Stanislav ležel na boku na okraji postele a sledoval svoji manželku Blaženku při každoranním rituálu svlékání noční košile a oblékání spodního prádla. “Blaženko, ty jsi výborná. Bože můj, jaká ty bys mohla být vynikající manželka.

094

 

Ale nejsi,” vzdychl si Stanislav a v duchu myslel na fakt, že za pár minut musí vstát a odejít do své nudné kanceláře a celé hodiny koukat do stále stejných tváří kolegů a unuděných starších kolegyň, které doslova potlačovaly jeho přirozené chutě na druhé pohlaví. Jak záviděl svým známým, kteří mu barvitě líčili svá dobrodružství na pracovišti. “Člověče, já si užil snad s každou z našeho podniku, Stanislave,” slyšel nedávno od jednoho kamaráda, rovněž čtyřicátníka jako byl on. Stanislav se však neměl čím pochlubit. V prvním manželství s o šest let mladší Blaženou nastalo podivné období citového vakua, které Stano velmi těžce snášel. “Podívej se, Blaženko! Už téměř rok jsme se nemilovali tak, jako bychom chtěli. Ty mě odmítáš, nevím co proti mně máš, ale dobře vím, jak po nocích tajně vedle mě masturbuješ. Je to přirozené, pokud jde o tvé pohlavní potřeby. Ale jako manžela mě úplně ignoruješ.

Jsem ti dobrý jenom jako zdroj peněz, nemyslíš? Odpovědí byl jen záhadný úsměv manželky. “Myslím, že jsme šťastní svým způsobem i tak, Stando,” řekla. Stanislav, ač se snažil jak mohl, nemohl dokázat své ženě, která byla laborantkou ve zdravotnickém zařízení nějakou něvěru. “Možná je to tím, že ani po letech nemáme děti,” pomyslel si. Blaženka si se svojí krásnou postavou doslova pohrávala s libidem svého muže. Byla již v kalhotkách a svůdně vypínala svá nádherná prsa. V jejím obličeji vycítil v té chvíli cosi, co nemohl považovat za nic jiného než za výzvu k akci! Blaženka si opět sedla na kraj postele a dlouhé, nádherné vlasy ji spadly na záda. Standa pociťoval doslova šílené vzrušení. To mu zcela ovládlo mysl a jednání. Odrazil se mocným skokem ze své strany a uchopil trochu vzpouzející se Blaženku do náruče. “Nech toho, víš, že to nechci,” šeptla mu do ucha. “Kromě toho je nejvýšší čas, abych odešla do práce. Mám dnes spoustu testů, které chci a musím udělat, rozumíš?” Standa znal tohle všechno zpaměti. Tak hloupý nejsem, abych nepochopil, že žena, když to nejvíc odmítá chce to právě teď, pomyslel si, svíraje nádherné ženiny plody dlaněmi.

Ukazováčky prstů začal jemně hladit bradavky. Blaženka  pomalu přestávala klást odpor a dvakrát hluboce vzdechla. To byl pro Standu elixír, hnací stimul. Ještě chvíli mnul Blaženčina prsa a cítil vzrušení, jaké snad neprožil už dvacet let… Myslel, že mu ztopořený pyj roztrhne knoflíky na pyžamu… Jemně uložil Blaženu kolmo na postel. Už nekladla odpor, jenom vzdychala. Jakmile Standa zajel prostředníkem do štěrbiny mezi nádherně formovanými stehny, horká šťáva mu doslova zalila dlaň. Jeho žena byla teď neukojenou sopkou, která čekala na toho, kdo uhasí její živelný žár! Tím šťastným princem měl být právě Standa a on si to plně uvědomoval… Procházel dvěma prsty štěrbinou velkých pysků od poštěváčku až k hrázi. Blažena se už neovládala a začala slastně vzdychat. “Přidej miláčku, ještě, jsi fantastický,” volala Blaženka a sama roztáhla stehna jak to jen šlo. Standa obdivoval její mimořádně husté ochlupení, někdy měl dojem, že se mu v něm ztrácí celá dlaň… “Vem si mě, Stando, buď brutální, nešetři mě,” šeptala manželka bez přestání. Slova zapříčinila takový příval rozkoše u Standy, že prudce vystříkl sperma na krk a levé ňadro své ženy. “Proboha, vždyť jsme ještě ani nezačali,” zvolala Blažena zklamaně.

I když u manžela došlo k jistému ochabnutí, našel způsob, jak vše zachránit. Blaženku, ležící proti němu, zasáhl žaludem penisu do pochvy. Pomalými pohyby ji doslova rozohnil! Za chvíli manželka sama zasunula pyj do své pochvy. Zuřivému přirážení nebylo konce! Vyměnili snad všechny polohy, jaké znali… Když po pátém či šestém orgasmu ležela Blažena zcela vyčerpána vedle svého manžela, šeptala: “Už snad ani do práce dnes nepůjdu. Vymluvím se na nevolnost. Dnes to bylo tak, jak jsem to od tebe vždy čekala. Velkou změnu v našich vztazích oslavíme dnes spolu přijemně.”

5/5 - (1 vote)
Neukojená sopka
Štítky:                    

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..