Po týdnu pobytu na letním sídle se paní Nela a Marek vrátili na panství. Kníže už byl z hlavního města zpět, a když viděl jak je jeho žena v dobré náladě a šťastná, ale netušil co se na letním sídle celý týden dělo, ale byl rád, že se paní Nela zase po dlouhé době usmívá.

Když ho paní Nela poprosila, aby jí Marek dělal společnost a doprovázel ji všude, radostně souhlasil. On sám byl velký mrzout a neměl o svou ženu moc velký zájem, hlavně po intimní stránce. Jezdil často pryč a každý věděl kam. Nedaleko měl milenku, která byla mnohem mladší než-li on.

Po třech dnech co se vrátili z letního sídla si zavolala paní Nela Marka k sobě. Když Marek vešel do Neliny místnosti, řekla mu, aby si sedl. Chtěla bych se ti odměnit, za to co jsi pro mě udělal minulý týden. Příští týden se tu bude konat ples. Chci, abys mě na něj dělal společnost. Můj manžel se mou bude stejně jen na zahájení a pak si ně ani nevšimne. Představím tě mocným a vlivným lidem. Už nikdy nebudeš muset pracovat. Marek nadšeně souhlasil. Paní Nela nechal Markovi ušít nové šaty, pro tu příležitost. Na plese paní Nela postupně seznamovala s vlivnými lidmi této země. Marek byl středem pozornosti, hlavně u žen. Byl nejmladší mužem plesu, protože muži, kteří se zúčastnili takovýchto zábav byli straší baroni a knížata. Jejich manželky většinou byli mnohem mladší než-li oni. Marek protančil celý večer snad se všemi ženami v místnosti. Ani na chvilku se nezastavil. Nikdo ale nevěděl odkud pochází. Paní Nela ho přestavila jako syna jednoho šlechtice z jiné země. Ženy se kolem něj točili a on si připadal jako v ráji. Během večera dostal Marek spoustu pozvání na svá panství od většiny žen, ale od jejich manželů, kteří se chtěli něco dozvědět o něm, jeho rodině a postavení jeho rodiny v cizí zemi. Po skončení plesu všichni odešli a Marek zůstal v tanečním sálu sám s paní Nelou. Kolem nich jen pohýbalo služebnictvo, které uklízelo nepořádek. Marek děkoval paní Nela za to co pro něj udělala. Paní Nela dělala jako by se nic nestalo a jen se usmívala.

Druhý den se Marek šel podívat za Ditou a Zitou. Vešel do stáje, kde obě většinu dne trávili. Jakmile ho uviděli vrhli se mu kolem krk. Kde jsi tak dlouho byl a co jsi dělal. Ptali se ho dokud jim vše neřekl. Vyprávěl jim o paní Nele i o Ivoně co celý týden dělali. Zita s Ditou se trochu zlobili, že si užívá bez nich a ony zatím tu jsou sami a nemají nikoho kdo by jim ukojil jejich touhy. S těmi slovy začali Marka svlékat ze šatů. Ale když z Marka spadla košile uslyšel jak ho volá paní Nela. Dita se Zitou byli velmi zklamány. Marek ale slíbil, že se brzy vrátí a vše jim nahradí. Když přicházel k paní Nele, která mu šla a proti, tak si právě zapínal košili. Paní Nela se ho hned zeptala. Kde pak jsi byl a co jsi dělal. Tuto otázku už dnes Marek slyšel, a tak se jen zasmál. Víš, že už jsi jenom můj? Zeptala se tichounce Marka. Ten se trochu zarazil a pak kývl. Chtěla bych se jet projet a ty mě musíš hlídat, abych něco neprovedla, co by se mému muži nelíbilo. Marek zklamaně, že kdyby paní Nela zůstala doma mohl si právě užívat s kovářovo dcerami. Ale byla to jeho povinnost, a tak nemohl nic dělat.

Další den probíhal v klidu. Paní Nele se nikam nechtělo, a tak Marek mohl celý den odpočívat. Ale když nastal večer vydal se za Zitou a Ditou, které už na něj netrpělivě čekali na obvyklém místě u rybníka. Když dorazil na ono místo uviděl, jak Dita leží na zemi nahá z roztaženými nohami, a jak nad ní klečí její sestra také nahá, a jak má zabořenou hlavu v jejím klíně. Dita tiše vzdychala a vnikala dvěma prsty do Zitiny broskvičky. Až když si stoupl těsně vedle nich si holky všimly jeho přítomnosti. Marek se usmíval a kroutil hlavou. Pak řekl, co pak to je, jak to že jste nepočkali na mě. Zita jen zvedla hlavu a odpověděla mu. Ty jsi tak dlouho nešel a mi to už nemohli vydržet. Marek se rychle svlékl a chtěl se připojit. Lehl si na zem a rukou si přejel po svém pyji, který už byl pevný jako svíce. Když to Zita viděla na nic nečekala a slezla z Dity. Ihned vzala Markův pyj do pusy a začala ho kouřit. Dita nechtěla jen tak na ně koukat, a tak si klekla nad Markův obličej. Marek pohladil Ditiny stehna a mírně je ještě rozevřel. Nad ním se rozevřela Ditina broskvička, kterou začal lízat pomalými pohyby jazyka. Dita si oběma rukama držela svá prsa a mezi prst si mnula ztopořené bradavky. Marek přejížděl jazykem po Ditiných závojíčcích a vnikal do její jeskyňky. Dita měla zavřené oči a vychutnávala si rozkoš, kterou ji Marek přiváděl svým jazykem. Zita a stále kouřila Markův pyj, který si dávala hluboko do pusy a sála jej. Marek chvílemi cítil, jak jeho pyj naráží na mandle v Zitině pusince. Zita po očku pozorovala, jak je její sestra vzrušená a jakou ji Marek dopřává rozkoš. Toužila také po takovém pocitu. A tak přestala kouřit Markův pyj a sedla si nad něj. Jakmile ucítila špičku žaluda na správném místě pomalu dosedla. Markův pyj byl mohutný, a tak chvíli trvalo než-li se Zitina dírka přizpůsobila tomu rozměru. Ale když byl Markův pyj celý v Zitině jeskyňce začala dosedávat rychleji a po celé délce jeho pyje. Obě sestry si drželi svá prsa a dráždili si ztvrdlé bradavky. Ditě se blížil očekávaný pocit vyvrcholení, který už několik dní postrádala. Marek to také cítil, a proto přidal na rychlosti dotyků svého jazyka. Kmital špičkou jazyka na Ditiným poštěváčku, což Ditě ještě více zrychlil příval rozkoše. Dita se během chvíle v celém těle prolínal krásný orgasmus.

Cítila jak její svaly v celém těle stahují a zase povolují. Hlasitě vzdychala a ještě celá vzrušená si lehla na Markovo tělo. Zita stále dosedala rychleji a rychleji. Dita se dívala z blízka na to, jak se její sestra nabodává na Markův pyj a vystrčila jazyk z pusinky který vždy, když Zita dosedla zavadil o její poštěváček. To se Zitě velmi líbilo a urychlilo její vyvrcholení. Netrvalo dlouho a Zita prožívala ohromný orgasmus. Zaklonila své tělo a rukama se musela držet Markových kolenou, byla tak vzrušená že její tělo bylo celé zesláblé. Dita se chvílemi dotýkala jazykem Zitinýho poštěváčku, který se stal velmi citlivým. Na každý dotyk odpověděla slastným vzdychnutím. Zita si musela nadzvednout, aby z ní Marek vyjel, protože její jeskyňka byla stále v jedno varu a jeho mohutný pyj neumožňoval skončení vrcholného pocitu. Jakmile vyjel Markův pyj z Zitiny mušličky, vzala si ho do pusy Dita a začala ho Markovi kouřit, aby také dospěl k výstřiku. Nejdříve jen kroužila špičkou jazyka kolem Markova žaluda a potom si ho začala brát do pusinky víc a víc co jen mohla.

Zita ležela kousek od nich a dívala se, jak Dita dopřává Markovi velkou rozkoš. Nechtěla zmeškat, až bude Marek stříkat, a tak si klekla vedle Marka a pomáhala Ditě k Markovo orgasmu. Obě ženy byli zabrány do dráždění Markova pyje, že nevnímali svět kolem sebe. Nikdo z těch tří si ani nevšiml, že se k nim někdo blíží. Byla to paní Nela, která si chtěla dnes večer ukojit své vášně, a když její muž spal šla do Markova pokoje, ale on tam nebyl. Tušila kde asi je, a tak se vydala k rybníku, kde několikrát pozorovala, jak si ty tři užívají. Tušila správně a hned na první pokus je našla. Marek ležel v trávě se zavřenými oči a vychutnával si rozkoš, kterou mu dávali pusinky těch dvou stále sexu chtivých žen. Paní Nela si stoupla velmi blízko nich a stále ji nikdo neviděl. Až když promluvila si všimli, že tu nejsou sami.

Trochu zvýšeným a rozzlobeným hlasem na ně paní Nela promluvila. Co to tu Marku děláš? A snad jsem ti jasně řekla, že jsi jenom můj. A když máš být s jinou ženou a u toho musím být já! Marek se celý zaraženě díval a nebyl schopen vydat z úst ani slovo. Obě dívky se styděli, a jen čekali co se bude dít dále. Najednou to ticho protrhla Dita. Tak se přidejte k nám, řekla trochu nesměle. Paní Nela jen stála a nic neříkala. Dita si připadala velmi trapně, když jí došlo co právě své paní navrhla. Ale paní Nela se pousmála a odpověděla, tak jo. Zatáhla za šňůrku na své noční košilce a ta se rázem ocitla na zemi. Najednou před nimi stála jejich paní celá nahá. Teď už s úsměvem promluvila paní Nela na Marka. Měla jsem vlhkou potřebu cítit tvého krásného pyje ve své mušličce, a když jsem přišla do tvého pokoje nebyl jsi tam, trochu mě to naštvalo. S těmi slovy si klekla před Marka a Dita se Zitou ji udělali místo. Vzala Markův pyj do ruky a stahovala jeho kůžičku přes žaluda, protože když paní Nela přišla a promluvila, Marek se překvapením z její přítomnosti lekl a jeho pyj mu ihned klesl. Ale šikovné prstíky paní Nely ho během chvilky dostal znovu do varu a jeho pyj nabral opět ohromných rozměrů. Dita se Zitou se dívali jak si paní Nela hraje s Markovým pyjem a ten pohled je velmi vzrušoval.

Obě měli jednu ruku ve svých rozkrocích a dráždili si své poštěváčky. Když byl Markův pyj pevný a tvrdý vzala si jeho pyj do pusinky co nejvíce mohla a začal ho sát. Paní Nela pohybovala hlavou nahoru a dolu a přitom měla vystrčený zadeček, kterým prosivě kroutila a toužila po dotycích a laskání. Obě sestry si toho hned všimli a klekli si každá z jedné strany. Líbali paní Nelu po jejím zadečku a rukama jej roztahovali. Pak si Dita lehla na záda pod paní Nelu a začala lízat její mušličku. Prsty jí roztahovala její závojíčky, aby měla lepší přístup k její dírce. Pomalými pohyby vnikala jazýčkem dovnitř a ven. Zita si vzala na starost druhou dírku. Roztáhla její zadeček co nejvíc a špičkou jazyka dráždila dírku v zadečku. Paní Nela se kroutila rozkoší v bocích, kterými šla těm šikovným jazýčkům vstříc.

Marek už věděl, že za chvíli přijde jeho vyvrcholení a svými boky sunul svého pyje hlouběji do pusinky paní Nely. Cítil jak mu začíná z jeho pyje cukat a jak se mu vylívat bílá tekutina ven. Jeho tělo se celé napnulo a z jeho pyje začala tryskat slastný nektar. Paní Nela polykala semeno a nepřestávala sát dokud z Marka nevšimla poslední kapička. Když se Markův pyj začal v puse paní Nely zmenšovat, vytáhla si jej z pusy ozvalo se hlasité vzdychání. To právě Zita vsunula jeden prst do jejího zadečku. Pohybovala s ním s velkou razancí a paní Nela si připadala jako v nebi, jak jí ty dvě sestry krásně uspokojují. Hlavu měla položenou na zemi a rukama pevně svírala trsy trávy, zadeček vystrčený vzhůru, kde se ty dvě mladé sestry vyžívali v uspokojování paní Nely, která se začínala rozkoší celá třást a z mušličky jí vycházelo více a více slastných šťáv. Najednou se paní Nela prohnula v zádech a hlasitě vydechla. Celým tělem jí proudila ohromná vlna rozkoše, která nebrala konce. Oči měla pevně zavřené a z úst se jí linuli slastné vzdechy. Položila se na bok a mačkajíc si svá prsa vychutnávala krásný orgasmus. Dita se Zitou si klekli proti sobě a dlouze se políbili. Líbali se vášnivě, jejich jazyky se proplétali v jejich pusinkách, hladili se na prsou a zadečcích. Marek se na ně chvíli jen díval, ale když mu ten pohled začal způsobovat tuhnutí ve svém pyji, klekl si za Ditu a líbal ji na krku a zádech. Ta trochu zklonila hlavu na Markovo rameno. Zita si lehla mezi Ditiny nohy, který jí mírně roztáhla od sebe a začala jazýčkem přejíždět po její mušličce. Ta během chvilky byla celá promočená, jak byla Dita vzrušená z dráždění Zitinýho jazyku a Markových úst a rukou. Marek pomalu sjížděl jednou rukou od prsou po bříšku, mezi její nohy. Když narazil na její pahorek, tak mírně ho natáhl směrem nahoru a tím vykoukl na svět Ditin poštěváček. Dita tiše vzdychala a chvílemi si vzrušením olízla své rty. Marek dal prostředníček k Ditiným ústům a ta jej vzala do pusy a olízla jej.

Pak Marek prostředníčkem nahmatal naběhlý poštěváček a začal ho špičkou prstu dráždit. Dita ještě více roztáhla nohy, aby měl Marek lepší přístup a rukama se ho chytila za zadek. Zita lízala Ditinu dírku a v jedné ruce měla Markův pyj, kterým dráždila Ditinu dírku. Přejížděla jím po mokré dírce a jen vždy dovolila Markovi strčit špičku na kraj Ditiny dírky. Marek i Dita byli tou hrou velmi vzrušeni a oba se už nemohli dočkat až jeden bude cítit toho druhého. Když Marek přestal dráždit Ditiný poštěváček, tak se Dita sklonila nad roztažené nohy její sestry. Ta už nedočkavě čekala po laskání. Jakmile se Dita před Markem předklonila, tak nedočkavě vnikl celou svou délkou do Ditiny dírky. Ta trochu bolestí vyjekla, protože její dírka ještě nebyla dostatečně roztažená a Markův pyj byl pro ni příliš velký. Ale po chvilce se dírka přizpůsobila a tak mohl Marek vnikat jak chtěl. Dita byla tak vzrušená Markovým pyje, že se nemohla věnovat své sestře. Ale ta nezůstala bez využití. Protože paní Nela už byla zase při chuti a tak si lehla mezi Zitiny nohy a ihned začala lízat její roztouženou broskvičku. Dita se zapřela rukama a nadzvedla se, aby udělala paní Nele více místa. Paní Nela také toužila po tom, aby jí někdo dráždil a vzrušoval. A tak řekla Zitě, aby si klekla nad ni. Ta tak hned udělala. Paní Nela si lehla na záda a široce roztáhla nohy. Zita si nad ni klekla a sklonila svou hlavu nad její mušličku. Obě se divoce dráždili jazýčky. Za chvíli začal mizet jeden prst za druhým. Měli plné své dírky, které dychtili po stále větším vzrušení.

Vedle nich se Dita blížila k dalšímu orgasmu. Vzpřímila své tělo a zase se chytla Marka za zadek. Vzrušením bořila své nehty do jeho zadku. To mu působilo bolest, ale také jakési vzrušení. Ditino vzdychání stále rostlo až do té doby, kdy jejím tělem projel její vrchol. Rychle nechala vyjet Markův pyj ze své dírky, byla tak vzrušená, že už ho ve své mušličce nemohla mít. Skoulela se do trávy a hluboce dýchala. V tom Marek uviděl rozevřenou dírku, z které právě vyndala Zita tři prsty. Marek si ihned klekl za paní Nelu a zasunul svého pyje do její dírky. Paní Nela jen spokojeně zavzdychala a tělem se začala hýbat naproti Markovo pyji. Netrvalo dlouho a Marek cítil, že se blíží i jeho vyvrcholení. Začal rychleji a rychleji přirážet a po několika vniknutí se mu celé tělo stáhlo a z jeho pyje začal tryskat gejzír bílé tekutiny. Když paní Nela cítila přívaly semene ve své dírce, dospěla orgasmu spolu s Markem. Zita, která ležela pod paní Nelou a dráždila její poštěváček, lízala horkou tekutinu, která vycházela z Neliny dírky. Marek si lehl vedle paní Nely a Zity. Vychutnával si doznívající orgasmus spolu s paní Nelou. Pak se všichni šli vykoupat do rybníka a šli domu spát.

5/5 - (3 votes)
Za dávných časů 08.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..