloupý chlapec. Než ti to prozradím, musím tě opět ztrestat za tvou nevědomost.”
“Au, Au, prosím vysvětlete mi to. Já to opravdu nevím.”
Stáhla mi kšandy a svlékla námořnické tričko a sama si rozepjala bílou halenku a přetáhla ji přes hlavu. Objevily se její krásné kozy, kterých jsem si již všiml při příjezdu. Velké, od pohledu pevné, s malými aureolami, ale bradavky se tyčily jako kousky tužky. Sedící dámy při spatření takového krásného párku koziček obdivně zahučely. Byl jsem jimi také okouzlen a cítil, že se můj ocas dole začíná probouzet.”Sáhni si na svá prsa a teď na moje. Vidíš ten obrovský rozdíl?”
Vzal jsem obě polokoule do dlaní a začal je jemně líbat. Darina přivírala slastí oči a hladila mne po vlasech. “A paní učitelko, proč si to chlapci při čůrání drží v rukou a dívky si nic v rukou nemusí držet? To umí čůrat lepší než kluci?” zeptal jsem se, když jsem poněkud oddálil ty od jejích bradavek.
“Protože nemáme žádného čuráčka, ty oslíku! Svlékni si kalhoty a pojď blíž. Já ti ten rozdíl ukážu.” Stáhla si sukni a pak úplně miniaturní rudé kalhotky a objevila se její jemně porostlá, světlá kundička. Můj ocas se už docela postavil, a když jsem s obtížemi stahoval kraťasy dolů, vystřelil z trenýrek jako šíp. Jeho rudá hlava mně hlasitě pleskla o břicho. Chvíli ticha vystřídaly ženské výkřiky.”To je božský ocas! Ten musím vyzkoušet! Tím by mohl i zabíjet!” Zkuste, učitelko, jestli je opravdu tak tvrdý jak vypadá! Ten by pasoval akorát pro mou kundu! Darina stála přede mnou a s vyvalenýma očima na něj upřeně zírala.
“Něco takového jsem ještě neviděla,” procedila potichu, ale hned se znovu dostala do role učitelky.
“Tedy Tony, takového čuráčka opravdu školáci nemívají… Alespoň ne tak velkého.”
Vzala ho do ruky a s obdivem vyhrkla: “Obyčejně se jim schovají jejich ptáčci v dlani, ale tohle je spíš školní pomůcka pro kabinet dějepisu. Husitský palcát Jana Žižky.”
Začala jím mávat tak divoce, až mne to začalo trochu bolet. Dámy však byly nadšené. Ozvaly se výkřiky. “Pojď nás tím zbít! Uhoď mne tím přes hlavu. Mně můžeš i na zadek, nebo na prsa!”
Ale já jsem se začal bránit a nechtěl jsem vypadnout z role.
“Au, paní učitelko, to bolí! A ukažte mi čím čůráte.“ Darina se posadila na stůl, roztáhla široce nohy a před mýma očima se rozevírala nádherná kundička s malými rudými pysky.
Vložil jsem tam ruku, vyzkoušel její horkou vlhkost a začal prsty dráždit poštěváček. Slastí přivřela oči, ale já jsem nevěděl co dál. Jestli k programu patří, abych ji přede všemi vymrdal, nebo jenom lízal a hrál si s ní… Z přemýšlení mne vytrhl její výkřik.
“Ty jeden sprosťáku, ty malý ďáble. Co si to dovoluješ k paní učitelce, to už přesahuje všechny meze. Musím tě zase zpráskat!”
Odstrčila mne od sebe a seskočila dolů ze stolu. Posadila se na židli, přehnula mne přes kolena a začala docela surově řezat ukazovátkem přes zadek. Ocas se mi zarýval mezi její rozevřená stehna. Za normálních okolností by mě to vzrušovalo, ale teď převyšovala bolest. Začal jsem při každé ráně kňučet, ale ona nepřestávala. Nakonec zakročila paní B.”To už by stačilo, paní učitelko, už je potrestaný dost. Pojďte, milé dámy, pojďte ho utěšit a zmírnit jeho bolest.”

Než jsem se stačil vzpamatovat, byl jsem zvednut a vlečen ke stolu. Tam mne nejdřív líbaly na můj zbolavělý zadek a nakonec otočily na záda a věnovaly se mému ocasu. Celá čtveřice postarších dam se chovala jako dračice. Ocasem mi začaly divoce cloumat. Stahovaly předkožku až k prasknutí. Líbaly ho, předávaly si ho jako štafetový kolík a hlasitě si vzájemně sdělovaly své pocity.
Jedna si sundala zlatý řetízek z krku a začala ho omotávat kolem celého dříku. Utahovala ho tak silně; že mi ocas začal celý modrat. Jiná se ho mermomocí snažila ohýbat takovou silou, že jsem myslel, že mi ho zlomí. Další mi žalud pomalovávala rtěnkou a pak ho divoce líbala. Čtvrtá si vytáhla z vlasů pinzetku a kulatý konec mi začala zastrkávat do močové trubice. To už jsem nevydržel. Zvedl jsem se, hrubě ji uchopil za vlasy a políčkoval ji. Kupodivu neprotestovala. Pak jedna z dam s výkřikem, že teď je na řadě ona, se začala svlékat. Stáhla si halenku, sukni i kalhotky a přes svoji tloušťku, svižně vylezla za mnou na stůl. Stoupla si nade mne a prsty si rozevřela černou kundu. Připomněla mi propast Macochu, kde jsem byl na výletě se školou. Stejně velká a strašně hluboká. Nasedla na mne a ocas omotaný tenkým řetízkem si zasunula s divokým výkřikem do sebe.I když ho mám jako kládu a ze zkušeností vím, jak těžko se do dívek dostávám, zapadl tam jako malé štamprle rumu do piva.

Zavrtěla mohutnou prdelí a narazila se až na konec. Hrábla si rukou do bílé podprsenky a vztáhla z ní nahoru nejdříve jeden a pak druhý cecek. Visely jí dolů jako dva dvou a půl kilové pecny chleba a nepomohlo ani, že byly ze spodu trochu podpírány. Předklonila se nade mne a přiložila mi je k obličeji. “Líbej mi je a mačkej, co můžeš. Rozdrť je v rukách. Mám to moc ráda, když to bolí. a já tě zatím umrdám! Zničím tě svou kundou! Uvidíš, žes něco takového ještě neprožil…!”

Začala se divoce narážet na můj mohutný ocas a omotaný řetízek bud vůbec nevnímala, nebo ji to ještě víc dráždilo. Začal jsem se pod těmi obrovskými, měkkými cecky úplně dusit. Zalily mi celý obličej. Dal jsem na její radu a začal je drtit v prstech, pohazovat si s nimi, kousal do nich vší silou a ona jen řvala nadšením. Zapomněl jsem na to, že mrdám přezrálou padesátnici. Její kunda byla nádherně měkká a vláčná. Tekla tak, jak jsem to ještě u žádné dívky nezažil. Její výkřiky byly čím dál tím vulgárnější, ale jí i ostatním dámám se to líbilo. Ohmatávaly nás oba dva a jejich slovník byl stejně peprný. Najednou nahých koz bylo kolem mne plno a já nevěděl, co dřív s rukama. Mé tělo bylo jako ve mlýnici. Velký zadek mé partnerky pohazoval mým ocasem v kundě jako tloukem v hmoždíři. Najednou jsem cítil, že stříkám a semeno proudilo do mokré kundy v mocných dávkách. Křičet jsem nemohl, protože mi její dlouhý a mohutný cecek zacpával ústa, a tak jsem do něj alespoň zatínal zuby. Došlo u ní k orgasmu vzápětí po mně a teprve teď jsem cítil stahy její kundy na svém ocase. Do klína se mi snad vylil kýbl teplé tekutiny. Nalehla na mne tak prudce, že jsem musel její kozy odhodit stranou a začala mne líbat.
“Tak jsem si ještě nikdy nezamrdala. Bylo to božské! Teprve teď jsem pro sebe našla ten pravý ocas!
Proti tobě jsou ostatní jako stébla trávy. Jsi nádherný, Tony! Budu sem chodit jen za tebou! A ten řetízek si nechej na památku,” šeptala mi do ucha a nakonec i já jsem byl spokojený. Slezla ze mne a já spatřil, že řetízek zůstal omotaný až úplně dole u pytlíku. Chlupy i pytel jsem měl mokrý tak, jako bych vylezl z rybníka. Dámy stály kolem a s účastí sledovaly můj lesklý, povadající ocas. Měl jsem obavy, že budu muset hned pokračovat dál, ale paní B. prohlásila: “Tak pro dnešek se dámy rozloučíme s milým žáčkem Tonym a po chvíli budou pro vás připraveni další mladí hřebci. Nebojte, ještě si užijete.” Sebrala ze země rozházené kousky oblečení a vedla mne nahoru do pokoje.” Byl jste skvělý, opravdu výborný,” volala nadšeně a dávala mi rukou tisícovku a pak přidala ještě pět set. “Zítra můžete pokračovat. A pokud těch čísel uděláte víc, bude i odměna větší. Zatím můžete popíjet, pustit si video a později vás odvezu. V ledničce máte i studenou kuchyni.”

S úlevou jsem se posadil na postel a v ruce radostně svíral peníze. Má finanční krize se tím vyřešila…

4.2/5 - (8 votes)
Divadelní představení
Štítky:        

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..