Od koho jiného by si měl člověk vzít pár rad než od zkušené lesbičky, která se ve fenoménu zvaném cunnilingus určitě velmi dobře vyzná. “Když jsem to zkoušela úplně poprvé, trochu mě to rozhodilo.

Holka, s kterou jsem vlezla do postele, měla velkýho bobra. Klidně by se do něj schoval malý jorkšírský teriér. A co bylo ještě horší, všechno se mi zdálo takové povislé. Snažila jsem se chovat, jako by mi to vůbec nevadilo, byla to přece jenom moje premiéra lesbické lásky, ale stejně jsem si pak dlouho myslela, že lízat jiné holce… je stejné jako se líbat s umírajícím medvídětem.

Nakonec jsem však tomu přišla na chuť a dnes již vím, že není nic krásnějšího a zároveň vlastně i jednoduššího. Protože ať se to nám lesbičkám a vám mužům líbí nebo ne ten, kdo je takový srab, aby svoji partnerku nechtěl uspokojit přímo tam dole, ten si sex s ní prostě nezaslouží. Tečka. Podle mých zkušeností je dnes cunnilingus stále dost zanedbávanou technikou, a ti kdo ho ještě nikdy nevyzkoušeli, rozhodně o hodně přicházejí. Nevíte, jak na to? Mám pro vás malé devatero.”

Krok č. 1: Umyjte si ji

Uvelebte se se svou přítelkyní ve sprše nebo ve vaně a dopřejte si příjemnou hygienickou hodinku. Už v koupelně můžete začít s malou předehrou, do které zapojíte jazyk i prsty. Vše, co by vás od cunnilingu mohlo odrazovat, se díky provoněné vodě ztratí.

Krok č. 2: Zapomeňte na všechno

Většina mužů nezvládá správnou techniku lízání, jsou příliš rychlí a moc tlačí na pilu. Nemyslete si, že to ženy nebolí! Začněte jen s opatrným a jemným lízáním, musíte ji přece nejdříve pořádně rozehřát. Což také znamená, že pro začátek vynecháte klitoris. Muži mají tendenci se na něj vrhnout a hrát si s ním třeba celou noc, jako kdyby dostali zlatou medaili za jeho nalezení. Prostě pomalý rozjezd je základ každého dobrého sexu.

Krok č. 3: Zkoumejte ji

Je to individuální problém mnoha lidí. Každý to rád v trochu jiné poloze, což platí dvojnásob pro dosažení orgasmu. Já osobně musím napnout nohy, jinak můj orgasmus za nic nestojí. Spoustu věcí poznáte sám přímo při sexu, na další se své partnerky klidně zeptejte, ráda vás poučí.

Krok č. 4: Naučte se nové triky

Pokud jen vystrkujete jazyk a hýbete jím ze strany na stranu, nic moc jste toho zřejmě za celá ta léta nepochytili. Podle mých zkušeností mají ženy rády následující čtyři věci:

a) plochý, rovný jazyk

Vystrčte jazyk a “napněte” jej tak, aby vyčuhoval z úst jako pevný kolík. Partnerce jemně olizujte stydké pysky a hýbejte přitom pouze hlavou, jako byste někomu souhlasně přikyvovali. Můžete i lízat, ale jazykem postaveným naplocho.

b) měkký jazyk

Uvolněte své rty a čelisti. Pak jí rty jemně přisajte na pulinku a svůj jazyk nechte jakoby bezvládně spadnout mezi její nažhavené stydké pysky. Místo lízání jazykem jen tak jemně pohybujte všemi směry, jako kdyby to byl starý tlustý had.

c) vlhké rty

Svými vlhkými rty obejměte její stydké pysky a spodním rtem se pokuste dostat dovnitř. Všechno dělejte pomalu. Čím pomalejší přitom budete, tím více to vaše partnerka procítí.

d) jemné sání

Pokud jste se dostali až takhle daleko, můžete se opatrně pustit do jejího klitorisu. Začněte s jemným sáním, ale nezapomínejte ani na jeho okolí. Později můžete přidat i tahání a jemné okusování, ale ne každé ženě se to bude líbit. Pokud začne dávat nohy k sobě a odtahovat se, raději s tím přestaňte.

Krok č. 5: Zapojte svou fantazii

Ženy jsou velmi citlivé a intuitivní bytosti, zejména pokud jde o sex. Vycítí-li při styku, že jste podráždění, unavení, znudění nebo otrávení, přestane je to bavit. Vyhněte se tedy myšlenkám typu “proboha, už jsem tam dole aspoň hodinu a ona pořád nic” nebo “sakra, tady to vypadá, jako kdyby jí vyholili tupou kosou” a snažte se tedy co nejvíce používat při sexu svou fantazii. Nezáleží příliš na tom, co si budete konkrétně představovat, jde hlavně o to, abyste si užíval. Jen tak si to užije i vaše přítelkyně.

Krok č. 6: Jazykem do hloubky

Některé ženy tuhle techniku přímo zbožňují. Ale jiné ji zase z duše nenávidí. Nezbude vám nic jiného, než se partnerky zeptat. V každém případě, i když ji bude penetrace jazykem bavit, začněte s tím, až bude pořádně rozehřátá a nikdy to nedělejte příliš dlouho.

Krok č. 7: Pomozte si prsty

Při provádění orálních technik zapojte i své dovedné prsty. Ale raději s nimi nedělejte stejný pohyb jako s jazykem. Opět byste neměl zapomínat na to, že čím pomaleji, tím lépe. Stačí, když budete vnímat její reakce, které vám dají najevo, co máte v danou chvíli dělat.

Krok č. 8: Udělejte ji

Existují dva základní triky, jak ženu přivést k omračujícímu orgasmu. Nejdříve musíte najít to správné místo na klitorisu nebo blízko něj, které ji nejvíce dráždí, a pak udržovat správný rytmus se zvyšující se rychlostí. Druhý trik spočívá ve správném načasování. Pohyb udržujte stále v pomalém tempu, ačkoli vám dává sama najevo, že to už dál nevydrží. Čekejte až do posledního možného okamžiku a pak začněte neznatelně zrychlovat. Pamatujte na to, že zrychlit můžete vždy, ale prudce zpomalit je těžší. Všechno byste tím mohli pokazit.

Krok č. 9: Postkoitální hrátky

Až jí úlevou spadne hlava dozadu a vzrušené vzdechy přestanou být intenzivní, má vaše partnerka orgasmus za sebou. Nechte ji, ať si ještě chvilku užije. Pevně ji obejměte, zavřete oči a odpočívejte. Sama by vám měla dát po chvíli najevo, že teď je řada na vás, vlastně na ní. Hlavně se neunáhlete, jinak byste totiž mohl vypadat jako nevyzrálý rozmazlený puberťák, který neustále kňourá: “Teď mám být já!” Nebo jako člověk, jenž celou tu námahu předtím absolvoval jen proto, aby si teď mohl v klidu užít. Zkrátka počkejte, čím vás vaše partnerka překvapí. Jestli je to skutečně ta pravá, bude to ono.

4/5 - (1 vote)
Líbejte ji tam dole

2 komentáře u „Líbejte ji tam dole

  • 10. 9. 2009 (15.34)
    Trvalý odkaz

    Teda ty si vazne asi dost dobra…skoda ze si lesba tebe by bylo hezky poznat mas uplne super myslenky jen z toho co si prectu.Skoda ze ja miluju silene jendu hoku ktera udelala ty nejhorsi veci na svete a nemuzu se toho zbavit po 2 rokach vztahu….Ale tebe bych poznal rad..mej se fajn papa

  • 11. 11. 2010 (18.25)
    Trvalý odkaz

    tohle mi hrozně pomohlo,ted už ani tak nemám strach to vyzkoušet,je to super 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..