Ještě za minulého režimu, kdy byly různé školení a služební cesty velmi aktuální jsem byl vyslán na jednu takovou do Košic. Bylo mně třicet a jako rozvedeného mě z podniku posílali každou chvíli někam cestovat.

Prolistoval jsem jízdní řád a rozhodl se vyrazit z Brna na Trenčín. Lůžkové nebo lehátkové vozy ve vlaku nebyly, tak jsem zaujal místo v kupé, kde jsem byl sám a začal jsem podřimovat.

Vlak se pomalu rozjel a cesta ubíhala jen zvolna. Na jedné z dalších zastávek přisedla do kupé dívka, asi dvacetiletá zrzka s několika pihami na nosíku v úzké minisukni a volném tričku s dost velkým výstřihem. Usadila se naproti mě u okna a začala číst nějakou knížku. Přes přimhouřené oči jsem sledoval její dlouhé nohy a snažil se proniknout pohledem co nejvýš, pod sukýnku. Po chvíli zaklonila hlavu, opřela se pohodlně o sedadlo, knížku držela na klíně a spala. Nohy povolila a já měl možnost zahlédnout bělounké kalhotky a při podrobnějším sledování i náznak rezavého kožíšku pod nimi. Při jednom z pohybů jí sjela knížka na zem a několik listů se rozletělo po podlaze. Dívka sebou cukla, podívala se na mě, potom se sehla a snažila se posbírat listy knihy. Otevřel se mě nádherný výhled do jejího výstřihu, kde se mírně pohybovaly její nádherně formovaná ňadra. Cítil jsem mírný tlak v podbřišku a můj ocas začínal tuhnout. Knížka však už byla pohromadě a já měl po výhledu. K mé smůle dívka v další stanici vystoupila a já v kupé osaměl. Při vzpomínce na nedávno prožitou situaci se mě zase začal stavět kolík a já si rozepnul kalhoty, uchopil jej a začal si ho honit. Pomalu jsem ohrnoval předkožku přes citlivý žalud a myslí byl u mé neznámé spolucestující. Náhle se otevřely dveře a dovnitř vešla asi padesátiletá průvodčí. Když uviděla můj stojící ocas, zeptala se, jestli nepotřebuji pomoc. I když jsem byl dokonale překvapen, zmohl jsem se na nesmělou kladnou odpověď. Průvodčí za sebou zamkla dveře a přiklekla k mému penisu, který vzala do úst a zkušeně začala sát. Rukou mě přitom jemně lechtala na pytlíku. Bylo cítit, že má v tomto směru velké zkušenosti. Chytil jsem ji rukama hlavu, zasunul kolík až do krku a začal stříkat. Veškeré moje semeno stačila spolykat, ani kapka jí neunikla. Hned potom vstala, otřela si kolena, odemkla a zmizela v soupravě. Byl jsem jako v mrákotách a jen můj vytažený, povadlý a vlhký pták dokazoval, že to nebyl sen. Když jsem po několika hodinách vyšel, abych se jí odvděčil, potkal jsem jen mladého průvodčího, který mě vysvětlil, že se v Žilině střídali vlakové čety a moje paní průvodčí už je nyní na cestě zpět.

Rate this post
Na služební cestě do Košic

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..