Věděli jsme, že Luisa nikdy nebyla proti tomu, aby ji šukali dva chlapi najednou. Proto nás nepřekvapilo, že pozvání na společnou soulož skutečně přijala. Měla pružné tělo a já i Milan jsme s ní mohli současně provádět neuvěřitelné kousky.

Když nastavila svoji božskou kundičku, vyzývavě rozevřela prokrvené stydké pysky a zavrtěla prdelkou… rozdráždila nás tím pohybem jako nikdy. Milan bez zbytečných průtahů napumpoval svůj kolík rozrajcovaně mezi připravené půlky.

“Říkala si o to, ta mrdalka, tak to má” pochechtával se, když ptáka zarazil do díry až po koule. Luisa jen zaúpěla, ale pak nadskočila, roztáhla stehna a mokrou kundičkou si ho osedlala. Bylo vidět, že je vzrušením bez sebe. Doslova na jeho ocase rajtovala. Pod napnutou kůží Milanova ocasu se zřetelně rýsovaly nabíhající žíly, ve kterých divoce pulzovala krev… Ztopořený ohon prudce vnikal do prostoru mezi napjatými stehny a nadrženě přirážel. Předkožka se mu při každém pohybu shrnovala, penis zajížděl tvrdě a hluboko, až varlata pleskala o vyšpulenou zadnici. Šikovné ruce Luisy se nedočkavě obemkly kolem kořene mého penisu, tyčícího se před jejími ústy. Úžasně nás oba současně rajcovala. Vzpínala se a prudce narážela čvachtající kundičkou na Milanův ocas, rajtovala na něm a zatímco si takhle užívala, vlhkým jazykem si připravovala mého ptáka. Nedalo jí to moc práce.

Slastně sténala, ústy vsávala pulzující, do maxima naběhlý klacek a plnou silou se narážela rozpálenými půlkami na další ohon. “Vyšukám ti tu sprostou zadnici!” zařval najednou Milan a také to ihned udělal. Tepající kůl tvrdě rozrážel pevné stěny řitního otvoru, Luisa se natřásala v maximální rozkoši. Milan se potil, v nalitém kolíku mu mohutně tepalo. Když mu Luisa prudce stiskla ocas i varlata, úd vztekle vyplivl neuvěřitelné množství spermií… Její tělo se chvělo a vibrovalo napětím, jako by jím probíhaly elektrické výboje. Fantastický orgasmus se nezadržitelně přibližoval. V našich zmohutnělých penisech už neodbytně cukalo. Nahromaděné sperma se dralo z ocasů ven a na výbuch semene nemusela dlouho čekat. V extázi široce rozevřela ústa a její rty se ve chvíli utápěly v nekonečných přívalech tryskajícího semene. A to byl teprve první z řady našich orgasmů, které jsme s Luisou za to odpoledne a noc zažili! Divoká odpolední šoustačka se pak protáhla až do rána.

5/5 - (1 vote)
Báječná trojka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..