Do posilovny jsem s kámošem začal chodit hned od prváku. Dříve jsem chodili, protože jsem neměli co na práci. Možná jsme chtěli před holkama vypadat dobře a vlastně se nám to hodilo všude. Třeba při rvačce v hospodě.

Po těch třech letech nás už to ani moc nebavilo, ale chodili jsme tam jen ze zvyku a spíš pokecat. Tehdy jsem se domluvili na třetí hodinu jako obvykle. Vešel jsem dovnitř a on tam nebyl. Vždy už čeká v posilce půl hodiny předem a teď nic. Přesto bylo otevřeno, i když v tuhle dobu obyčejně chodíme jen mi dva. Na zemi si posilovala bříško Verča. Nijak moc jsem jí neznal. Byla z druháku. Jednou jsem se potkali v hospodě, vyměnili si čísla a pak si na chodbě říkali ahoj. Teď tam ležela a trápila si svoje tělíčko. Já se šel převléct. Pak jsem se začal rozcvičovat. Protahoval jsem se a vždy jedním očkem mrknul na ni, jak cvičí. Musím uznat, že tělo měla dokonalý. Byla trochu opálená. Možná ještě z léta, přestože byl podzim. Ale v posilovně bylo šero a její sametová pleť byla nádherná.

Střídala posilování zadečku, stehen a bříška.

Já skončil s rozcvičováním a dal jsem se na posilování prstních svalů. Do každé ruky jsem si vzal 15 Kg a dělal jsem série po 8. Při změně úhlu se mění i procvičované svaly na prsou. Hlavou mě furt vrtalo, jak se k ní dostat. Kámoš nepřišel. Věděl jsem, že už nepřijde. Pak mě napadlo, že si vždy pomáháme. Taková 4 série je většinou s maximální váhou jen tak tak, a proto se navzájem jistíme. Požádal jsem ji jestli by mě nepomohla.

„Verčo, můžu tě o něco poprosit?“ Ona vystartovala, jako by na to čekala celou tu půl hodinu.

„Jasně o co jde?“

„Potřeboval bych jistit, kdybych to nezvládnul.“

„Jo jasně, když to bude co platný, tak proč ne.“

Začal jsem tu 4 sérii a při předposledním jsem trochu zavrávoral s činkami. Naschvál, aby mě pomohla.

„Prima dík.“ Poděkoval jsem jí. Začátek jsem měl za sebou a pak už jsem si povídali celou dobu. Ona se mě pak ptala, jak má správně posilovat. Já toho moc nevěděl o kulturistice, ale za ten čas v posilovně jsem něco pochytil. Na břicho jsem jí doporučil posilování na lavici. Je se sklonem dolů a dobře se na ní posiluje. Teď jsem jí pomáhal zase já. Oči jsem z ní nemohl odrhnout. Do posilovny chodila teprve měsíc. Měla krásné dívčí bříško. Sedy, lehy dělala na 10 opakování. Když jí chyběl ještě jeden do kompletní čtyř série, tak chtěla skončit. Navrhl jsem sázku o pusu, že ho neudělá. Ona ho nakonec přes velké úsilí udělala a vyhrála. Docela mě překvapilo, že jí chtěla. Já to myslel jen jako srandu. Dal jsem jí dlouhý polibek. Někde mezi námi přeskočila jiskra, strašně jsem po ní toužil. Posilovali jsem dál a přitom si povídali. Bylo to velice milé. Já jel série na ruce a prstní svaly a Verča stehna a zadeček. Pak si mi začala stěžovat, že jí bolí celé tělo. Já jí doporučil, ať se protáhne. Začali jsem se spolu protahovat. Měla na sobě jen body a elastiky. Byla v tom ohromě sexy.

„Tak to protahování moc nepomohlo.“

„Teď už ti pomůže jen jedna věc.“

„Co to je? Doufám, že to není léčba pivem?“

„To by ti možná pomohlo taky, ale já měl na mysli masáž.“

„To je nabídka Patriku?“

„Jo jasně, jinak bych o tom ani nemluvil.“

Lehla si na záda a já jí pomalu začal masírovat nohy. Nejdříve lýtka. Jemně jsem je masíroval mezi palci a postupoval výš na stehna. Během chvilky jsem si všimnul, že začíná rychleji dýchat. Neodpustil jsem si lehké zavadění prstem o její zadeček. Potom jsem přešel na záda. Na těch jsem si dal záležet. Vyhrnul jsem jí body, až úplně k hraně podprsenky. A palci jí masíroval. Neustále se jí zrychloval dech. Vždy jsem jí lehce vjel pod podprsenku. Otočil jsem jí na záda a znovu postupoval od lýtek. Zlehka jsem jí masíroval nohy. Verča měla zavřené oči. Začal jsem přejíždět po vnitřní straně stehen. A při každém kruhu jí zavadil o její broskvičku. Jel jsem rukou výš a hladil jí bříško.

„Tak co? Pomohlo ti to uvolnit se?“ Chvilku váhala, a tak jsem jí skočil do řeči.

„Mám v zásobě ještě něco.“

„Klidně pokračuj, je to příjemný a navíc mě ještě trochu bolí nohy.“

Když jsem se jí podíval do očí, viděl jsem jak s napětím čeká co udělám. Opět jsem se sklonil k jejím lýtkům. Začal jsem je laskat. Přitom jsem jí ještě pomalu masíroval jako před tím. Postupoval jsem výš. Měla opět zavřené oči. Laskal jsem jí na stehýnkách. Hlavně po vnitřní straně. To se jí moc líbilo a stále rychleji sténala. Svlékl jsem z ní body a pustil jsem se do jejích koziček. Měla je tak akorát. Bradavky jí trčely pěkně v pozoru. Celé jsem je zulíbal. Ručkou jsem jí dráždil, už naplno, její broskvičku. Kalhotky měla celé mokré a po celé posilovně voněla její sladká vůně. Vášnivě jsme se líbali a moje ruka jí vklouzla pod kalhotky.

Verča mi vše oplácela. Ležel jsem na zádech a ona mi laskala bradavky a dráždila můj klacek. Já jí na oplátku sundal kalhotky a jazykem jsem jí začal jezdit kolem poštěváčku. Její šťávu jsem polykal a dvěmi prsty dráždil. Netrvalo dlouho a začala hlasitě vzdychat. Musel jsem její vzrušené vzdychání mírnit polibky, aby nás nikdo neslyšel. Pak se prohnula a v mohutném orgasmu hlasitě vzdychala. Ještě chvilku jsem jí líbal a na si to vychutnávala. Pak se obrátila na mě. Obratně mi svlékla trenky a vzala si můj klacek do pusinky. Poznal jsem, že to dělá poprvé. Občas nešikovně zavadila zuby, ale to mě vzrušovalo nejvíce. špičkou jazyka mi objížděla žalud. Dlouho jsem její nápor nevydržel a několika mohutnými střiky dosáhl vyvrcholení. Vše hbitě slízala. I ten pramínek co jí tekl po krku.

Po několika polibcích jsem se rozešli. Ona šla domů a já na internát. Oba si krásným zážitkem. V podvečer mi poslala SMSku…

5/5 - (1 vote)
Posilovna 1.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..