Má bývalá přítalkyně měřila pouze 160 cm! Říkal jsem jí Jo (čte se to žo). Škádlilo ji, že to vlastně znamená ANO a bylo to naše malé tajemství. Možná ještě o to více, že byla vychovávána v katolické rodině.

Snad právě proto byla zpočátku trochu upejpavá, již po několikáté schůzce jsem ji však právem škádlíval "Ty můj mrňavý ďáblíčku!”. S její výškou jsem se vyrovnal celkem snadno pomohla mi hlavně stolička, která původně sloužila k tomu abych mohl dosáhnout na horní poličky ve špajzo-rohu. Hodila se však jen na něco (byla málo široká), proto si Jo koupila boty s vysokým kramflkem i podrážkou. Byli ale nižší než stolička a tak jsem musel odříznout nohy u stolu, což bylo samo o sobě velké dobrodružství neboť jsme měli dva stoly přiražené k sobě do T a musel jsem upravit oba. Trvalo to celý den. Dodnes si na to vzpomenu když vidím tu slavnou grotesku se stolem. Myslím že je od L a H. Ale musím podotknout, že i přes své přísně katolické vychování si našla cestu jak mi říct “Na co má chuť” s pomocí oblečení. Sám si myslím, že mazlení či milování má mnoho společného smlsáním. Jeden k potěšení druhého něco ukuje a pak mu to dá smlsnout či si na tom pochutnají společně. Naše recepty:

Kraťoučká minisukně – čelem na stojáka na stoličce s její jednou nohou zaklesnutou za můj zadeček. Kraťoučké šatičky shlubokým výstřihem vzadu – zezadu na stojáka, kdy měla ruce vzhůru a já ji připlácl na zeď a za zuřivého přirážení jejího zadečku ji hladil po ramennou a líbal či šimral vousy na krku. A vytrvale hladil po vlasech, což měla to moc ráda!

Dlouhá sukně a vysoké boty – vykasat ji pomalu tu sukýnku s hlazením nohou, pak ji hbitě přehnout přes stůl kde se opřela o lokty, něžně ji poplácat po zadečku, prudce do ní zezadu vniknout a poplácáváním jejích plných ňader do rytmu vní vyburcovat divoké přirážení. Když jsme byli dostatečně vzrušeni přešli jsem na "mlsání” – něžné přirážení při kterém jsem ji uchopil za hýždě a donutil její zadečkem rejdit do rytmu, který se zrychloval až do divokého rejdění. (Což přávě ta stolička nevydržela a začala strašně vrzat!)

Vyčesané vlasy do drdolu a klipsy místo normálních náušnic – chtěla, abych ji nejdříve dlouze líbal a přitom ji hladil po krku a hrál si s jejími ušními lalůčky. Její tělo se postupně zalévá blahem a tak moje ruce sjedou až k zadečku a prudce ji obejmu. Není nad dlouhé vášnivé polibky.

Kotníčkový řetízek a dlouhá sukně – dnes hochu nebude mít tvůj jazýček pokoje dokud mi nevyrejdíš nejhezčí orgasmus mého života (Dělám to strašně rád!!! Přímo to zbožnuji!) Hezky roztáhni moje nožky a začni mně líbat na levém koleně pak své polibky pomalu nasměruj k mému klínu, jednou jej olízni či spíše pročísni mi ji celou jazykem a pak pokračuj pomalu ke druhému koleni. A zpátky s dvěma pročísnutími a trocu rychleji 3 a rychleji 4 až mi budeš jen úžasně v ní rejdit.

Rozpuštěné vlasy a volná noční košilka – s velkou chutí si dnes zarajtuji na koníčka a ty budeš bez přestání hladit můj zadeček, ňadra, stehna a nakonec si mně přitáhneš, dlouze mně políbíš a mocně mně k sobě přitiskneš.

Župan a nic – dělej si co chceš. Jsem celá celičká tvoje!!! Poruč si! (Co? Ha!!! To je moje tajemství!)

Vyšponované tričko – Dnes se budeš pouze mazlit s ňadry! Mnout, nadhazovat, líbat, sát, kousat, brnkat na bradavky a šimrat vousy. (Rád snimi hraji a ještě, že mají ženy měsíčky!)

Šortky – dnes si budeme hrát na Pejsky. Po důkladném pomazlení mi šortky stáhneš do kolen a pak něžně zezadu pomiluješ. Až zrychlíš stisknu prudce stehna k sobě a dovedu nás oba v mžiku do ráje.

Tričko svelkou dírou na bříšku – budeš líbat celé tělo dokud na něm bude byť i to sebemenší nepolíbené místečko a pak možná dostaneš odměnu.

Tenoučká košilka – budeme se lísat celím tělem dokud ho nepustím do mojí vlhké dírky.

Velmi kraťoučká pružná froté sukně a polštářek – polož mně na postel pod hýždě polštářek a roztáhni do široka nohy a zajížděj co nejhlouběji. Dnes ho chci cítit co nejhlouběji – přímo až v krku.

Řvavá rtěnka a čerstvě ušlehaná šlehačka – chci si dlouze hrát s tvým
instrumentem lásky dokud bude v pozoru!

Vypasovaný komplet – milý hochu vzdáš se mi na posteli a já tě budu dlouze škádlit.

Uzoučké kalhotky, vysoké boty a vrukou má punčochy – posadí si mně na židli ruce sváže za zády a mé nohy knohám. Pak si na mně sedne čelem a tře o sebe naše bříška. Já škádlím jazýčkem její ňadra, a když je vlhká přesedne si, obrátí se ke mně zády a s gustem se nasedne nabodne. S gustem se na něj nabodne a sama se vášnivě hladí po celém těle. Z mého pohledu to vypadá jako by ji někdo cizí hladil což mně rajcuje. Nakonec jednou rudkou hladí v klíně mně a druhou sebe.

Silonky a tenoučká košilka – hezky si klekneš, já na tebe nasednu, ty mně při tom budeš hladit po celém těle a až se zakloním pomazlíš se zmými ňadry. Budu mít slastný dojem že mně hladí víc chlapů.

Pro něco mně pošle – hochu vypadni, já se zatím svléknu, lehnu si do postele na bok a až přijdeš začneš mně hladit po celém a přemlouvat jej k milování. Dnes zažijeme nejdelší a nejsladší milování.

Kalhoty, fádní košile a brýle – dokaž že jsi chlap – sveď mně a hezky Ted hned!!! Nesmíš se opakovat!

Minisukně, průsvitné tričko a bez kalhotek – chci ho tam hned a bez předehry. Buď vášnivě neurvalý.

Rate this post
Jo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..