Probudilo je až ráno slunce, které jim svítilo přímo do obličeje. První se probudila paní Nela a byla znovu při chuti. Vzala Markův pyj do pusy a začala ho kouřit. Markův pyj se pomalu zpevňoval až byl tvrdý, jak paní Nela potřebovala.

Marek se jen kroutil a myslel si, že se mu to jen zdá. Jako druhá se probudila Ivona, která když viděla co paní Nela dělá neodolala a hned se přidala. Nabídla paní Nele, aby nechali Marka dále spát a že si užijí sami. Paní Nela souhlasila a klekla si nad Ivonu na čtyři. Jakmile Ivona uviděla nad sebou Nelinu mušličku vystrčila jazyk z pusy a začala ji lízat. Paní Nela roztáhla více nohy od sebe a před Ivonou se rozevřely vlhké závojíčky, které končili z jedné strany poštěváčkem a z druhé malou dírkou. Ivona se přisála svými rty na poštěváček a strčila jeden prst do sevřené dírky. Ta se pomalu začala uvolňovat a tak Ivona mohla přidat druhý a po chvíli i třetí prst. Marek stále spal a nevěděl co se vedle něho děje.

Paní Nela se sklonila a lehce lízala Ivoninu mušličku, ale protože aby velmi vzrušená z Ivoniných prstů ve své dírce a jejího jazýčku, nemohla se dostatečně věnovat lízání. Vychutnávala si rozkoš, kterou jí Ivona dopřávala a hlasitě vzdychala. Cítila jak se jí nezadržitelně blíží její nejrychlejší orgasmus, který za malou chvilku dospěl vrcholu. Paní Nele probíhalo celým těle známá a slastná křeč. Z její mušličky se linuli proudy slastných šťáv. Ivona pokračovala v lízání mušličky paní Nely a jejích slastné tekutiny. Prodlužovala tak paní Nele její orgasmus. Paní Nela cítila další a další přívaly vzrušení a rozkoše a asi po minutě projel jejím tělem druhý orgasmus. Ještě nikdy neměla dva orgasmy za sebou. Celá se kroutila a svíjela, hlasitě a hluboce dýchala. Ivona nechala paní Nelu, aby si mohla vychutnat tu slast její vyvrcholení a rukou ji položila na postel. Paní Nela se schoulela do klubíčka a celá se stále třásla.

Protože byl čas oběda, tak se Ivona oblékla a šla do kuchyně něco uvařit. Když se paní Nela vzpamatovala z prožitého zážitku, byla už Ivona pryč a vedle ní jen spal Marek. Když se Marek probudil nikdo už v ložnici nebyl. Sešel do kuchyně, kde byla Ivona a paní Nela, které se na sebe stále dívali a usmívali. Marek ani netušil co se ráno vedle něho dělo.

5/5 - (2 votes)
Za dávných časů 07.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..