Jednou jsem měl jednomu kamarádovi zrenovovat byt. Když jsem tam přišel poprvé, raději jsem zazvonil, i když jsem měl klíč. Otevřít mi přišla drobná, asi tak pětadvacetiletá kráska s báječně kaštanovou hřívou.

Chvíli jsme na sebe udiveně zírali, když konečně promluvila. Ahoj! Ty jsi asi ten kámoš, co má Karlovi dát do pořádku byt, že jo? Tak pojď dál! Uvařila mi kafe, a pak mi vysvětlila situaci. Doufám, že ti nebude vadit, když budu občas doma, zatímco tu budeš dělat? Víš, já pracuju na směny, takže mám často volno i ve dne. Práce na bytě mi měla trvat nejmíň tři týdny. Bylo zapotřebí vymalovat a vytapetovat kuchyň a úplně ji přestavět. A jiné to nebylo ani v ostatních pokojích. Pustil jsem se nejdřív do malování stropů, a pak jsem přešel na zdi. Jednou jsem takhle lakoval zárubeň, když v tom se otevřely dveře ložnice a ven vyšla Barbora. Zatajil jsem dech, protože byla, jak ji pánbůh stvořil, a měl jsem pocit, že mi srdce vyskočí z krku. No nazdar! Vyjekla a zmizela v koupelně. Po chvíli z ní vyšla, ale pořád na sobě neměla absolutně nic. Její drobné, ale pevné kozičky mi trčely přidrzle vstříc. Trojúhelníček v klíně měl stejně kaštanovou barvu jako vlasy, které jí rámovaly hezký obličej. Můj těšitel se začal pod kombinézou neklidně ošívat. Barbora si nejspíš ihned všimla, co se mi děje v rozkroku a na co myslím, protože rychle zamířila k ložnici. Za chvíli z ní vyšla a měla na sobě negližé, které toho mnohem víc odhalovalo než skrývalo a tenoulinké kalhotky, a než zašla do kuchyně, houkla na mě: Hele, můžeš si přijít se mnou pokecat, nejdřív ale potřebuju něco do žaludku.

Když jsme pak seděli v kuchyni u stolu, nemohl jsem spustit oči z jejích hrotitých kůzlátek, prosvítajících pod košilkou. Nechceš sušenky, řekla Barbora najednou, a než jsem stačil něco říct, vstala, vzala si židli a snažila se dosáhnout na skříňku nad ledničkou. Pohled, který mi při tom nabídla, způsobil, že se můj těšitel zvedl v celé své nádheře. Negližé jí v té chvíli totiž sahalo až nad báječně tvarovaným zadečkem. Vstal jsem, přistoupil jsem k ní a začal jsem ji hladit po nohou: Vyjížděl jsem stále výš po stehnech až k oblým půlkám. Barbora zasténala a roztáhla nohy, abych jí mohl polaskat buchtičku. Serval jsem z ní úplně promáčené kalhotky a spatřil jsem její zduřelé, lačně rozevřené stydké pysky. Když jsem mezi ně nedočkavě zajel prsty, přímo je mezi sebe vsály. Pomalu jsem jimi jezdil v její komůrce sem tam a krouživými pohyby jsem ji vydražďoval ještě víc. Barbora trhaně oddechovala a po ruce mi stékala její milostná štáva. Vytáhl jsem z ní prsty a obešel jsem ji tak, abych měl přímo před očima její studánku. Rozevřel jsem řasnaté závojíčky a začal jsem ji lízat. Třapeček měla ztuhlý a já jsem jí ho začal jazykem jemně masírovat. To už bylo na Barboru moc a rozkřičela se, že hrozně touží cítit v klícce mého ptáka. Ten mě ostatně až bolel, jak to v něm škubalo chtíčem. Barbora mi chtivě rozepnula knoflíky na overalu, vytáhla můj kamenný klacek, párkrát ho lehce pohonila, roztouženě zakňourala a lehla si zády na kuchyňský stůl. Klekl jsem si, vklínil se hlavou mezi její roztažené nohy. Olizoval jsem jí citlivý knoflíček a současně jsem jí zajel dvěma prsty do škvírky. Zasuň do mě konečně to svoje kopí, já už to nevydržím! Zakňučela. Postavil jsem se a pronikl jsem energicky do její nedočkavé jeskyňky. Pokaždé když jsem se k ní přirazil, Barbora slastně zasténala. Po chvíli jsem se z ní znovu vytáhl a začal jsem ji lízat ještě intenzívněji. Nech toho, teď chci, abys mi to dělal zezadu! Zakřičela na mě skoro naštvaně.

Rychle se obrátila, seskočila ze stolu, opřela se o něj a zavedla si mého těšitele na správné místo. A teď mě mrdej, jak nejrychleji to dokážeš! Šoustal jsem ji hezky vláčně, a netrvalo dlouho a Barbora se rozječela v mohutném orgasmu. I já jsem stál těsně před vrcholem, ale ještě jsem se stačil udržet. V tom mě Barbora poprosila, abych ji píchal do zadní dírky. Pomalu jsem se vytáhl z její rozbředlé, promáčené pičky a namočil jsem si v ní prsty. Barbora si roztáhla půlky a já jsem jí lehce pomazal její vlastní štávou zadní růžičku. Párkrát jsem zajel prstem i dovnitř. Barbora se pokaždé zachvěla a zakvílela. Tak si pospěš, nebo se udělám znova! Pomalu jsem zasunul do její uzounké řiťky celý svůj úd. Barbora sténala, jako by měla každou chvílí umřít. Píchal jsem ji čím dál rychleji a ona mě doslova ždímala svými svaly tak dráždivě, že jsem se vzápětí neudržel a řičeli jsme ve společném vrcholu rozkoše. Jistě pochopíte, že mi oprava kamarádova bytu trvala hodně dlouho. Přesně to byly dva měsíce. A musím říct, že jsem za tu dobu prožil s Barborou spoustu vzrušujících, blažených chvilek.

4.6/5 - (8 votes)
Fantastické půlky
Štítky:                                        

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..