Fotografova asistentka Zdenička zorganizovala druhé kolo soutěže o silnější ženy jako modelky pro prezentaci erotického prádla tak, aby se v ateliéru sešla společnost přesně podle jejího gusta. Šéfa snadno přesvědčila, že náhradou za jednu postupující, která odcestovala za prací rovnou do ráje neřesti v Hamburku, bude přizvána i parfumiérka Eva. Vylíčila mu ji po všech stránkách způsobem, že se na očekávanou společnost těšil nejen jako fotograf. Jediné, co mu trochu kalilo náladu, byl prostředník tajuplného arabského zákazníka, který se opět dostavil a namontoval miniaturní přenosové kamery, aby štědrý objednavatel prý mohl i druhou část druhého kola výběru osobně sledovat. Přinesl také další kufr textilu, do kterého se měly účastnice akce obléci. Tentokráte to nebyly jen průhledné košilky, ale rafinovaně jemné podprsenky, schopné podpírat značně vyvinuté poprsí, dodávat mu tvar, ale svojí průsvitnou částí z něho současně nic nezakrývat. Krásné vzorované punčochy s příslušnými podvazkovými pásy byly v kolekci zastoupeny několikrát, kalhotky ovšem skýtaly výběr největší: od jemňoučkých v téměř tělové barvě a s nohavičkami, až po zcela miniaturní hodně průsvitné. Některé měly v rozkroku zip, jiné pouze otvor, další byly šité tak, aby bylo možno nositelku v rozkroku obšťastňovat, aniž by se kalhotky sundaly.

Akce byla svolána až na 17 hodin, ale Zdenička navrhla, že Milku s Evou, která toho dne měla zavírací den, pozvou už na oběd a po něm v ateliéru z kolekce prádla vyberou. Pro sebe, ale i pro černou modelku, která – jak Zdenička ráda opakovala – “dělá taky lesbo” a pak ještě jednu macatou mladou dívku.

Coby čtvrtého ke stolu snadno získaly fotografa, smířeného s faktem, že bude oběd financovat. Chtěl poznat parfumiérku, asistentka Zdenička určitě nemluvila do větru, když o ní hovořila jako o mimořádné osobnosti, nádherné a zcela určitě v sexuální orientaci obojetné.

V nedaleké čínské restauraci měli rezervován kulatý stůl v příjemně odděleném boxu. Zdenička fotografa seznámila s parfumiérkou Evou a posadila mu ji po pravé ruce, Milku po levé. Vyznala se skvěle. Hned po druhém kalíšku teplého saké přinutila obě prsaté společnice, aby se více pod krkem rozepnuly a roztáhly dekolt. Jí i fotografovi se to bude určitě líbit, ony samy se pod vlivem teplého nápoje aspoň nezačnou tak rychle potit. Dámy vyhověly a hned se bylo na co dívat. Milčin bělostný a Evin opálený výstřih byl tak bohatě vybaven, že chlapecká Zdenička i mužský fotograf se měli co ovládat, aby tu nádheru nepohladili.

Příprava pokrmů trvala tradičně dlouho, saké účinkovalo stále více. “To nevíte, že se aspoň dvě hodiny před fotografováním nemá nosit prádlo?” Osmělil se fotograf a Zdenička jako správná asistentka ochotně své sousedky obsloužila: jedné po druhé vykasala halenku ze sukně, šikovnými prsty zalovila na zádech a hbitě rozepnula podprsenku. Graciézními pohyby se obě prsatky zakázaného kousku prádla zbavily – snad jen servírka něco postřehla, protože se na chvíli pootočila ve chvíli, kdy svůj bělostný intimní kousek prádla tahala rukávem Milka.

Fotograf se už těšil, až bude jídlo na stole, protože k miskám se dámy budou muset vždy trochu naklonit a jejich bohaté vybavení slibovalo lepší podívanou, než kdyby je už měl v ateliéru třeba zcela svlečené. Zdenička mu snad četla myšlenky: “Popadněte tyčinky, ať vidím, jak nám to půjde bez příboru!” Čtvery ruce nejdříve osvobodily tyčinky z pěkně vzorovaného obalu a zamířily jimi do právě naservírovaných misek s čínským salátem. Pohled na obě vyvinuté krasavice byl nádherný: jakmile se jen trochu předklonily, nabízel Milčin dekolt obraz krásných pevných bělostných polokoulí, Evino stejně mohutné poprsí se při každém pohybu mírně vlnilo a chvilkami bylo možno spatřit některé z ňader celé i s bradavkou. V jednom okamžiku, kdy takový pohled její dekolt nabízel, zůstala jinak obratná ruka s tyčinkami bez hnutí, třebaže hrozilo, že nabraná porce salátu spadne zpět dříve, než ji ruka dopraví do pootevřených úst.

Profesionálnímu pohledu fotografa to neušlo. Zíral na takřka odhalené ňadro a litoval, že nemá při ruce aparát. Spolu s rukou, jejíž pohyb ustal v krásné poloze, nabízela Eva krásnou kompozici, dokreslenou ústy pootevřenými poživačným způsobem. Až po chvíli pochopil. Jeho asistentka Zdenička sice pravou rukou pilně nabírala salát, ale její volná levačka směřovala pod stůl a podle nepatrných pohybů v ramenou tam zřejmě nebyla nečinná.

Ano, to už kdysi slyšel jako vtip: Číňanů prý je proto takové množství, že podle jejich zasedacího pořádku sedí vždy žena po levici a zatímco pravou rukou se muž krmí tyčinkami, levou může šmátrat pod stolem po těle společnice a naladit ji k příjemnému milování.

Neřestná Milka po jeho levici na jeho ruku už zřejmě čekala, protože sotva s ní zamířil tam, kde očekával sukní přikryté stehno, narazil sice na správné místo, ale sukně byla vysoko vykasaná, takže si rukou mohl hned pohladit příjemnou ženskou kůži, na které cítil nepatrný porost jemných chloupků. V okamžiku, kdy stehno pohladil a polknul vzrušením, když ucítil vstřícnou reakci. Milka pohlazenou nohu mírně posunula směrem k fotografovi – zaregistroval zvídavý pohled zprava. Poživačně pootevřená ústa Evy položila pološeptem otázku: “To je vlastně něco jako tichá pošta, že?” Vzápětí se předklonila a ruku s tyčinkami zvedla tak, že jí z širokého výstřihu opět vylezlo celé ňadro i s tmavou bradavkou.Fotograf odložil tyčinky a pravou rukou namířil pod stůl ke kalhotům.

“Okruh ale zřejmě není uzavřen,” řekl, ale ihned narazil na odpor. Jeho pravičku popadla Evina volná levá ruka, zvedla mu ji nad stůl a přešla k tykání: “Pravičkou jez a nedělej si starosti, okruh se bezpečně uzavře!”Zatímco levou rukou tiskl Milčino stehno a jezdil po něm od kolena až kam dosáhl, cítil, jak mu zručné prsty sousedky z pravé strany pod stolem hledají uzávěr zipu. Jeho přimhouřené oči se setkaly s pohledem odnaproti: asistentka Zdenička podle pohybů levého ramene zřejmě byla pilná v klíně Evy, ovšem sama si užívala radostí servírovaných jí rukou Milky z druhé strany.

Fotografovy kalhoty mezitím byly rozepnuty, prsty chvíli hladily vzrušeného ptáka přes slipy, mezitím se ale dál zorientovaly a vysvobodily ho úplně. Stůl byl naštěstí pokryt poměrně dlouhým ubrusem, který po celém obvodu přesahoval tak, že nohy sedících hostů prakticky nebylo vidět.Čtveřice přestala mluvit, všichni s napětím vychutnávali dotyky souseda z pravé strany. Fotograf si vybavil, jak Milka před pár dny v jeho ateliéru vyváděla s jeho asistentkou Zdeničkou, jak se nemohl vynadívat (a také to nesčetněkrát nafotil) na kontrast jejího bělostného těla s černými chlupy mezi nohama.

“Máš je pořád tak černé?” přerušil mlčení. “Sáhni si, třeba to poznáš po hmatu!” odpověděla bělostná krasavice. Prudce přejel rukou po stehně pod vyhrnutou sukní do výšin, kam si dosud netroufl. Přes kalhotky nahmátl žlábek kundičky, projel jím a cítil, že látka zdaleka není suchá. Našel okraj nohavičky, odtáhl ji a vklouzl přímo tam, kam by nejraději vsunul vzrušeného ptáka.

“Ne tak divoce,” zaprotestovala Milka, ale držela a nechala prsty projíždět do hloubky mokré svatyně. Pohled přitom zabodla do polonahých Eviných ňader naproti a z jejích rtů bylo možno vyčíst něco jako “Dělej mu to taky pořádně!”

Několik minut následovalo opět hrobové ticho, ve kterém bylo slyšet i jemný šustot látky, přece jen omezující laskání v klínu souseda po levici. Do tohoto zvuku se stále častěji vkrádaly sotva slyšitelné vzdechy, ze tří dámských klínů se přidaly charakteristické zvuky koncertu, který umí rozehrát jen kundička těsně před vyvrcholením.

Nejdále ze všech byla Eva, obsluhovaná Zdeniččinou levačkou a sama ne zcela ideálně honící vztyčeného ptáka fotografa. Pojednou ho pustila, tyčinky odhodila na stůl, popadla sousedův servítek, strčila mu ho do ruky a zavelela: “Dělejte, dělejte, každý sám…” Levou rukou ještě plnou dojmů z držení mužského přirození si vrazila do polootevřeného dekoltu a prsty zaryla do ňadra, pravou zamířila pod stůl do vlastního klína.Jediný mužský u stolu rudl ve tváři a zrychloval pohyby, prozrazované pouze vlněním ubrusu. Parfumiérka několika tlumenými vzdechy svůj erotický hlad ukojila, rozpálený klín si ještě hladila, pohyby trupu přitom rozvlnila ňadra, která se v dekoltu hned celá předváděla, hned zase skrývala. “Mám ti ho dokončit?” zeptala se věcně fotografa, který byl v obličeji celý rudý, ale pod stolem pořád pilně za svoji tyč tahal.”Už budu, už budu, ukaž mi ty kozy pořádně!” Eva okamžitě roztáhla dekolt, popadla do dlaní ňadro, vyndala je úplně ven a bez ohledu na to, že by někdo z ostatních stolů mohl její počínání pozorovat, postavila se a obnaženou vnadu fotografovi nacpala do jeho rozevřených úst. Přisál se k němu, než ale stačil vychutnat možnost pohrát si s tou nádherou jazykem, hlavou ucukl a podle pohybu obou rukou bylo zřejmé, že pod stolem zachytává do ubrousku celý potenciál početné mladé generace.

Když se čtveřice vydýchala a v obličejích grimasy milostné křeče vystřídal spokojený mírný úsměv, zaregistrovali, že už určitou dobu čeká servírka, aby mohla přinést objednané dobroty. Fotograf byl z představy, že je mohla pozorovat, rozpačitý nejvíce: “To saké je fantastické…,” zablekotal na ni ještě ze zrudlého obličeje.

“Všimla jsem si. Přinesu vám hned náhradní ubrousek,” odpověděla a jako správný profesionál se tvářila, že polonahé ňadro dvou ze tří ženských hostů u stolu se nijak nepříčí mravům dobré restaurace.Dámy si po působivém předkrmu postupně odskočily na toaletu, poté ve skvělé náladě a čerstvě navoněné usedly k dalším radostem, procházejícím žaludkem.

“Ty jsi tušila, jak to skončí?” zeptal se fotograf asistentky Zdeničky, která vlastně všechno zorganizovala.

“Snad ti nevadí, že jsme vyzráli na toho Araba? Před jeho přenosovou kamerou teď můžeme pózovat zcela chladnokrevně a on se bude jenom divit, že to s nikým z nás ani nehne!”

Záhadný arabský zákazník musel být hodně zklamaný. Modelky vycházely v připraveném erotickém plátně do osvětleného prostoru, kde profesionálním způsobem pózovaly. Než prostřídaly všechny punčošky, podprsenky a kalhotky, uplynula celá dohodnutá hodina. Fotograf pilně vše dokumentoval, ale nebylo na něm vidět, že by ho cokoli z erotického prádla vzrušovalo.Asistentka Zdenička občas vykoukla a šibalsky se směrem k jedné z nastražených kamer usmívala a zamávala, vzápětí se ovšem znovu stáhla do fotografova přístěnku, do něhož se modelky chodily převlékat. Tam už kamery nedohlédly.

Snad jediný okamžik, úmyslně naaranžovaný pro vzdáleného pozorovatele, připravil fotograf ve chvíli, kdy jedna z velmi mladých modelek s mohutným poprsím a černým ochlupením předváděla na první pohled decentní kalhotky z neprůsvitné látky – ovšem tak dobře střiženými, že na první pohled nebylo vidět rozparek.

Kráska si sedla na okraj stolu a zbývající dvě dámy, ty zase v dané chvíli měly na sobě velmi zajímavé podprsenky, jí pomalu roztahovaly nohy od sebe. Kalhotky začaly vydávat tajemství. V klíně se to začernalo, ruce spolumodelek rozparek mezi nohama pomaloučku roztáhly a v otvoru se objevilo jen mírně holením upravené pole černých chloupků. Dívku pak její partnerky položily na záda tak, že rozparek nabídl pohled ještě intimnější. Hustý černý porost začaly spolumodelky jemně prsty čechrat, pročesávat, až se objevily nejstřeženější partie ženského těla. V této situaci přišly ke slovu bradavky jediné černošské modelky Elly. Ta se při převlékání před Zdeničkou jemně připomínala, ale brzy pochopila, že pro ni asistentka dnes zvláštní slabost nemá. Když ani při třetí příležitosti, kdy byly samy, Zdenička o jakékoli sblížení neprojevila zájem, připomenula se zcela otevřeně: “Ty už si nepamatuješ, jak jsme si hezky minule pohrály?”

Zdenička spiklenecky přikývla. “Všechno vím, určitě se další příležitost najde, ale tady nás hlídají kamery.” Když měla pocit, že to černou modelku tak docela neuspokojila, nabídla: “Pojď, trochu tě pohladím, abys šéfovi mohla nabídnout do záběru velké bradavky!”

Černoška se ke Zdeničce vděčně otočila a ta jí několikrát přejela přes látku tenoučké podprsenky v místech hrotů ňader. Hned se vztyčily tak, že látka dělala dojem, že jí hrozí proražení. Ale to už bylo třeba jít “na plac”.

Fotograf dámy zrovna vybízel, aby odhalený klín kozaté modelky s černými chlupy v rozevřeném rozparku políbily a vsunuly přímo do rozevřené kundičky prsty. Když vstoupila černoška, její vztyčené bradavky dostaly za úkol prsty mezi nohama ležící krásky vystřídat. Černé ňadro se na černých chlupech vyjímalo velmi zajímavě, jedna z modelek je svojí bílou rukou popadla a žlábek v rozparku kalhotek s ním projížděla. Samozřejmě se celá scéna odehrávala tak, aby ji bylo možno nejen dobře fotografovat, ale také aby byla v záběru jedné z pozorovatelských kamer.

Mezitím se mimo jejich zorný úhel přišly převléknout Eva a Milka. S rozněžnělou asistentkou Zdeničkou se pohladily, letmo políbily a vyměnily tajuplné dvojsmyslné pohledy. Milka měla na sobě zcela průhlednou podprsenku, ve které její bělostné poprsí úžasně vyniklo. Eva i Zdenička neodolaly a každá jí jednu půlku pohladila dříve, než se ta krása odporoučela předvádět pod reflektory.

“Ty máš chuť si to s fotografem rozdat, že?” zeptala se Zdenička hned co s perfumiérkou Evou osaměly. “Nechci, abys žárlila, mám chuť víc na tebe,” odpověděla a přidala pusu na odhalené rameno asistentky. “Copak jsem tě u stolu udělala málo? Byla jsi tak fantasticky mokrá…” „Právě proto, že to bylo tak bezvadné, to chci od tebe ještě víc! Ale přiznám se ti k další hříšné myšlence: dala bych si říct, kdybychom do party přibraly i tu černou. Má neuvěřitelné bradavky a neřestný pohled. Vyzkoušela jsi ji už?””Trochu minule při prvním kole. Umí si při erotice zachovat jakýsi profesionální odstup, pořád opakovala, že dělá i lesbo, ale když přišlo na věc, tak si hlavně pamatuji její zvláštní vůni a překvapující stydlivost.

Dnes jsem s ní ale prakticky nic neměla. Jenom teď, když naposledy nastoupila na plac, si ty špičky samozřejmě nepřipravovala sama. To totiž patří k úkolům asistentky!”

“Ukaž, jak jsi jí to udělala?” žadonila Eva téměř žárlivě. “Jenom rukou a hrozně narychlo,” odpověděla pobaveně asistentka, vzala do dlaní polokoule přítelkyně a hrála si s nimi tak, aby to dráždilo bradavky. “Ale tobě k tomu přidám políbení!” uzavřela, sklonila se nad jedno odhalené ňadro a přisála se k jeho hrotu.”

Zdenička věděla, že až ostatní manekýnky vyprovodí, nepůjdou hned domů. Bylo jasné, jak to dnes dopadne. Všichni jsou rozjetí, přes erotický oběd nadržení. Možná o to více, vždyť si tam mohli poskytnout jenom manuálku, i když velmi kvalitní. Ona ovšem věděla bezpečně, že si mezi nohy mužského nepustí. Eva má chuť na její laskání, takže to zkrátka odnese Milka. Fotograf je fajn chlap. Milka mu bude muset podržet, jednou už byl hotový, může si pak pracovat na tom, co nafotil. A jejich trojice si zopakuje všechno, co už jednou v Milčině bytě zažila. A pokusí se k tomu přibrat novou hračku, tu černou manekýnu! Už teď ji kundička svrbí nedočkavostí.

5/5 - (1 vote)
Fotograf 11. – Silné saké

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..