Dvě přítelkyně kyprých tvarů Zdeničku chlapecké postavy velmi vychutnávaly. Při divokých orgiích v koupelně jim střídavě nabízela nohy roztažené co nejvíce od sebe, aby jejím žlábečkem ve klíně mohly projíždět špičkou ňader. Dávno se oboje mohutné poprsí zbavilo stop po vaječném koňaku, který si vzájemně nejdříve olízaly a zbytky pak doslova otřely o kundičky. Vyváděly, co jim fantazie dovolila. Jakoby se snažily jedna druhou přesvědčit o erotické nevázanosti. Ve chvíli, kdy při laskání vznikla dvojice, třetí z žen ji obvykle pozorovala, nechala se vzrušovat už pomyšlením, že provádějí svoje důvěrnosti v její přítomnosti, což ji přivedlo k potřebě také ukázat, že nic neskrývá a při sledování důvěrností dvojice si okázale sahat na prsa, dráždit bradavky a vzápětí si hladit klín.

V jednu chvíli sledovala Zdenička, jak si dvě prsaté přítelkyně připomínají, že kdysi tvořily skvělou lesbickou dvojici. Seděly vedle sebe na okraji bazénku a něžně se líbaly. Na tváře, za ucho, na krk, na paže. Rukama se přitom jakoby bezděky dotýkaly velkých ňader partnerky. Zdenička se uvelebila na zem proti nim tak, aby dobře viděla a žasla nad reakcí hrotů ňader. Byly vzrušené, velké, všechny čtyři i v těch chvílích, kdy na další dotyk čekaly. Sama si na svoje maličké bezděky sáhla a vzápětí jí projela vlna rozkoše, protože erotická situace způsobila, že se ty její také velmi rychle zvětšily a volaly po dotycích, které hned odměňovaly moc příjemnými pocity.

Sama si vždy ráda hrála se svými minikozičkami, proto se nemohla vynadívat na dvojici velmi vyvinutých v akci. Teprve po dlouhé době se těchto pohledů natolik nasytila, že byla schopna ocenit i jiné, daleko vzácněji nezahalené partie dvojice žen proti ní. Ke změně zorného úhlu ji přivedlo i rozšířené laskání Milky a Evy: hlazení obličeje či šíje partnerky, které doprovázelo něžné polibky, se postupně přeneslo na celé paže, prodlužovalo až dolů, ženy se občas vzájemně chytily za ruce, ale poté pustily a projížděly vzájemně po bocích. Letmé dotyky na prsou partnerky byly občas doplněny spontánním stiskem celého ňadra, na což obvykle příjemkyně dotyku reagovala slastným povzdechem a vzápětí podobným dotykem oplatila.

Zdeniččin pohled opustil nádherné partie od pasu vzhůru ve chvíli, kdy si ženy, téměř současně, začaly hladit stehna. V té chvíli teprve bylo možno od vzrušujícího poprsí přejít o něco níže: u Milky to už zažila, ale krásný havranovitě černý klín Evy si v plné kráse vychutnala teprve poté, co Milčiny ruce jemným náznakem parfumiérku přivedly k tomu, že od sebe mírně stehna vzdálila. Trojúhelník divokého porostu ztratil tvar klasických obrazů, aktů nahých žen. Pokračoval směrem mezi nohy a připomínal černou, nekonečnou noc. Tajuplnou, lákající.Milka svojí partnerce stehna ještě trochu roztáhla, ještě jednou ji něžně políbila ze strany na tvář a otočila se k pozorující Zdeničce: “Neříkala jsem ti, že je pohádková?” “To je nejkrásnější ženský klín, jaký jsem kdy viděla,” šeptla Zdenička v odpověď a posunula se na zemi k milující se dvojici.

Eva nechala nohy roztažené, ale bezděky si rozpačitě klín zakryla dlaní. Milka jí ale ruku zvedla k ústům, začala ji jemně pusinkovat a přimlouvavým tónem naléhala: “Neber jí tu krásu. Všechno jí ukaž. Pamatuješ, jak jsi mi to také dovolovala, jak jsem tě prosila, abych se ti tam směla dívat tak dlouho, že jsem jen z toho pohledu byla skoro hotová…?”

Před Zdeniččiným obličejem se nabízela ani trochu nezakrývaná černá kundička mezi roztaženými stehny. Na chvíli se pohledy obou žen setkaly, pozorující i pozorovaná mírně našpulily rty a poslaly si vzdušný polibek. Nohy sedící ženy se při něm roztáhly ještě více. Vytvořil se tvar divoce černého širokého porostlého pruhu. Chlupů bylo tolik a takové délky, že ani při maximálním roztažení stehen nebylo možno vysledovat architekturu kundičky. Vše intimní zůstávalo pohledům dokonale skryto, byť se tak odvážně nestoudně nabízelo.

“Vydrž, počkej,” zarazila Milka Zdeniččinu ruku, která se začala pomalu, leč neovladatelně k černému magnetickému tajemství zvedat. “Evička nás do té houštiny určitě pozve sama, až sama bude chtít…” Nohy se pomalu sklaply, houští zmizelo. Zůstal klasický černý trojúhelník. Velmi krásný, něžný. Na chvíli se stehna opět od sebe vzdálila, černé obdélníkové pole něhu rázem proměnilo v erotickou touhu. Zdenička začala polykat vzrušením a bylo vidět, jak se stále hůře ovládá, aby se do té houštiny nevrhla. Rukama, obličejem, jazykem…

V té chvíli Milka navrhla, aby si vlezly do vody. Byly vzrušené na nejvyšší míru. Navíc to braly jako přirozenou reakci na fakt, že jsou dost opatlané od předchozích hrátek s vaječným koňakem. Klidnější fáze jejich erotického setkání byla navíc nezbytná, pokud se přílišnou spontaneitou nechtěly připravit o erotiku časově delší a kvalitativně vyšší. Bazének byl dost široký. Eva se postavila doprostřed, voda jí sahala po kolena. Milka si stoupla obličejem proti ní a sprchou začala celé její tělo oblažovat příjemnými prameny teplé vody. Zdenička stále zezadu, nanesla Evě jemnou vrstvu sprchového gelu na záda a začala je rukama omývat. Občas přes ramena přetekl pramínek vody a tvořil pod pilnýma rukama příjemnou jemnou vrstvu pěny. Zdenička ji roztírala po celé ploše zad, dotyky si vychutnávala oběma dlaněmi s roztaženými prsty. Oblouky postupně rozšiřovala, až se pohyby začaly kulatit podle tvarů boků omývané ženy. Ta ve chvíli, kdy pocítila, že její vlastní ruce vývoji překážejí, obě vztyčila a umožnila tak prodloužit dráhu pohybu od pasu směrem vzhůru po bocích, přes obě podpaždí směrem vzhůru.

Zdenička si musela stoupnout na špičky, aby dosáhla na ruce směřující ke stropu co nejvýše, při návratu po nich projížděla velmi pomalu, vychutnávala si dotyk snad na každém centimetru vypnutého těla, z podpaždí zajela kousek kupředu tak, aby zaregistrovala začínající obliny prsou, ale vrátila se k bokům a klouzala dál, až si sama poklekla, aby dosáhla na kotníky stojící pod vodou.

Eva vyšla vstříc a rozkročila nohy, když omývající ji ruce ve výši kotníků toto přání naznačily. Rukám teď nic nebránilo, aby směr vzhůru vedly jinou drahou, po vnitřní straně stehen. Poživačná Zdenička se měla co ovládat, aby mezi nohy stojící krásky nesáhla rovnou. Projela rafinovaně pomalým pohybem směrem vzhůru, pár centimetrů před rájem se dokázala zastavit. Jen hodně zkušený milovník něco takového dokáže. Pokud by se nezastavila, pokud by naopak chtěla rychle, nedočkavě rychle sáhnout rovnou do kundičky, určitě by se stehna sklapla. Ale ve chvíli, kdy prsty jakoby neměly zájem o další pokračování a něžně laskaly vnitřní strany nejvyšších partií nohou, dočkaly se sladké odměny: kundička sama po dotyku toužila, Eva se ještě více rozkročila a nepatrně předklonila.

“Předkloň se ještě trochu víc, miláčku,” zaslechla Zdenička Milku ve chvíli, kdy její dlaň svírala plný chumel štěstí. Jak předtím chloupky připomínaly neprostupné husté houští, tak se dlani odměnily naprostou poddajností a téměř nebránili prozkoumávat všechny intimní partie, které se pod nimi skrývaly. Prsty je několikrát pročísly, uvolnily si údolíčko a začaly laskat oba jeho břehy. Velmi citlivé břehy, Eva se při každém pohlazení pysků rozkošně prohnula, vzdychla, pohybem pánve vyšla ruce ještě více vstříc.

Zdenička jí kundu laskala dlouho se zavřenýma očima, zaměřila se na stejná místa, kterými se na vlastním těle přiváděla k nejhezčím pocitům. Vybavovala si pohled na černé obdélníkové políčko, které předtím s podporou Milky směla mezi Evinýma nohama zblízka jen pozorovat. Teď se v něm smí hrát, smí vychutnávat radost chvíle, kdy se jí začíná zdát – ne, už je to zřejmé – že to políčko zásluhou jejího laskání vlhne. Pak oči otevřela a aniž by laskání rukou zezadu přerušila, začala jemně líbat partie předkloněné ženy před sebou. Nejdříve záda, pak více boky, pak zatoužila přidat k důvěrnému laskání klína další důvěrnost. Polibky z boků začala rozsévat dalším intimním směrem do partií, kdy boky přecházejí v ňadra. V této poloze měly tak velké kozičky viset. Ale nevisely, obě totiž z druhé strany nadzvedávala v plnými dlaněmi Milka.

Hnětla oba těžké prsy svojí dávné přítelkyně a beze stopy žárlivosti sledovala, jak v jejím klíně rukou zezadu příjemně řádí Zdenička. Jakmile zaregistrovala blížící se polibky, sama ňadro nasměrovala k ústům přítelkyně a druhé popadla tak, aby se k němu mohla s polibkem také naklonit. Eva začala hlasitě vzdychat. Obě bradavky jí teď dráždila zkušená ústa dvou milovnic současně, mezi nohama se vlhkost začala vyvíjet tak, že nad sebou žena ztrácela kontrolu a ze vzdychání přešla k výkřikům, které by od ní žádný ze zákazníků v parfumérii nečekal. “Cucejte, cucejte mi ty kozy, ano, a kundu si ber pořádně do dlaní, víc, ještě víc, mrdej ji pořádně, strč mi prsty dovnitř… ano, ano, tak, poštěváka taky, miláčci, vy ani netušíte, jak jsem to potřebovala. Poštěváčka, poštěváčka taky!”

To už samotná Zdenička ani zvládnout nemohla. Prsty měly hluboko v kundičce, protahovala ji dovnitř a ven, na rozdíl od robertka ale s daleko větším citem. Když chtěla splnit i další přání a prsty vyndala, ucítila, že křoví neobhospodařuje sama: poštěváčka mezitím už vášnivě laskala ruka druhá ženy. Zdenička si tedy opatrně znovu obnovila mezi chloupky cestičku přímo do pootevřeného žádoucího otvoru, nabrala z jeho okraje na prsty šťávičku vášně a začala znovu projíždět do co největší hloubky a zase ven. Vzrušujících pocitů přitom vnímala několik najednou: levou rukou si přidržovala a ústy laskala krásné velké ňadro, prsty pravé ruky projížděla ve fantastické kundičce a občas se přitom dotkla spolupracující ruky domácí paní, laskající druhou kozu ústy a rukou jí dráždící vše citlivé v hustém černém houští…

Netrvalo dlouho a Zdeniččina laskající ruka byla plná milostné šťávičky. Současně s jejím přívalem Eva opět začala vykřikovat, nohy plnou silou přirazila k sobě a vztyčila se. Vzápětí sevřenou ruku mezi svýma nohama uvolnila a polomrtvá sebou plácla do vody. Oběma jejím milenkám poskytla frivolní obraz dokonale sexuálně uspokojené ženy. Ležela na zádech na dně bazénku, z vody jí vykukovala jen hlava s pootevřenými ústy a pevně zavřenýma očima. Ruce rozhozené na stranu, velká ňadra nadlehčovaná vodou jen mírně směřující k oběma bokům. A jak předtím dělala poněkud drahoty s pohledem do rozevřeného klína, tak nyní měla stehna od sebe a černé chlupy dokonce ještě držely tvar, umožňující přece jen pohled i do mírně rozevřené prohlubně vášně.

Zdenička si představila, jak by z této kompozice šílel její přítel fotograf. Asi by dával další instrukce jako “trošku jí ty chloupky učešte, ať je vidět něco mezi nimi,” ale většinou by asi chválil vše, co by tady bohatě jeho erotické představy naplňovalo: smyslně pootevřená ústa, přirozené tvary těžkých ňader ve vodě, určitě i kontrastující s jejími chlapeckými prsíčky. Určitě by chtěl, aby pak mezi dvěma kyprými přítelkyněmi pózovala uprostřed ona s tím, že by z každé straně na její stále vzrušené bradavky doráželo krásné velké ňadro Milky a nádherné hříšné parfumiérky…

Z těchto představ se jí znovu o svá práva začal hlásit její vlastní klín. Ale než k němu zamířila rukou, zrodil se jí v hlavě plán, že příštího kola fotografování se určitě musí zúčastnit i její nová přítelkyně Eva.Ta se začínala probouzet z milostného omámení polohlasným sdělením: “Miláčci, já jsem v ráji a nejsem schopna pohybu,” šeptala celá rozvalená, začala otevírat oči a střídavě pohled zabodávat do svých milenek, každé na jednom vnitřním okraji bazénku. “Tak mě milování nikdy nezmordovalo,” pokračovala unaveným hlasem, “ani s mužským, ani to krásné, co jsme si dávaly kdysi s Milkou.”

Obě sedící ženy seděly vysoce vzrušené a dychtivě sledovaly každý dech, každou slabiku, každý sebenepatrnější pohyb krásky, která se jim tak dokonale odevzdala a kterou přivedly k tak velkému uspokojení.To ovšem začalo pomalu odeznívat, Eva si na dně bazénku sedla způsobněji, několikrát hluboce vydechla a bylo vidět, že se z ráje snů vrací do reálu: “Miláčci, než naberu sílu, ukažte mi, jak si to děláte nejraději, když jste samy!” Na nepatrné zaváhání obou upřesnila: “Hezky roztáhněte nožičky, abych se mohla dívat tak, jak jste si mě prohlížely až do teďka, a pěkně se s kundičkami začněte mazlit!”

Zdenička i Milka poslušně přání splnily, stehna daly od sebe a otočily se tak, aby jim do klína unavená partnerka mohla dobře vidět. Ta střídavě sledovala počínají obou, sama si sedla tak, aby mohla znovu svůj černý klín vystavit co nejvíce na odiv. Zdenička si prsty ještě stále vlhkými milostnou hrou v Evině klíně zajela do hloubky kundičky, což pro ni jako důslednou lesbu nebylo vůbec obvyklé. Nemohla se ale už udržet, její klín začal o jejím počínání rozhodovat. Pojednou vstala, dobrouzdala se k Evě a rozkročila se nad ni tak, že ji klín přiblížila rovnou k obličeji. Už pocit zavázanosti násobený touhou ležící krásce velel vrhnout se ústy a jazykem na kundu už druhé ženy ve svém životě. Na rozdíl od jejího vlastního klína v tomto klíně chloupky nepředstavovaly zvláštní překážku, projížděla Zdeničce žlábkem zespodu nahoru, vydráždila jí pysky i poštěváček tak, že vše mohla brát mezi rty, rukama ji popadla za zadeček a podle potřeby si ji proti svému obličeji přidržovala.Milka jejich řádění chvíli sledovala a jakoby mechanicky si přitom tiskla polokoule svých bělostných ňader, hlavou se jí honila spousta nápadů, co se svým hříšným tělem v této fantastické erotické hře, až potlačila chuť vrhnout se mezi opět roztažená stehna Evy – už z praktických důvodů, celý klín byl ponořen ve vodě – vyskočila z bazénku a nechala chvíli obě partnerky vydávat mlaskavé zvuky.

Ještě Zdenička nestačila prožít vyvrcholení, už se vrátila. Naklonila se nad černou, rukama obou partnerek, uspokojenou kundičku přítelkyně Evy, opatrně prohrábla stále ukázněné husté chloupky a pomaloučku jí rovnou do dírky zastrčila kovového robertka. Klín mu vyšel vstříc, šikovnými krouživými pohyby ho Milka vsunula ještě hlouběji, načež k němu přitáhla jednu z Eviných rukou ze zadečku stojící Zdeničky.

Únava, neúnava, prsty přítelkyň předtím odvedly kus práce, ale teď se ruka chopila díla znovu energicky. Popadla zanořeného robertka a začala si s ním hrát, hezky kousek ven, pak dovnitř, zase ven, ještě hlouběji… Milka se vyšplhala na okraj bazénku a stoupla si proti Zdeničce, která také stála, ale níže, ve vodě. Její obličej byl na úrovni bělostného bříška paní domu, nepatrně si proto přidřepla, přidržela si oběma rukama zadek stojící ženy a zabořila obličej do jejího klína. Přidřepnutí nebylo zrovna pohodlné, ale její vlastní kundu to ještě víc roztáhlo, laskání v ní zkvalitnilo a ona rozkoš o to silněji okamžitě mohla přenášet do klína dalšího. Dříve, než jí svaly namáhaných nohou v tomto náročném postoji vypověděly službu, začala divoce proti obličeji Evy přirážet a vykřikovat, že je hotová. Ve stejnou chvíli dosáhla vyvrcholení i Milka, po sérii vzdechů slezla také do vody a vděčně Zdeničku políbila. Ta polibek opětovala, na rty, na líce, na nos, pak se ale přiblížila k uchu a pošeptala: “Dej Evě také přivonět!”

A zatímco se sama zmocnila ňadra ležící ženy pilně si klín prohánějící robertkem, stoupla si nad její ústa – jeho předtím Zdenička – paní domu a nabídla jí k lízání svoji čerstvě jiným jazykem uspokojenou kundičku.Eva rychle dospěla k vyvrcholení, protože rozkoš z robertka vlastní rukou obsluhovaného znásobilo zkušené laskání ňadra, ale vzdychání orgasmu směřovala rovnou do lůna paní domu. Otevřenými ústy se o ně opírala, přejížděla po něm rty, vyplázla jazyk. Pak na chvíli zůstala bez pohybu, jakoby zvláčněla, místo jazyku ponořila do kundy přítelkyně nos, projela jím žlábkem, pak ještě jednou, něžně klín před sebou políbila, zvedla hlavu, aby se mohla Milce podívat do očí a šťastně se šeptem zeptala:”Šestka, že?”

“Tvůj klín taky,” odpověděla Milka. “Navoněla jsem nejenom sebe, ale i robertka.”

5/5 - (1 vote)
Fotograf 10. – Robertek s číslem šest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..