Tento příběh se stal za dávných časů, kdy se po kraji proháněli kočáry a rytíři na koních. Na jednom panství vyrůstal malý chlapec, jménem Marek, kterýž byl synem majordóma, spolu vedle dcery pána zámku jménem Karolína.

Byli si dosti blízcí a jeden bez druhého se nikam nehli. To se hraběti Karlovi, tak se jmenoval, vůbec nelíbilo. Proto poručil majordomu, aby chlapce odvezl pryč. Petr, otec chlapce ho odvezl ke své sestře, kde vyrůstal. Jeho teta Magdalena měla syna mladšího než byl Marek a jednu dceru, která byla o dva roky starší. Ve svých šestnácti mladý Marek začínal pozorovat změny na svým těle a jakou si touhu, při pohledu na nějakou ženu, obzvláště na svou sestřenici Izabel. Která byla krásná žena, se štíhlou postavou a velkými prsy po matce. Markův strýc padl před lety v bitvě a tak byl nejstarší muž v domě.

Jednoho dne, když Izabel odešla do města a Marek zůstal sám doma s Magdou. Přišel z panského pole, kde pracoval, dříve domu. V domě nikdo nebyl, aspoň ne první pohled. Když vešel do kuchyně, uslyšel podivné zvuky z pokoje Magdy, které neznal. Pomalu nahlídl dovnitř a uviděl jak Magda leží na posteli nahá, s doširoka roztaženýma nohama a strká si do svého rozkroku širokou svíčku. Najednou ucítil podivný tlak na svém pyji, který mu začal narůstat až ho tlačili kalhoty. Přejížděl si rukou přes ni a cítil rozkoš a potřebu ho vyndat z kalhot. Odešel do stodoly, aby ho nikdo neviděl a lehl si do slámy. Svlíkl si kalhoty a začal si ho honit. Nikdy před tím to nedělal a ani nevěděl jak ho to mohlo napadnou. V tom se otevřely dveře od stodoly a v nich stála Magda a dívala se na Marka co to dělá. Marek jak ji uviděl pustil svého pyje a snažil se ho zakrýt, byl celý v obličeji rudý. Magda si před něj stoupla a usmála se. Tak jsi to byl přece jen ty. Slyšela jsem někoho přijít, ale nebyla jsem si jistá jestli se my to nezdálo. Já jsem nic nevyděl, vykoktal ze sebe Marek a byl stále červenější. Ale to je škoda odpověděla Magda a sedla si vedle Marka.

Položila mu jednu ruku na koleno a pomalu sjížděla po stehně až do jeho rozkroku, kde mu odkryla ruce, kde schovával svůj úd. Jestli chceš ukážu ti něco moc krásného, co dělají dospělí lidé. Ty už jsi dosti velký a tak je načase, abys poznal slasti sex. S těmi slovy si přes hlavu sundala lehké letní šaty pod kterými nic neměla. Svlékla z Marka zbytek oblečení co měl na sobě a položila ho na seno. Vzala jeho pyje do ruky a přetáhla kůžičku přes žaluda. Markův ocas začal znovu nabírat pomalu na velikosti, když byl jako na začátku olízla špičku žaluda a z Markových úst se ozvalo tiché zasténání. Poté ho Magda vzala do pusy celého a začala mu to dělat pusou, sála ho silně a stále zrychlovala tempo. Markovi netrvalo dlouho a cítil jak se mu něco valí ven z jeho pyje. Najednou se mu zamotala hlava a začaly stahovat svaly po celém těle. Magda pokračovala v kouření a polykala bílou tekutinu, která z Marka vycházel silným proudem. Když se Marek trochu vzpamatoval a otevřel oči uviděl nad sebou Magninu již vlhkou mušličku s malým výstupkem na začátku. Lízej mě prosila Magda a tak Marek nesměle políbil a olízl po celé délce její dírku. Magda se prohla vzrušením v zádech a hlasitě vydechla. Když Marek viděl, že se to tak Magdě líbí pokračoval dráždění mušličky jazykem. Magda vychutnávala dotyky Markova jazyka, až uviděla jeho povadlý pyj.

Sklonila se nad něj a vzala ho znovu do pusy. Kouřila mu ho dokud se zase nepostavil. Marek dál lízal dírku, z které vytékala divná mazlavá šťáva, která mu nebyla vůbec odporná, pávě naopak. Magda cítila, že to na ní pomalu přichází. Vlny rozkoše se valily stále více a silněji. Když byl Markův pyj znovu tvrdý, posunula se Magda svou mušličkou nad Markův pyj a rukou ho zavedla na okraj. Pak začala pomalu dosedávat. Jakmile se dírka přizpůsobila velikosti Markova pyje, zrychlila tempo dosedávání. Marek si připadal jako ve snu. Nikdy před tím ještě nezažil tak krásný pocit, který mu Magda dopřávala. Magda hlasitě vzdychala a to ho ještě více vzrušovalo. Magda se po chvíli začala celá třást a Marek cítil jak ho Magdina dírka nepravidelnými stahy těsně obepíná. Magda dosáhla orgasmus, které si sama už dlouho neudělala. Stále ale pomalu dosedávala na Markův pyj, dokud se nevzpamatovala z prožité rozkoše. Pak vzala Markův pyj opět do pusy a střídavě mu ho kouřila a honila. Marek byl velmi vzrušen a tak netrvalo dlouho a naplnil Magdinu pusinku semenem. Oba vyčerpaní leželi vedle sebe a vychutnávali doznívající orgasmy. Pak se Magda zvedla a řekla, pro dnešek to stačí. Příště tě naučím zase něco nového.

5/5 - (3 votes)
Za dávných časů 01.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..