[Grůpáč] Dvě kamarádky Jana a Pavla si pozvaly jednoho letního dne své dva kamarády Petra a Martina k Janě domů, aby společně oslavili její narozeniny. Kluci přišli trochu později, protože sháněli nějaký zajímavý ale zároveň výjimečný dárek.

Nakonec Janě koupily umělého robertka s videokazetou, na které byly ukázky použití přímo v akci. Když pak seděli všichni v obývacím pokoji a Jana si začala rozbalovat dárek, kluci stále na sebe pokukovali a zvláštně se usmívali, takže Jana vytušila, že to nebude nějaký obyčejný dárek. Když ho rozbalila, byla sice překvapená, ale rychle se vzpamatovala a aby zachránila situaci, řekla: “Tak a teď už ani nepotřebuji žádného chlapa, teď už si vystačím sama,” a začala robertka prohlížet. Nemyslela to samozřejmě vážně, ale na oplátku tak trochu vyvedla kluky z míry, kteří doufali, že si tento den pořádně užijí.

Když Pavla viděla Janu, jak si robertka prohlíží, začalo ji to vzrušovat a navrhla, aby si hned pustili tu videokazetu. Jana souhlasila s tím, že půjde zatím udělat do kuchyně kafe. Petr se ji nabídl, že ji půjde pomoci. Šli spolu do kuchyně a Pavla s Martinem si zatím pustili video. V kuchyni upadla Petrovi na zem lžička a zůstala ležet přímo u kotníků Jany, která stála u linky a dávala kafe do šálků. Když se pro ni ohnul, aby ji zvedl, nemohl se nepodívat Janě pod její krátkou sukni. Naskytl se mu nečekaný pohled. Jana totiž neměla vůbec kalhotky, a protože stála mírně rozkročená, viděl na její zcela vyholenou mušličku. To ho samozřejmě vzrušilo. Jana si všimla, že se ji Petr dívá pod sukni, a také že se mu dělá boule na kalhotech. Začalo ji to také vzrušovat, a proto odložila kafe a nohy roztáhla ještě trochu víc, a čekala na Petrovu reakci. Petr naštěstí pochopil, že má využít příležitost. Zvedl proto lžičku a začal ji s ní pomalu jezdit po vnitřní straně nohou od kotníku až k její mušličce. Její mušličce se zatím vždy dotýkal jen lehounce. Janu doteky chladného kovu strašně vzrušovaly a její mušlička začala pěkně vlhnout. Vystrčila proto ještě víc svůj zadeček na Petra, který už za ní klečel a zaměnil lžičku za svůj mrštný jazýček, kterým našel Janin od vzrušení pěkně tvrdý poštěváček a začal ho jemně sát a masírovat. Jana byla za chvíli tak vzrušená, že první orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. To už ale ani Petr nemohl vydržet a uvolnil z kalhot svůj pořádně tvrdý penis.

Postavil se za Janu, kterou ještě více prohnul v pase, a začal pomalu vnikat do její vlhké a dychtivé mušličky. Jana jen slastně vzdychala, a aby zrychlila tempo, začala sama zadečkem narážet. Po chvíli Petr poznal, že už bude, a proto vyndal svůj penis a všechno ji vystříkal na zadeček a stehna. Jana ale ještě nebyla hotová, a proto vzala hned jeho penis, který zůstal stále ještě pořádně tvrdý a zasunula si ho zpět do své nenasytné mušličky. Řekla mu, ať ji to rychle a silně udělá. Petr samozřejmě nebyl proti, a tak začal prudce dorážet, dokud Jana nedosáhla svého druhého orgasmu, který ji proletěl celým tělem jako blesk. Petr se pak posadil na židli a řekl Janě, ať teď dodělá ona jeho. Jana uchopila oběma rukama jeho penis a začala mu ho rychle honit. Když viděla, že Petr za chvíli bude, začala jazykem dráždit jeho penis a zasunovala si ho do úst, dokud ho celého nevyždímala a nespolykala veškeré jeho semeno. Pak si sedla Petrovi na klín, objala ho a slastně políbila. Dodělali společně to kafe a vraceli se s úsměvem na tváři do obývacího pokoje…

Mezitím co se Petr věnoval v kuchyni Janě, Martin s Pavlou také nezaháleli. Dívali se spolu na pornofilm, kde ukazovali zajímavé praktiky s využitím robertka. Pavla se nemohla jen dívat, a tak si půjčila robertka a začala ho zkoumat. Byl pěkně velký a představa, že ho má celého v sobě ji pořádně rajcovala. Sledovali film a Pavla napodobovala to, co viděla ve filmu. Začala s ním přejíždět po svých velkých ňadrech, a protože neměla pod lehkou blůzkou podprsenku, mohl Martin pozorovat její vystouplé bradavky, což ho také pěkně vzrušovalo. Zatím se však jenom díval. Pavla se pak ale začala robertkem hladit po celém těle. Když si však zajela robertkem mezi nohy a přes kalhotky si začala třít poštěváček, Martin touž nevydržel a navrhl Pavle, že ji s tím pomůže. Měl štěstí, protože ve filmu se zrovna předvádělo použití robertka v páru. Pavla byla už také pěkně nadržená, a proto se rychle svlékla a lehla si na koberec. Podala Martinovi robertka a řekla mu, ať ji to udělá nejdříve s ním. Martin ji nejdříve přejížděl robertkem po ňadrech a hlavně po bradavkách, přičemž Pavla jen slastně vzdychala. Chtěla ho však mít už konečně v sobě, a proto Martina nasměrovala ke své jeskyňce. Martin ji ale nejdříve přejížděl pouze po klitorisu, dokud nezačala žadonit o naplnění své vlhké jeskyňky. Martin viděl, jak ji to vzrušuje, a proto ji pořádně roztáhl nohy a
roberkem ji nejdříve jezdil kolem dírky, dokud nebyla pořádně mokrá. Pak ji ho zasunoval pomalu hlouběji a hlouběji, až ho měla skoro celý v sobě.

Pavla prožívala silnou rozkoš. Martin ji robertkem pořádně projížděl její jeskyňku, postupně zrychloval pohyby tak, že Pavla po chvilce prožila tak silný orgasmus, že se chvíli nemohla ani hýbat. Chvíli po odeznění orgasmu však nabrala druhý dech. Viděla jak je Martin vzrušený a chtěla ho také uspokojit. Klekla si proto před něj, vystrčila na něj svou prdelku a řekla mu, ať ji co nejvíce zastrčí robertka do jeskyňky, a ať ji svůj penis strčí do druhé dírky. Martina její přání trošičku zaskočilo, ale nic nenamítal, protože měl konečně příležitost vyzkoušet si, jak chutná anální sex. Zasunul ji tedy robertka do jeskyňky a Pavla mu nastrčila svou prdelku. Martin si nejdříve navlhčil prst a zasunul ji ho do dírky. Překvapilo ho, že to jde docela snadno, a proto ji tam strčil ještě druhý prst. Bylo vidět, že Pavle se tomoc líbí, a že to nedělá poprvé. Když Martin zjistil, že její dírka je dostatečně vlhká a připravená na jeho penis, pomalu ji ho tam začal zasunovat, dokud ho tam neměl celý. Pak s nim začal pohybovat tam a zpět apostupně své pohyby zrychloval.

Chvíli prudce přirážel, ale nemohl to dlouho vydržet. A když ji začal stříkat semeno do prdelky, projela jejím tělem taková vlna vzrušení, že se udělala podruhé a její stahy v pochvě málem vytlačily robertka ven. Prožili tak společně nádherný orgasmus. Pavla únavou lehla na koberec a Martin lehl na ni. V tom skončil film a kazeta se začala sama přetáčet na začátek. Martin s Pavlou se na sebe spokojeně podívali, políbili se a začali se oblékat. Zrovna, když se posadili, …tak akorát vešli do pokoje Jana s Petrem a nesli kávu. Spokojená Pavla s úsměvem na rtech pronesla: “Jani, dostala si
opravdu skvělý dárek, tak by jsme se teď měli konečně podívat, co se s ním dá všechno dělat, ne?” Potom se podívali jeden na druhého a všichni se začali hlasitě smát.

2.6/5 - (8 votes)
Narozeniny s robertkem
Štítky:        

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..