Druhý den v neděli, protože byl volný den zůstali na letním sídle jen paní Nela, Marek a mladá služebná Ivona. Po obědě se paní Nela šla projít do zahrady, kde si lehla do trávy a usnula. Marek se jen tak toulal po sídle a neměl co dělat.

Když vešel do pokoje jeho paní, uviděl jak Ivona stele postel. Byla k němu otočená zády a ohnutá nad postelí. Marek potichu přistoupil za Ivonu a chtěl ji vylekat. Ivona měla na sobě krátkou sukýnku, a jak byla ohnutá konec sukně jí končil v polovině zadečku. Pod sukní nic neměla, a tak se na Marka usmívala její štěrbinka. Marek neodolal a vzal do ruky prachovku z jemného chmýří a pomalu s ní hladil Ivonu po noze od kolena až pod její sukýnku. Ivona se ani neotočila a slastně vydechla. Pak ale trochu rozklepaným hlasem řekla, nechej toho teď nemám čas. Myslela si totiž, že je to Matěj, který jí občas pomáhal ukojit její chtíč. Když se ale otočila a uviděla Marka, usmála se a řekla.

Tak to jsi ty? Včera jste si pěkně užívali s paní Nelou. Marek chvíli nevěděl jak to může vědět, ale pak si uvědomil, že jak paní Nela hlasitě vzdychala to musel slyšet každý v domě. Ivona se otočila k Markovi čelem a dala jeho ruku do jejího rozkroku, který měla velmi vlhký. Mírně prsty roztáhl závojíčky její mušličky a strčil jeden prst do dírky. Ivona zvedla jednu nohy a opřela ji o Markův bok. Tak mohl Marek lépe vnikat do jejího chtíče. Ivona slastně odechovala a pěvně se držela Markových ramennou. Když byla Ivona dostatečně rozvášněná otočila se k Markovi zády a předklonila se jako, když stlala postel. Marek ji vyhrnul sukni na záda a klekl si za Ivonu. Ta malinko roztáhla nohy od sebe a před Markem se rozevřeli její závojíčky, na kterých se třpytili kapičky vzrušení. Jazykem zajel mezi její závojíčky a ještě více je roztáhl. Ivona při prvním dotyku Markova jazyka slastně zavzdychala. Potom Marek vnikal do Ivoniny dírky, tak jako by jí píchal. Olizoval její mušličku ne všech místech a v Ivoně stoupalo silné vzrušení. Když Marek koutkem oka uviděl na zemi prachovku, vzal ji do ruky a kousek úzké násady zasunul do jejího zadečku. Ivona překvapením vyjekla, ale nebylo jí to nepříjemné. Více roztáhla nohy, aby mohl Marek rukojeť zasunout hlouběji. Marek součastně vnikal do Ivoninýho zadečku a lízal její mušličku. Ivona nevěděla co jí více vzrušuje. Jestli prachovka v jejím zadečku, nebo Markův šikovný jazýček. Křečovitě se držela deky, kterou před chvíli ustlala a cítila jak to na ní přichází.

Když dospěla vrcholu Marek si stoupl a nechal rukojeť prachovky v Ivonině zadečku. Ta jak se kroutila samým blahem cítila jak se v ní rukojeť pohybuje. Prohlubovalo a prodlužovala to její obrovský orgasmus. Najednou Marek uslyšel jak ho jeho paní volá. Nemohl nic dělat a musel odejít. Ivona si ani nevšimla jeho odchodu. Když se vzpamatovala a chtěla pokračovat, otočila se, ale Marek nikde. Zklamaně se si upravila své šaty a dala vše do pořádku.

Marek došel na zahradu, kde byla paní Nela. Kdy jsi byl a co jsi dělal, zeptala se Marka jakmile došel k ní. Nic jen tak jsem se procházel, odpověděl a sedl si vedle paní Nely. Chtěla bych, abys my ještě vyprávěl jak jsi žil u své tety. Marek začal s vyprávěním a povídal asi dvě hodiny. Paní Nela ho pozorně poslouchala a rukama přejížděla po celém svém těle, jak byla vzrušená. Když Marek skončil své vyprávění svěřila se paní Nela Markovi, že ještě nikdy se nemilovala se ženou. Vyprávěla, že před několika dny, když se chtěla projet na koni, přišla do stáje a tam viděla Ditu se Zitou jak se milovali. Hrozně jí ten pohled vzrušoval a sama prožila orgasmus. Který si díváním na ty dvě dívky přivodila rukou. Neměla jsem dosti odvahy, abych se k nim přidala a tak jsem se jen dívala. Když to Markovi dořekla, zablýsklo se mu v očích a v hlavě se mu hned zrodil nápad, aby se paní Nela splnil její sen. Když Marek doprovázel paní Nelu na večeři, řekl jí, že večer přijde v deset hodin a že má pro paní Nela překvapení. Paní Nela vyzvídala co to bude, ale Marek byl neoblomný, až večer.

Večer když šel Marek do kuchyně na večeři, sedl si ke stolu a Ivona mu beze slova podala večeři. V jejím obličeji bylo vidět, že je dosti naštvaná. Proto se jí Marek zeptal jestli se něco stalo. Ty se ptáš jestli se něco stalo. Právně naopak nic se nestalo. Celou jsi mě rozvášnil a pak jsi utekl. Já jsem neutekl, paní mě volala a já musel odejít. Hájil se Marek. Ale slibuji, že ti to vynahradím a to dvojnásobkrát. Ivona nechápala jeho slova, a tak ji Marek seznámil s jeho plánem. Ivona nadšeně souhlasila a domluvili se, že až Marek přijde do Nelininýho pokoje, tak asi za patnáct minut tak stoupí Ivona.

V deset hodin večer Marek zaklepal na dveře a vstoupil. Paní Nela už na něj netrpělivě čekala. Ležela na posteli celá nahá a prstem lákala Marka k sobě. Marek měl na sobě jen kalhoty, které si sám svlékl a sedl si na postel vedle paní Nely a začal ji hladit po nohách směrem k její lůnu. Tak jaké je to překvapení, netrpělivě se ptala Marka. Ještě ne, až za chvíli.

V paní Nele rozrostlo vzrušení z tajemství, které před ní Marek stále tajil. Marek pokračoval v hlazení a dráždění jejího těla. Pak rukama roztáhl její nohy od sebe a lehl si tak, aby měl svůj obličej naproti Nelinu mušličku. Jemně ji olízl, tak aby se jí jen malinko dotýkal a špičkou jazyka kmital na poštěváčku. Paní Nela zavřela vzrušením oči a přestávala vnímat okolí kolem sebe. Zatím za dveřmi stála nedočkavě Ivona a čekala na chvíli až bude moci vstoupit. Asi po deseti minutách to déle nevydržela a pomalu vzala za kliku. Potichu vklouzla do pokoje. Měla na sobě jen lehounký plášť a pod ním už nic. Když se pomalu blížila k těm dvěma, sundala si ho a spustila na zem. Paní Nela ochutnávala dotyky Markova jazýčku a vůbec nevěděla o přítomnosti Ivony v místnosti. Ivona si zlehka sedla vedle paní Nely a něžně ji pohladila na jednom prsu, vzala její bradavku mezi dva prst a mírně zatáhla. V tom paní Nela otevřela oči a překvapením, že je ještě někdo v místnosti zčervenala, protože ještě předtím nebyla nahá před žádnou ženou. Marek nechal na chvíli lízání a usmál se. Tak to je to moje překvapení. Ivona nečekala co paní Nela odpoví a dlouze ji políbila. Trochu nejistá paní Nela pootevřela ústa a Ivonin jazyk vjel do její pusinky a kmital v celé její dutině. Když paní Nela zjistila, že to překvapení je vlastně splnění jejího snu, uvolnila se a začala se znovu podávat dotykům Markova jazyka na své mušličce a Ivoniným rukou. Ivona se dívala jak paní Nela je vzrušená díky Markově jazyku a chtěla prožívat stejnou rozkoš. Proto si sedla nad obličej paní Nely a ta okamžitě jak se nad ní rozevřela Ivonina štěrbinka zajela jazykem hluboko do mokré dírky.

Olizovala ji rychlými pohyby v místech, kde to sama má nejraději. Ivona si vzrušením držela a mačkala svá prsa, jaké jí dopřával jazyk paní Nely. Marek se přisál na Nelin poštěváček a vnikl dvěmi prsty do její jeskyňky. Nahmatal malý korálek uvnitř promočené dírky a jemně ho zmáčkl. V tom okamžiku Paní Nela dosáhla velmi silného orgasmu. Nebyla schopna dále lízat Ivoninu mušličku. Proto Marek pokynul Ivoně, aby si lehla vedle paní Nely. Ta tak učinila a Marek se vrhl na rozdělanou mušličku. Chvíli kmital jazykem na poštěváčku a potom vnikl znovu dvěma prsty do dírky. Stiskl malý korálek a Ivona prožívala stejně silný orgasmus jako paní Nela. Obě dvě leželi vedle sebe a hlasitě oddychovali. Marek se na ně díval, jak leží schoulené vedle sebe a vychutnávají si doznívající orgasmy. Klečel na posteli a pomalu si rukou přejížděl po svém pyji. Když ho ty dvě uviděly, jak si to dělá sám, mrkly na sebe a povalily ho na postel. Jeho mohutný pyj trčel do výše a čekal až se na něj některá z žen vrhne. Ale obě měli chuť na jeho stojící pyj. Klekli si tak, že každá byla z jedné strany a střídavě ho Markovi kouřili. Marek ležel a ani se nehýbal, jen tiše vychutnával slastný pocit. Když paní Nela měla Markův pyj hluboko v pusince, tak Ivona lízala Markovi koule a naopak. Střídali se dokud Marek nedospěl k mohutnému výstřiku. Marek byl dosti vzrušený z lízání lesklých mušliček a tak mu netrvalo dlouho, aby se také dostal na vrchol blaha. Když Marek začal stříkat svou bílou tekutinu měl jeho pyje v pusince paní Nela. Byl to velmi mohutný výstřik. Paní Nela ani nestačila polykat přívaly semene, a proto když měl plnou pusu horké tekutiny, vzala si Markův pyj Ivona a vysála Marka až do poslední kapičky. Marek blahem vzdychal a cítil jak mu pomalu jeho pyj klesá. Ivona stále kouřila ten klesající pyj a snažila s ho opět postavit. Marek se pousmál a řekl. Musíš mu dát chvíli na odpočinek. Ivona ho tedy vyndala z pusy a otočila se na paní Nelu, která si ještě olizovala koutky pusy kde měla trochu semene. Ivona si klekla před paní Nelu a dlouze ji políbila na ústa. Paní Nela se ani trochu nebránila a Ivona vzala do jedné ruky Nelinino prso a zatáhla za něj. Paní Nela tiše vzdychla a udělala to samé Ivoně.

Pak se paní Nela položila zády na postel a roztáhla nohy. Ivona si nad ni klekla ale opačně, tak že měla mušličku paní Nely pod svým obličejem. Sklonila se nad Nelinu mušličku a celou ji olízla. Paní Nela hluboce vydechla a nedočkavě čekala na další dotyky Ivoninýho jazyka. Ta zajela jazykem mezi vlhké pysky a rozevřela je. Kroužila jím po stranách mušličky a na poštěváčku. Paní Nela začala také lízat Ivoninu mušličku a jazykem zajížděla do Ivoniny dírky. Rukama ji roztahovala zadeček a její jeskyňku, z které vytékala malé kapičky vzrušení. Marek se na ně dívala a moc se mu ten pohled líbil. Chvílemi hladil jejich těla a rukou si přejížděl mezi nohami. Paní Nela náhle strčila jeden prst do Ivoninýho zadečku, který po chvíli zmizel celý. Ivona vzrušením přestávala lízat mušličku paní Nely.

Vzrušení a rozkoš v ní rostla ohromnou rychlostí a nezadržitelně se blížil její druhý orgasmus. Paní Nela vnikala prstíkem do zadečku a zároveň lízala Ivoninu dírku. Když Marek viděl, že se Ivona blíží k vrcholu, klekl si za ni a strčil dva prsty do její dírky. Paní Nela nasála Ivonin poštěváček a Ivona myslela, že zešílí. Rozkoš a vzrušení, které projíždělo jejím tělem jí úplně omračoval. Marek a paní Nela stále rychle vráželi své prsty do Ivoniných otvorů a Ivona už nemohla déle prodlužovat ten nádherný pocit. Celé její tělo se vzepjalo v jedné velké křeči. Celá se třásla a hlasitě vzdychala. Nemohla se ani pohnout, jak byla omámená největším orgasmem, který zažila. Lehla si na bok a mezi prsty mačkala své bradavky. Paní Nela, která byla velni rozvášněná od Ivoninýho jazýčku, nedočkavě povalila Marka na záda a olízla jeho pyj. Pak si nad toho tvrdého klacka posadila a zavedla jeho špičku na kraj své dírky a pomalu začala dosedávat. Jakmile byl Markův pyj celý v Nelině dírce začala dosedávání zrychlovat. Marek chytil prsa paní Nely, které se hýbali nahoru a dolu v rytmu jejího dosedávání. Paní Nela měla zakloněnou hlavu a hlasitě vzdychala. Pevně se držela Markových nohou, do které zabodávala své nehty.

Ivona, která se pomalu dostávala z velkého orgasmu se dívala na ně a vracela se jí chuť na další dávku sexu. Hladila se mezi nohami a prstem dráždila svou klitoris. Obě ženy byli nenasytné po stálém vzrušení a rozkoši. Paní Nela stále prudčeji a rychleji dosedávala na Marka a cítila, jak se jí blíží její okamžik, po kterém toužila. Marek řekl paní Nele, že nebude dlouho trvat a znovu exploduje, a tak nadzvedl paní Nelu a vyjel z ní. Paní Nela se na něj zklamaně podívala a nechápala co to dělá. Ale Marek ji otočil k sobě zády a vnikl do ní ze zadu. Paní Nela ihned pochopila a šla svým tělem Markovi vstříc. Paní Nela se pevně držela jednoho sloupku od postele a stále více v ní sílil ten slastný pocit. Když paní Nela dosáhla vyvrcholení, tak samou rozkoší jí opustili síly a ona sjela po sloupku na zem. Marek vyjel z Neliny mušličky a protože byl plný sil a chtěl se také ještě vystříkat pokynul Ivona, aby vystřídala místo po paní Nele. Ivona okamžitě si klekla před Marka a ten do ní vnikl celou svou délkou. Vnikal pomalu, ale důkladně celou svou délkou. Kroutil svým pyjem ze strany na stranu a to dovádělo Ivonu k šílenství.

Chtěla, aby Marek vnikal do její jeskyňky rychleji a rychleji. Ale Marek stále přirážel pomalu a vychutnával si jak se Ivona snaží svým tělem jít vstříc Markovu, tak aby byl jeho pyj v ní co nejčastěji. Po chvíli se Marek povolil Ivoninýmu tempu a začal zrychlovat. Chvíli vnikal jen špičkou svého pyje a pak zase celou svou délkou. Pořád zrychloval tempo přirážení a Ivona cítila jak se blíží její další vrcholný pocit. Mezi tím se paní Nela uklidnila ze svého orgasmu a ještě dosti vzrušená se dívala na ty dva. Neměla stále dosti a toužila po další rozkoši. Najednou uviděla prázdnou láhev od vína. Láhev měla úzké hrdlo a postupně se rozšiřovala. Vzala ji do ruky a úzkým hrdlem přejížděla přes svou mušličku. Cítila jak opět vlhne a stoupá v ní vzrušení. Měla velkou potřebu mít stále něco ve své jeskyňce. Přejížděla hrdlem po své mušličce od poštěváčku až k dírce v její zadečku. Tichounce vzdychala a pozorně se dívala na Markův pyj jak vniká do Ivoniny dírky. Ten pohled jí více a více vzrušoval. Hrdlo láhve pak pomalu začalo mizet v dírce paní Nely. Ale jedna plná dírka paní Nela nestačila. Proto si strčila jeden a pak druhý prst do dírky v zadečku.

Vnikala jimi stejně jako láhví do jeskyňky. Ivona se po očku dívala na paní Nelu, jak se píchá do obou dírek najednou a zatoužila mít také obě dírky vyplněné. I Marka to inspirovalo a strčil prostředníček do Ivoninýho zadečku. Ta tiše vyjekla překvapením, ale když zajel prst podruhé předla blažeností a rozkoší. Marek přidal ještě jeden prst a vnikal do jejích dírek ve stejném rytmu jako paní Nela. Celým domem se neslo hlasité vzdychání těch tří rozvášněných lidí. Paní Nela stále více a více cpala láhev do své široké dírky, až se dostala na nejširší místo. Všichni se blížili k vrcholu a Marek vnikal do Ivony co nejrychleji mohl. Chtěl, aby se Ivona udělala před ním. Marek už nemohl déle vydržet a chystal se vystříknou celou dávku do Ivoniny jeskyňky. Ale těsně než-li dosáhl vrcholu, ho předstihla Ivona a s se i paní Nela, která prožívala orgasmus ve stejnou chvíli jako Ivona. Marek ještě několikrát vnikl a začal vyplňovat Ivoninu dírku, svým semenem. Pomalu vytáhl prsty ze zadečku a nechal svého pyje ještě v mušličce. Pomalu vnikal ochabujícím pyje v Ivonině dírce, aby prodloužil její orgasmus. Ta měla zabořený obličej v polštáři a hluboce oddychovala. Marek si pak lehl vedle Ivony a dlouze ji políbil. Paní Nela vstala ze země a lehla si vedle Marka. Ten také políbil paní Nelu, která mu děkovala za překrásný večer a splněný sen a podotkla, že si to musí zase někdy zopakovat, ale brzy.

Všichni tři byli dosti unavení, a tak si lehli a hned usnuli. Marek ležel samozřejmě ve prostřed a na své hrudi se mu choulila jedna žena.

5/5 - (3 votes)
Za dávných časů 06.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..