Další den Magda dělala jako by se nic nestalo a vše bylo normální. Asi za další dva dny se opět vrátil Marek dříve z panského. Ale tentokrát byl ještě více překvapen. Protože Magda nezaučovala jen jeho, ale i svou dceru Izabel.

Izabela ležela na posteli celá nahá s roztaženými nohami, mezi kterými měla Magda hlavu a lízala Izabelin poštěváček. Bylo vidět, že to nedělají spolu poprvé. Po chvíli se Magda otočila tak, aby její mušlička byla nad obličejem Izabely a ta ji okamžitě začala také olizovat a sát svými rty. Marek při této podívané byl natolik vzrušený, že si vyndal svůj pyj z kalhot a začal si ho masírovat rukou. Ale to mu bylo po chvíli málo a při pohledu na Magdin zadeček to už déle nevydržel. Svlékl se a s pyjem v ruce si stoupl za Magdu a bez varování zasunul svého pyje do velmi vzrušené dírky. Magda překvapením vyjekla, ale při druhém vniknutí Markova pevného nástroje mu začala jít vstříc svým tělem. Marek se podíval na Izabelu, jak bude reagovat na jeho přítomnost, ale ona ani trochu neprotestovala a věnovala se dál sání a lízání Magdinčinýho poštěváčku.

Magda si připadala jako ve snu. Velkého a pevného klacka ve své mušličce a Izabelin jazyk na poštěváčku. Vzrušení v ní rostlo čím dál víc a víc. Cítila jak neskutečná rozkoš prochází jejím tělem a blíží se k vrcholu. Celá se třásla a orgasmus se neuvěřitelně rychle blížil. Chtěla si ještě vychutnávat tu rozkoš, kterou ji ti dva mladí lidé dopřávali, ale už byla tak vzrušená, že se neudržela a hlasitě vydechla. Celé tělo měla v jedné křeči a její dírka tekla proudem. Izabela přestala lízat a vzala si Markův pyj do pusy. Ještě nikdy neměla mužské pohlaví v puse a tak pomalu a opatrně si ho brala do pusy centimetr po centimetru. Magda si lehla vedle nich a pozorovala je. Marek si lehl na záda a Izabela si klekla na všechny čtyři, tak aby mohla pokračovat v kouření jeho pyje. Marek nadzvedl hlavu a lízal její mokrou štěrbinku tak, jak se to naučil před několika dny. Izabele se to velmi líbilo a oplácela stejnou rozkoší pusinkou na Markově pyji. Magda se na ně chvíli dívala a když odezněl její první orgasmus klekla si k Markově hlavě a pomáhala mu v dráždění Izabelini dírky. Marek se věnoval jejímu poštěváčku a Magda zase promočené dírce. Chvílemi však její jazyk zabloudil na dírku v jejím zadečku. To přivádělo Izabelu k šílenství. Milovala dotyky na své dírce v zadečku a někdy si i sama tak dráždila. Netrvalo dlouho a Izabela se zmítala v krásném orgasmu. Skulila se vedle Marka do klubíčka a ještě dlouho zhluboka dýchala jak moc byla vzrušená. Ještě nikdy nezažila tak silný orgasmus.

Magda okamžitě zaujmula Izabelininu pozici a pokračovala v kouření Markova pyje. Ten už byl tak na dosah svého vrcholu. A tak po chvíli co ho šikovná pusinka dráždila to už nevydržel a celou dálky vypustil Magdě do pusinky. Ta všechnu tu slastnou šťávu polykala. Izabela se jen dívala na Magdu, jak s chutí vše polyká a litovala, že ještě nikdy tuto bílou tekutinu neochutnala. Ale když viděla Magda zklamaný Izabelin výraz v obličeji řekla, neboj se ještě budeš mít spoustu příležitostí. Izabela koukala na povadlý Markův pyj a toužila po tom, aby konečně pocítila ten pocit mít ho ve své jeskyňce. Marek stále ležel na zádech a tak se Izabela znovu sehla k jeho pyji a rukou se ho snažila postavit. Po chvíli připojila i svou pusinku a Markův klacek se zase zpevnil. Když byl Marek připraven znovu k souloži, řekla Magda ať si Izabela lehne na kraj stolu, tak aby měla nohy spuštěné na zem. Izabela tak hned učinila a Marek si stoupl před Izabelu.

Magda pak dala Izabelininy nohy na Markova ramena a mírně je roztáhla. Prsty roztáhla závojíčky Izabelininy jeskyňky a zavedla Markův pyj na okraj dírky. Pak Marek ucítil teplo a vlhkost její mušličky a pomalu do ní začal vnikat. Izabela potichu vzdychala bolestí, ale když se dírka přizpůsobila Markově rozměru přešla bolest ve velkou touhu a rozkoš. Magda si stoupla vedle Izabely a mnula rukama její prsa. Marek začal přidávat na tempu přirážení a Izabela cítila úžasné vzrušení, které nikdy před tím nepoznala. Izabela cítila jak přichází silný orgasmus, který jí zamotal hlavu a celou ji rozechvěl. Marek vytáhl svého pyje z dírky a dal ho Magdě do pusy. Ta ho okamžitě začala kouřit. Jakmile se trochu Izabela vzpamatovala, přestala Magda v dráždění Markova pyje a řekla Izabele ať se opře rukama o stůl a otočí se k Markovi zády. Marek hned pochopil a bez varování zasunul svého klacka do Izabelininy dírky. Ta byla stále velmi vzrušená a zrušení se zase začalo vracet, ale tentokráte rychleji nežli před tím. Marek chvíli vnikal do její mušličky, ale pak mu jeho pyje Magda vytáhla z mušličky a namířila ho na dírku v zadečku. Rukama roztáhla půlky Izabelininýho zadečku a Marek začal kousek po kousku vnikat do jejího zadečku. Izabela cítila ohromnou rozkoš i bolest. Magda si klekla pod ně a olizovala střídavě Markovy koule a Izabelininu dírku. Netrvalo dlouho a Izabela prožívala další orgasmus. Marek cítil, že to na něj také přichází, a tak vytáhl svůj pyj a otočil Izabelu obličejem před svého pyje. Jakmile si ho Izabela vzala do pusy začal Marek stříkat. Izabela vše spolykala a dlouho se ještě olizovala. Všichni byli dosti unaveni a protože bylo dost pozdě, šli spát.

5/5 - (2 votes)
Za dávných časů 02.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..