Když Sandře zavolám, že mám chuť šukat, tak mě nikdy neodmítne. Obě její dírky jsou pořád nadržený a ona je ochotně nastavuje k ošoustání. Jen co jsem dosedl na gauč, už mě svlékala a pevnou dlaní svírala můj ztopořenej ocas.

"Hm, chutná skvěle,” libovala si, když ho sevřela mezi rty. Nemohl jsem se udržet a zastrčil prostředník do její hladce oholený kundičky. Byla vlhká… Jednou rukou mi mačkala koule, druhou škrábala a hladila zároveň na stehnech. Její nalitá prsa se opírala o můj bok a já šílel rozkoší. “Nechceš, abych tě vylízal dřív než se udělám?” zeptal jsem se.
"Kdepak,” odpověděla a roztáhla nohy doširoka. “Přišel čas ozkoušet všechny moje dírky a pořádně je protáhnout tím tvým pérem!” Roztahovala si pičku a vystrkovala na mě svůj naběhlý poštěváček. Chtěl jsem jí ho olízat, ale ona zařvala: “Tak už ho tam šoupni nebo se vážně zblázním, jsem nadržená jako stepní koza!” To přirovnání mě trochu zaskočilo, protože můj pohled spočinul na jejích houpajících se kozách. Vrazil jsem jí ocas do pičky, až vyjekla, a pak ji rytmicky projížděl. Hrál jsem si s jejíma bradavkama, lízal je, sál a kousal. Chvíli jsme šukali ze předu, chvíli zezadu. Její stydký pysky nádherně objímaly mýho ptáka. Kundička vypouštěla litry šťávy, takže to nádherně klouzalo. Sandra si klekla jako kočička a vyšpulila na mě svoji buchtičku a prdelku. “Opíchej mě zezadu,” poručila a já rád poslechnul. Nemohl jsem se dočkat, až jí ho vrazím do zadku. “Táák, a je čas na anální sex,” řekla Sandra najednou, jakoby mi četla myšlenky. Můj ocas byl pěkně vlhkej od její šťávy, takže nebyl problém vklouznout do anální dírky. Mám ho docela velkýho, ale Sandře to vyhovuje. Nikdy nekřičí bolestí, jenom slastí. “To je macek, vraž ho tam až po koule, chci, abys ho zarazil co nejhlouběji,” prosila mě a hekala vzrušením. Pak si na mě nasedla a nechala si ho zabořit do zadečku tak hluboko, až jsem myslel, že ji roztrhnu. “Hm, to je parádní jízda,” libovala si. Držel jsem ji za boky a pomáhal nadskakovat. “Už, už to bude, už to mám!” vykřikla, prudce na mě dosedla a jejím tělem projely nádherný vlny orgasmu. Svalila se na postel a vypadala, že ztratí vědomí. “No ták, kočičko, přece mě tu nenecháš s takhle ztvrdlým ptákem, co kdybys mi ho vykouřila?” šeptal jsem a nepřestával si ho honit. Vzala si ho do pusy, lačně ho sála, cucala a lízala. Sandra je výborná kuřačka, proto netrvalo dlouho, a skropil jsem ty její buclatý tvářičky horkým přídělem lepkavýho semene. Už se těším na příští šukačku.

2.5/5 - (2 votes)
Nadržené Sandřiny dírky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..