Prsatá Milka se svým hostem, chlapecky vyvinutou lesbickou Zdeničkou, se posilnily a vyměňovaly si dychtivé pohledy.
Zatímco při jejich seznámení ve fotoateliéru asistentka Zdenička Milku nádherně dovedným jazykem přímo pod reflektory a při cvakajícím fotoaparátu eroticky ukojila, dnes byla situace opačná. Hostitelka držela režii setkání pevně v rukou a chtěla se za tu tehdejší radost “stokrát odvděčit”, takže její krásný bazének místo vany v koupelně byl svědkem několika vyvrcholení hosta, ale ani jednoho opravdového hostitelky.

“Jaké má Eva chloupky? Vlasy má nádherné, dlouhé, hodně světlé. Ale snad z ní budeme smět vidět více, že?” Vyzvídala nenasytná Zdenička a už se těšila na další zážitky. Majitelka a současně prodavačka parfumérie byla dychtivě oběma ženami očekávaná.

“Eva je jako já co do barev,” odpověděla Milka. “Když tak ochotně souhlasila, že za námi přijde, určitě nás podle klínu ani nerozeznáš!”

Očekávaná návštěva, parfumiérka Eva, to nebude mít snadné. Před několika hodinami zjevně koketovala se Zdeničkou, ale před rokem byla intimní přítelkyní Milky. Komu asi dá přednost? Jako hodně zkušená žena asi pozná, že ty dvě na ni nečekaly zrovna navlečeny do zimních kabátů ve zdvořilém odstupu. Co když zareaguje odtažitě a naznačí něco ve smyslu “vy jste si už všechno daly, nebudu se vnucovat…!”

“Máme ještě tak 20 minut, než může přijít, hodíme něco na sebe, nebo ji přivítáme tak, jak jsi přivítala ty mne?” začala být poněkud nejistá Zdenička, které se při pohledu na bělostná ňadra jen částečně zahalená do koupelnové osušky, stále více vnucovala představa, jak bude vypadat očekávaná návštěva poté, co se – jak obě čekající ženy doufaly – taky vzdá zahalujícího textilu.

Než dámy mohly rozvinout fantazii na téma přivítání očekávané přítelkyně, ozval se telefon, který rozhodl za ně. Sametový hlas parfumiérky oznamoval, že dnes zavře krám výjimečně o pár minut dřív. A hned začal vyzvídat, jak si dámy rozumějí.

“Zdenička je skvělá. A těší se na tebe stejně jako já. Máš velký hlad? Doufám, že ještě máš klíč od baráku, abychom nemusely dolů,” cukrovala Milka do telefonu a vzápětí tok řeči druhého telefonujícího zarazila: “Počkej, to by měla slyšet i Zdenička. Vyprávěla jsem ji, jaká jsi skvělá… přítelkyně.”

Přivolala Zdeničku k sobě a sluchátko jí přitiskla k uchu tak, aby slyšely obě. “Už jsme tady, ucho vedle ucha,” zopakuj, co jsi říkala předtím.”

“Napřed se zeptám, jak jste momentálně oblečené,” ozývalo se ze sluchátka a obě ženy odpověděly smíchem. “Myslela jsem si to. Takže se neobtěžujte s garderóbou, klíč od baráku jsem našla, stačí, když mi otevřete nahoře v bytě…”

Milka se na chvíli tajuplně usmála a než se rozloučila, ujistila do telefonu Evu, že její škeblička se na ni už moc těší. „Ale určitě už nemá takový hlad, jako ve čtyři odpoledne,” zněla odpověď. “Zůstala zatím nenapapaná, hladová, těší se, jak Zdeničce předvedeš, jak ji nasytit!”

“Chci vás obě,” neovládl se pojednou hlas na druhé straně telefonu. “Chci, abyste obě voněly tou šestkou. Všude. Přinesu toho víc. Ale budete mě poslouchat, platí?” Nečekala na odpověď a zdůraznila: “Po takové době chci všechno, všechno, co jsme si dávaly. Ale dvakrát. Od tebe a od té přítelkyně. Jak se vlastně jmenuje? Má úžasný pohled!”

“Zdenička,” zašeptala pod přívalem příslibů Milka a podívala se na nahatou milenku, tisknoucí ucho ke stejnému sluchátku, jako ona. Její zrak plál nadějí na další neřestné rozkoše. “Ještě nějaké přání?”

“Jaké přání, to ber jako příkaz. Mám na to nárok! Kdybys tušila, jak jsem nadržená, jak jsem čekala už před pár měsíci, že se ozveš… ale to je blbost tak uvažovat. Prostě vám oběma nařizuji, aby vás ani nenapadlo si něco obléknout. Vyprávěj jí, co jsme všechno kdysi vyváděly. Do detailu! Klidně to i přibarvuj. Ale nesmíte se přitom vzájemně ani dotknout, slyšíš? Přijdu brzy a chci, abyste byly vyrajcované aspoň tak, jak jsem teď já! Čau!” Telefon se odmlčel.

“Co ti mám ještě vyprávět, vždyť už všechno víš,” řekla zasněně Milka, když se obě dámy opět způsobně usadily na zaoblenou sedačku.”Líže ráda jako já?” Zeptala se věcně Zdenička a nenamáhala se zvednout klouzající osušku ani poté, co spadla na koberec. Také polohu mírně roztažených nohou ani v náznaku nezměnila. Její krásnou škvíru měla namířenu přímo proti směru pohledu domácí paní.Ta se jí mezi nohy nezakrytě dívala a odpověděla: “Ano, líže velice něžně a nekonečně dlouho. Když jsme na sebe mívaly čas, bylo to k zešílení, přiváděla mě k mnoha orgasmům po sobě. A já se snažila jí to oplácet.

Nejvíc se jí líbilo, když přišel jazyk až na závěr. Měla hrozně ráda, když jsem jí klín předtím rajcovala špičkou kozy.”

Zdenička se zatvářila rozpačitě. “V tom s vámi nejedu. Ale mohly bychom si to rozdělit: ty ji rozjedeš prsama, já se budu dívat, a až začne být šťastná, tak to dorazím pusou!”

Milka souhlasila. S pohledem upřeným do očí druhé ženě pomalu začala zvedat levou nohu, až ji položila na sedačku. Načež vyčkávala, až jí Zdenička sklouzne pohledem k jejímu černému klínu, stejně, jak si ona prohlížela její kundičku. Netrvalo to dlouho, ten pohled prostě oči musel přilákat. V té chvíli si bělostnou rukou mírně v této poloze roztaženou škvírku přikryla a začala pomaloučku projíždět prsty žlábkem zespodu nahoru. Noha na sedačce se téměř Zdeničky dotýkala. Vysloužila si pohlazení, pomazlení se dočkaly všechny prsty na nohou a kotník, laskající ruka se vydala ke kolenu, ale tam skončila. Místo pokračování ve směru k ruce hostitelky, věnující se vlastnímu klínu, zvedla pomalu Zdenička vlastní nohu tak, že ji přes onu ležící ještě přehodila. Milka hlazení svého klína zrychlila a pohled znovu zabodla do široce rozevřené kundičky svojí partnerky. Ta nechala jednu ruku projíždět a hladit lýtko svojí milé, druhou zamířila také do vlastního klína. Pohledy se setkaly, vyjadřovaly radost z toho, že si ženy mohou počínat tak nenuceně.

“Eva tu bude každou chvilku,” přerušila po chvíli důvěrné aktivity Milka. Pak jí můžeme svěřit rozhodování, co dělat. Určitě si vymyslí, jak si budeme hrát. Fantazie má nekonečně dost. Ale určitě mi tak, jak si to dělám rukou, projede škebličku prsama. Až ucítí, že toho mám dost, začne k ní čichat a líbat ji. Teď to ještě můžeš stihnout ty. Máš chuť?”

Zdenička sjela přítelkyni k roztaženým nohám a políbila z vnitřní strany stehno. “Neslíbily jsme ale, že na ni počkáme?”

Milka popadla nedočkavě hlavu rukou a přitlačila si ji ke klínu. “Lízej, lízej, Eva o nic nepřijde…”

Sotva se rty dotkly citlivého bodu na kraji pootevřené kundičky, Milka vyjekla rozkoší. “Krásně ses trefila, ještě, ještě! Kdyby byla Eva na tvém místě, taky by lízala. Ano tak, to je překrásné. Uvidíš, ona taky bude lízat. Obě. A strkat nám tam kozy, šílím tou představou. Ještě lízej, ano tak, vezmi ho ještě mezi rty. Chci tu kočku přivítat pořádně rozrajcovaná…!”

Povzbuzena a trochu zmatena filozofií účelové milostné nevěry začala jazykem cestovat v důvěrném žlábku, který předtím projížděly Milčiny prsty. Nosem přitom nasávala vzrušující vůni vzorku číslo 6. Ovšem ve chvíli, kdy laskaná milenka začala společně s blížícím se vyvrcholením rozkošně vyhazovat pánví proti Zdeniččině obličeji, se rozezněl zvonek. Za dveřmi měly milující se ženy očekávanou návštěvu.”Nádherné, krásné, kouzelné,” vykřikovala ještě mezi vzdechy Milka a vyhazovala pánví proti Zdeniččině obličeji. Zvonek se ozval znovu. “Náš miláček je tady,” vykřikla paní domu znovu, popadla hlavu milenky oběma rukama, přitáhla si ji vzhůru a přitiskla k polibku. “Už jdu,” zavolala pak směrem ke dveřím, přehodila přes sebe osušku a popoběhla do předsíně. Zdenička se opět usadila na osušku a jejím druhým koncem si překryla od stehen vzhůru vše, kam látka dosáhla. Její maličké poprsí se pod ni už nevešlo. Než stačila poposednout a zahalení si upravit, už do pokoje vstupovala její milá Milka, zahalená ve svojí osušce až po krk. Za ruku držela a dovnitř doslova táhla paní parfumiérku Evu, na kterou se obě dámy tak těšily.

“Zůstaň sedět, je to tak krásné,” reagovala na Zdeniččiny rozpaky Milka a otočila se k příchozí ženě: “Představuji ti nejrozkošnější fotografku s nejněžnějšími ňadry, o jakých si my, prsaté, můžeme jenom nechat snít!”Eva se k sedící Zdeničce naklonila jako ke staré známé a beze slova ji políbila na rty. Milka mezitím přinesla třetí skleničku a všem nalila. Pozvedly číše, povstaly. Jediná oblečená byla usazena mezi dvojici zahalenou pouze do osušek, ale zjevně to nikomu nevadilo. Atmosféra byla nabita emocemi a plná otazníků. V relativně nejsnadnější situaci – byť jediná s odhalenými ňadry – byla Zdenička. Taky jako první promluvila: “Budeme si tykat, že? My toho tady s Milkou stačily probrat strašně moc a obě jsme se na tebe hrozně těšily. Milka říkala, že ale – když jsi za tu dobu vlastně pořád pracovala a jenom si mohla domýšlet, že se na tebe těšíme, že jako budeš teď o všem rozhodovat… Tak jsem se chtěla zeptat, jestli není hloupé, když jsem tady jediná tak málo zahalená.”

Evě se řeč asi líbila, celou dobu se usmívala a neskrývaně si přitom prohlížela chlapecká ňadra mile rozpačité Zdeničky. “Právě takovou jsem si tě představovala, když sis brala ty vzorky parfémů. Těším se, že mi obě dovolíte vyslovovat přání, těšila jsem se na spoustu situací. Nikdy jsem nezažila společnost současně dvou tak příjemných ženských bytostí… Ale kdybys ty jako jediná, která je v tomto bytě opravdu poprvé, měla sama vyslovit přání teď, v této situaci, jak by znělo? Bylo by moc odvážné?”

Zdenička patřila k pohotovým ženám. “Sotva ti Milka otevřela, už jste se hrnuly sem dovnitř, takže jsem se ani nestačila do osušky víc zabalit. A taky jsem si myslela, že se v předsíňce chvíli zdržíte. Tak, jestli si mohu něco přát teď, vraťme čas zpátky a ty jdi do chodby a zazvoň ještě jednou!”

“Dobrý nápad,” souhlasila Eva. “Ale se vším všudy. Dobře jsem slyšela, jak se tady při mém prvním zazvonění radujete! Chci to i s těmi výkřiky ještě jednou. Až zazvoním podruhé a Milka – to označení se mi líbí, budu tě tak taky oslovovat, ano? – mi otevře, nepohrnu se hned sem, ale nechám se chvíli v předsíni zdržet, platí?”

Usrkla ze skleničky a beze slova opustila byt. Dokonce dvojici žen uvnitř nechala dost času, než poprvé zazvonila. Dámy se na sebe po jejím odchodu podívaly a spontánně si skočily do objetí. “Neříkala jsem ti, že je skvělá?” “Já to tušila. Já to cítila z jejího pohledu už v tom krámě… Ale ona řekla, že se vším všudy. Že chce slyšet i ty výkřiky!”

Zdenička Milku povalila na záda a vrhla se jí obličejem mezi nohy.”Teď ne, to nejde,” bránila se domácí paní přece jen v mírných rozpacích z nečekané situace. Náhle povstala, drobnou postavu Zdeničky popadla a vzápětí měla vlastní rozevřená ústa s šermujícím jazykem přitisknuta na jejím klíně. “Stačí! Dost! Pomóc! Už zazvoň, já chci návštěvu!” volala Zdenička, střídavě se hlasitě smála, ale nohy si nechala široce roztáhnout a kundičku laskat. Ve chvíli, kdy jí přímo do pootevřeného otvůrku zajela Milka nečekaně dvěma prsty jako robertkem, Zdenička spontánně hlasitě vyjekla. To asi návštěvnici stačilo a energicky zazvonila.Milka prsty ještě projela co nejhlouběji, pomalu je vyndala, ale ve chvíli, kdy se ležící partnerka už připravovala na vítání návštěvy, vrazila jí tam prsty znovu. Výkřik překvapení byl ještě silnější než prve. Zvonek se vzápětí ozval ještě naléhavěji, než před chvílí.

Návštěva byla domácí paní znovu vpuštěna a podle slibu se hned nehrnula do pokoje. Zdenička v něm mezitím sáhla do baru, vylovila širokou sektovou skleničku, ale nalila do ní hustý vaječný likér. Mezitím slyšela, jak se Eva ptá, jestli ten výkřik způsobil robertek.

Když do předsíně jedné oděné a jedné nahé ženě nesla také nahá skleničku s likérem, slyšela ujištění, že ne, že to byly jenom prstíčky. Ve chvíli, kdy už k dvojici žen přistupovala, měla návštěvnice pootevřená ústa a přivřené oči. Přání bylo jasné, nebylo možno je odmítnout: dva Milčiny prsty, které před chvílí způsobily ony výkřiky, se jemně nacpaly mezi rty.

Ústa byla pootevřena tak, aby do nich prsty mohly vyklouznout a pomalu je zase opouštět. Nahá Zdenička z bezprostřední blízkosti sledovala, jak vůni jejího klína návštěvnice z nemravných prstů zprostředkovaně vychutnává, jak dvojice vnořujících se a zase vynořujících dvou prstíků je stále lesklejší od důvěrného laskání jazykem.

“Protože je naše milá Milka má největší, připravila jsem na přivítání malý mls,” seznámila pak dámy s originálním vítacím ceremoniálem Zdenička. Poprosila Milku, aby se trochu předklonila a špičku ňadra ponořila do hustého likéru. “Začni hned, aby něco neukáplo na koberec,” obrátila se k Evě a popadla druhé ňadro, aby si jeho prostřednictvím také trochu sladkosti dopřála.

Paní domu se bezděky prohýbala v zádech, aby se její nádherně rostlé bílé polokoule co nejvíce nabízely laskajícím ústům, Eva si ňadro na svojí straně přidržovala oběma rukama, Zdenička měla stále v jedné ruce skleničku, takže jenom jednou rukou. Milce se pod cucavým laskáním zvětšily bradavky, začala vzdychat rozkoší. “Sáhni si mezi nohy,” požádala při krátké pauze na nadechnutí Zdenička a vzápětí cítila, že příkaz pojala paní domu po svém – sáhla nikoli mezi své, ale mezi Zdeniččina stehna.

Jediná oblečená to postřehla, lízanou špičku ňadra popadla jen do jedné ruky, druhou uvolněnou odstrčila ruku přítelkyně z laskaného klína třetí ženy a po krátkém zručném pomazlení se probojovala prsty přímo do jeho hlubin. Palcem se přitom rychle zorientovala a dráždila citlivé okolí.

Zdenička musela přerušit lízání vaječným koňakem vonícího ňadra, vrhla na parfumiérku podobný pohled, jako před několika hodinami v jejím krámě, a zeptala se, dají-li si dámy ještě jednu skleničku. “Dáme, ale jinou!” Odpověděla paní domu s tmavě cucáním zbarvenými velkými hroty ňader. Leskly se líbáním, ale po koňaku už nezbyla snad ani kapička.Evě stačilo naznačit, nebylo ani třeba moc pomáhat, ve chvíli stála v předsíni mezi dvěma nahotinami do půl těla také svlečená. S odloženou podprsenkou se nedočkavým pohledům objevila prsa téměř velikosti Milky, jenže opálená a mírně protáhlá do přirozených tvarů. Působila velice svůdně. Sama popadla vlastní levé ňadro a jeho špičku ponořila do nabídnuté skleničky, totéž provedla vzápětí s druhým a pak si už jen vychutnávala pohled na dvě skloněné hlavy, provozující na jejích vnadách sladké orgie.

Zašmátrala přitom rukama dvěma správnými směry, až v jedné dlani přidržovala bělostnou vlhkou polokouli domácí paní a druhou, zpočátku trochu nejistě, sevřela maličké ňadro Zdeničky. Jemně začala pohybovat dlaní a vychutnávala si mírně píchavé dotyky pevné velké bradavky v citlivých partiích mezi prsty i v dolíčku dlaně.

“Moc dobrý koňáček,” zašeptala mezi vzdechy Zdenička. Ani ve snu nečekala, že události naberou tak rychlý spád. Podívala se na obě prsaté přítelkyně a spontánně každé z nich popadla jedno ňadro a začala je vášnivě tisknout. “Moje do skleničky nedostaneme,” posteskla si přitom vyzývavě. Neuniklo jí, že Milčina ruka vykasala Evě sukni a hladí kalhotky tak, aby přes tenkou látku prsty projížděly citlivou úžlabinou.

Odměna za originální přivítání Zdeničku neminula. Trojice se přemístila do koupelny, bez rozpaků návštěvnice odložila zbytek oděvu i od pasu dolů a na okraji bazénku tam přišly ke slovu opět vaječným koňakem zvlhčené hroty ňader. Nejdříve široce roztažený Zdeniččin klín projela Milka, potom Eva. Když paní domu viděla, jak se přece jen manipulovatelnější ňadro parfumiérky mezi nohama třetí ženy činí, sama si sedla vedle ní a roztáhla stehna.

Eva ji obsloužila jen krátce, protože se vzápětí žíznivě vrhla mezi Zdeniččiny nohy jazykem. Kombinovanou vůni parfému číslo 6 s vůní kundičky fotografky Zdeničky teď měla obohacenou ještě o vaječný koňak. Podle zvuků laskání se dalo soudit, že jí tato směs uvádí do extáze. Jak byla předkloněna, nechala si od Milky víc roztáhnout nohy a jen mimoděk registrovala, co se děje mezi stehny jejími: ňadrem se v této pozici paní domu do jejího klínu přiblížit nemohla, ale zkušenou dvojicí prstů vytřela ze skleničky zbytky koňaku a po několika pohlazeních něžně přivřeného žlábku je, tak jako předtím Zdeničce, strčila dovnitř, začala jimi pohybovat jako pánským přirozením a každým vnořením se propracovávala do větší hloubky.

Když se hudba mlaskavých zvuků stala neodolatelnou, ruku vyndala, chytila se zespodu vyšpuleného zadečku, načež začala jazykem vychutnávat stejnou kompozici šťáv a vůní, jakou měla naservírovánu i přítelkyně Eva: sladkou manu, jakou umí nabídnout jen šťastný ženský klín, kombinovanou s trochou vaječného koňaku a stopovými prvky parfému číslo 6!

5/5 - (1 vote)
Fotograf 09. – Radost z trojí vůně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..