Jmenuji se Jiří a jsem něco přes tři roky ženatý. Moje žena Jana je fakt kočka a za ty roky co se známe se téměř nezměnila. Seznámili jsme se na základce a v patnácti jsme spolu začali chodit. Nejdřív jen tak nevinně, znáte to – s pejskem, na nákup, ze smetím, do toho sem tam pusa, ale jinak nic vážného.


Dash_Lace_by_red_13th(2)

Pak jsme přešli na gympl a náš vztah začal už trochu vážnět. Na školním výletě v prváku jsme zůstali v chatce, kde Jana a další její tři kámošky spaly, sami. Jana mi řekla, že se holky vrátí z túry až za dvě hodiny a aniž se by se mi přestala dívat do očí, přitiskla svá ústa na má. Nejdřív to byly vlastně jen takové pusinky. Pak se ke mně náhle prudce přitiskla a její jazýček mi vystřelil do pusy. Začali jsme se líbat a hladit. Pak jsem sebral odvahu a pustil jsem se do iniciativy sám. Začal jsem ji rozepínat knoflíky na její blůzce. Jak jsem ji svlíkal, objevila se holá ramínka a podprsenka. Začal jsem ji líbat na bříšku a ramenech a přitom jsem se ji snažil rozepnout podprsenku. Když se mi to konečně podařilo, objevila se dvě krásná kulatá a pevná ňadra s malými rozkošnými a vzrušením pevnými bradavkami.

Položil jsem Janu na postel a hned jsem se do nich pustil pusou. Jana sténala vzrušením a zajela mi svou malou ručkou pod kalhoty. Přes slipy mi začala hladit úd, který začal rychle stoupat. Začala mi rozepínat kalhoty a snažila se ho vytáhnout. Po chvilce se jí to skutečně podařilo. Začala mi ho honit a třít si jím nahá prsa. Bylo to nádherné, zvlášť když se mi podívala do očí a poté si ho přitáhla k pusince. Viděl jsem jak vyplázla jazýček a lehce se dotkla mého stejně horkého žaludu. Pak mi začal žalud vlhkým a horkým jazýčkem pomalu lízat. Já jsem se jí zatím snažil rozepnout rifle. Byla to nádhera a já byl v sedmém nebi.

Náhle jsme však zaslechli hlasy. Ve vteřině jsme byli oblečení. Holky se vrátily a dívaly se na nás. Snažili jsme se dýchat klidně, ale musely poznat, jak přemáháme nedostatek kyslíku. Vášeň nás o
něj připravila. Ale neptaly se na nic. Rychle a nenápadně, ale co nejvíc zamilovaně, jsem se na Janu podíval a šel raději pryč. Večer u táboráku se ke mně přitočila Katka, jedna z těch Janiných spolunocležnic, podívala se na mně vyzývavě a trochu potměšile: “Ty seš teda číslo, řeknu ti”. Pochopil jsem, že Jana byla podrobena křížovému výslechu a byla usvědčena. Trochu mě to štvalo a chtěl jsem to Janě říct. Přiběhla ale sama a rovnou vybafla: “Holky to ze mně vytáhly a pak řekly, že pohlídají, aby nás v chatce nikdo nerušil. ” Srdce se mi rozbušilo. Tak to tedy konečně snad přijde. Naše poprvé.

Vlastně jsme o tom ještě nemluvili, takže nás to trochu zaskočilo. Zeptal jsem se na ochranu, ale Jana řekla, že na upravení měsíčků používá tabletky, tak si nemám dělat hlavu. Nenápadně jsme se vytratili do chatky. Sotva zaklaply dveře, vrhli jsme se na sebe a začali jsme ze sebe strhávat oblečení. Za chvilku jsem stanuli proti sobě nazí. Musím říct, že Jana měla nádhernou postavu. Chvíli jsme se na sebe dívali. Pak si Jana lehla na postel na záda, pokrčila roztáhla nohy. Uviděl jsem její mušličku s jemnými chloupky. Lehl jsem si k jejím nohám a začal jsem ji líbat stehna. Pak jsem pomalu jazykem směřoval k její mušličce. Jemně jsem jí špičkou jazyka dráždil poštěváček a cítil jsem, jak vlhne vzrušením. Už jsem to déle nevadržel a lehl si na Janičku. Ona mi chytila můj stopořený úd a nasměrovala jej ke své svatyňce lásky.

Začal jsem do ní pomalu vnikat. Dbal jsem na to, aby jsme si to vychutnali. Cítil jsem, jak do ní vstoupil nejprve žalud a pak postupně i zbytek mého penisu. Opatrně jsem začal klouzat, šlo to nádherně. Jana přitom vzlykala blahem a štěstím. Chvíli jsme jsem jen tak jemně klouzal a hladil jí přitom poštěváček. Pak jsem uviděl jak zatajila dech a zkřivila obličej. Dostal jsem strach, že jí to bolí a chtěl jsem přestat, ale ona mi chytla ruku a začala s ní znovu hladit poštěváček. Pak otevřela ústa a vykřikla. Byl to její první orgasmus v životě a já jsem byl snad v tu chvíli ještě šťastnější než ona. Chvilku jsme pot odpočívali. Zůstali jsme však, ale zaboření v sobě. Po chvilce jsem chytil Janu za zadeček a začal jsem to do ní opět něžně vnikat. Janička začala opět sténat blahem a přirážet. Šukali jsme, šoustali jsme…, bláznivě jsme se milovali. Pak jsem ucítil, jak se jí dírka stahuje. Bylo to nádherné, vzrušující, už jsem to dále nevydržel. Oba jsme vykřikli téměř současně a prožívali nádherné orgasmy. Cítil jsem uvnitř její tep, ona zase mé horké semeno, které se do ní řinulo. Po milování jsme chvíli leželi ještě spojení. Pak jsem ho z ní pomalu vytáhl, ale Jana se na mne vrhla a celého mi ho oblízala. Já jsem se nenechal zahanbit a také jsem jí něžně vylízal kundičku. Ještě jsme se chvíli líbali a pak jsme se šťastní a uvolnění oblékli.

4.2/5 - (6 votes)
Naše první milování
Štítky:        

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..