Ještě ten den v podvečer jsem dostal SMSku. Napsala mi: „Ahojky, ležím v posteli a vzpomínám na to co se dnes stalo v posilovně. Nemůžu na tebe přestat myslet. Krásně se vyspi. Můžeme se zase sejít? Pa.“

Už jsem taky ležel v posteli a četl jsem si knihu. SMSka od Verči mě potěšila a byl jsem rád, že se semnou chce ještě sejít. Hned jsem ji napsal zpět: „Ahoj Veru, taky na to teď vzpomínám a těším se na tebe. Co si jít zase zítra zacvičit?“ Verča mi hned napsala, že končí brzo a může tam být kolem 3 hodiny odpoledne. To bylo super. Já měl taky krátkou školu. Usínal jsem při SMSkách s Verčou.

Ráno mě čekala škola. Psali jsem několik prověrek, ale já myslel na Verču.

Pak jsem ji potkal na chodbě. Celej den jsem si říkal, že až ji potkám, tak ji skočím kolem krku a ona mě. Pak když se to stalo, tak jsem se na sebe jen usmáli a šli dál. Vlastně kolem mě jen prošla a dala mi do ruky dopis. Četl jsem si ho v hodině. „Čauky broučku, dnes jsem ve škole jako praštěná, myslím jen na tebe. Holky celej den vyzvídají co mi je, ale zatím to o nás nechci nikomu říct. Už se těším na odpoledne. Pa.“

Teď mi bylo jasné, že to neprožívám sám. Škola už nějak uběhla a já šel konečně do posilovny. Šel jsem na půl třetí, abych neměl zpoždění, ale s Verčou jsem se srazili u vchodu do školy. Dala mi pusu a začali jsem se tomu oba smát. Půjčil jsem si klíče od posilovny a šli jsme. Bylo to super. Nikdo tam nebyl. Ono bylo spíš štěstí tady někoho potkat. Vlezli jsme oba za neustálého líbání do šatny. Odhodili jsme tašky s věcma na lavičku a já začal jsem Verču svlíkat. Vysvlíkl jsem ji do spodního prádla a pak nechal ji. Ona udělala to samé. Sundala mi triko a kalhoty. Já udělal to co nečekala. Začal jsem ji oblíkat do těch sportovních věcí, které měla v tažce. Byla v nich děsně sexy. To nečekala. Já se na ní usmál a oblíkl se taky. Smála se.

„Tak teď si mě opravdu dostal. Co máš v plánu?“

„No přece cvičit! Jen pojď“

Ušklíbl jsem se. Rozcvičili jsme se já šel posilovat nohy. Verča chtěla posilovat boky a nohy, tak jsem jí poradil, jak na to. Musím uznat, že si dávala docela do těla. Verča závodně hrála volejbal a bylo to na ni vidět. Já závodně jezdil na lyžích a nohy jsem potřeboval na zimu posílit jako sůl. Celou tu dobu jsme si povídali. Jak byla krásná, tak taky ukecaná. Dozvěděl jsem se snad o ní všechno a ona zase o mě. Cvičili jsem asi hodinku. Mě už bolelo celé tělo, a tak jsem se šel protáhnout na šprušle. Jak jsem na nich visel, tak ke mně Veronika přišla a začala mě laskat na břichu a těle. Pomalu jsem se k ní svezl a chvíli jsme se líbali. Ona chtěla, abych měl ruce nahoře. Hladila mě po těle a laskala bradavky.

Jemně mi do nich kousala. Její ručka mi vklouzla pod trenky a hladila mi můj klacek. Pomalu mi ho honila a laskala mě. Vzal jsem jí do náruče a naši polohu jsem si s ní vyměnil. Teď ona byla na šprušlích a já jí zajel rukama pod body. Hladil jsem jí prsa a vášnivě líbal. Zajel jsem rukou pod její elasťáky. Byla už pěkně vlhká. Rychle jsem z ní strhal podprsenku a kalhotky. Ještě pár polibků na její tělo. Lehl jsem si na koberec. Verča vzala můj klacek do ruky a nasměrovala si ho proti své buchtičce. Když na mě dosedla, bylo to krásné. Oba jsme začali pomalu přirážet. Já hladil její kozičky. Tahle poloha se jí líbila. Jezdila na mě čím dál rychleji.

Po chvilce jsme se vydali hledat jaké zajímavé polohy nám může posilovna skrývat. Mě napadlo, že krásné to bude ve stoje před velkým zrcadlem, kde normálně zvedám činky. Zajel jsem do Verči prudce zezadu do broskvičky a rozdávali jsme si to před zrcadlem. Vše bylo vidět. I to jak do ní zajíždím. To mě opravdu vzrušovalo. Hladil jsem jí při tom prsa a oba jsme se zájmem pozorovali toho druhého.

Na šikmé lavici to bylo taky zajímavé. Normálně tu trápím prsní svaly, ale dnes… Seděl jsem na lavici, která měla sklon asi šedesát stupňů. Verča si sedla na mě. Mého oře si chtěla zasunout zase do broskvičky, ale já jí ho zasunul do prdelky. Chvilku protestovala. Bylo vidět, že tohle dělá poprvé. Za chvilku se její zadeček přizpůsobil a bylo to opravdu úžasné milovaní. Už jsem byl opravdu vyřízený. Verča dostala nádherný orgasmus. Pak vstala a vzala mě za ruku. Asi měla dobrý nápad. Šli jsem k lavici, kde se posilují nohy. Ona si tam sedla a roztáhla nohy, jak jen mohla. Já stál. Pomalu jsem jí začal zarážet svůj kolík hloub a hloub. Když jsem v ní byl až po kořen, začal jsem zrychlovat co to šlo. Byl jsem z našeho milování už úplně hotový. Pak to na mě přišlo. Mohutné a dlouhé vstřiky do její buchty. Byla toho úplně plná, tak velké bylo moje vzrušení. Oba vyčerpaní, nejen z posilování, jsem se šli vysprchovat. Teplá voda nás oba uvolnila, ale co se stalo ve sprše, to až příště.

4/5 - (1 vote)
Posilovna 2.

1 komentář u „Posilovna 2.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..